پودینگ یک صبحانه، میانوعده یا دسر ساده و خوشمزه است. مواد اصلی تشکیلدهنده آن شیر و هر شیرینکننده دیگری است. با توجه به ذائقه هر فرد میتوان طعمدهندههای دیگری را هم به آن اضافه کرد. از خوبیهای پودینگ این است که سریع آماده میشود، بهدلیل دارا بودن شیر مقوی است و مزه آشنایی برای اکثر افراد دارد. همین دلیل باعث میشود همه آن را دوست داشته باشند.
پودینگ با دانه چیا ممکن است سادهترین صبحانه سالمی باشد که میتوانید درست کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دانههای چیا و شیر را با هر شیرینکنندهای که میخواهید با هم مخلوط کنید و چند ساعت بعد خوشمزهترین پودینگ چیا را داشته باشید.
اگر به دلایلی نمیتوانید از شیر گاو استفاده کنید، استفاده از جایگزینهای آن هم موردی ندارد. میتوانید از شیر نارگیل، شیر بادام یا شیر بادام هندی استفاده کنید. گزینه خوشمزه بدون لبنیات و وگان زیاد است، مهم این است که شیر باشد، با همان مواد مغذی و پروتئین. خوب است درباره پروتئین شیر چیزهایی بدانید. مطلب پروتئین شیر چیست؟ دراینباره به شما کمک خواهد کرد.
از طرفی، فواید دانه چیا هم بسیار قابل توجه است. آنها مملو از آنتی اکسیدانها، فیبر، کلسیم، منگنز و چربیهای سالم مانند امگا۳ هستند. این بدان معنی است که آنها برای هضم مفیدند، قلب را سالم نگه میدارند، به تعادل قند خون کمک میکنند و برای سلامت استخوانها عالی هستند. این دانههای کوچک حاوی مواد مغذی بسیار خوبی هستند و برای بدن و مغز شما مفیدند.
برای تهیه پودینگ با دانه چیا به مواد زیر نیاز داریم:
برای تهیه پودینگ با دانه چیا، ابتدا در ظرف دانه چیا بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و سپس عسل و سیروپ وانیل را به ترکیب اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. به مدت 30 دقیقه مواد را در یخچال بگذارید. بعد از 30 دقیقه کمی از ترکیب آماده شده را به آرامی در یک لیوان بریزید و روی آن مربای آلبالو بریزید و مجدد باقی مواد را روی مربای آلبالو بریزید. اگر تمایل دارید برای تزیین آن میتوانید از توت فرنگی استفاده کنید.
اگر تمایل دارید پودینگ رژیمی درست کنید، باید از شیرینکنندههای طبیعی بسیار کم استفاده کنید و شیر کم چرب تهیه کنید. در کنار خوردن پودینگ رژیمی برای کاهش وزن، باید به سراغ رسپی غذاهای رژیمی هم بروید تا سریعتر به وزن دلخواه خود برسید.
وقتی ببینید چقدر طرز تهیه پودینگ دانه چیا راحت است، هر روز آن را درست میکنید. در اینجا نحوه درست کردن پودینگ با دانه چیا در ۳ مرحله ساده آورده شده است.
دانههای چیا هیچ طعمی ندارند، بنابراین پودینگ شما همان مزه شیرینکنندهای را که به آن اضافه کردهاید، خواهد داشت. طعم آن دست خودتان است و بنا به سلیقهتان میتوانید هرچه خواستید به آن اضافه کنید و یا اصلاً هیچ چیزی اضافه نکنید.
همراه پودینگ میتوانید انواع نوشیدنیهای سرد و گرم سرو کنید. خوردن این پودینگ همراه چای کوهی ارمنی بسیار لذتبخش خواهد بود. برای اینکه بیشتر از چای کوهی ارمنی بدانید، مطلب نوشیدنیهای کشور ارمنستان را ببینید.
پودینگ قابلیت این را دارد که بتوانید آن را بنا به سلیقه خود، هرجور که میخواهید تزیین کنید. به همین دلیل، یک دسر شیک برای انواع دورهمیها و مهمانیهاست. درست است که روی میز دسر، جایگزین کیکی اسفنجی نخواهد بود، ولی کنار ژله جایگاه خودش را دارد. برای تهیه کیک اسفنجی مطلب رسپی کیکی اسفنجی را ببینید.
اگر در درست کردن پودینگ با دانه چیا مشکل دارید، ممکن است چند ایراد پیش آمده باشد. در اینجا چند نکته وجود دارد که میتواند به شما کمک کند:
پودینگ یکی از دسرهای خوشمزه و سالمی است که در وعده صبحانه یا میان وعده سرو میشود. طرز تهیه پودینگ ساده است و برای افرادیکه رژیم دارند، بسیار مناسب است. هنگام تهیه این دسر شما میتوانید هر نوع شیرینکنندهای که دوست دارید به آن اضافه کنید. اگر بیماری قند دارید، بهتر است از شیرینکنندههای طبیعی بسیار کم به پودینگ خود اضافه کنید. البته به شما توصیه میکنیم که پیش از مصرف با پزشک خود مشورت کنید و طبق توصیه او عمل کنید.
پودینگ چیست؟
پودینگ یک دسر یخچالی است که از مواد پایه شیر و شیرینکنندههای مختلف درست میشود.
مواد اصلی تشکیلدهنده پودینگ با دانه چیا چیست؟
شیر(هر نوع شیری)، شکر(یا هر شیرینکننده دیگری) و میوههای دلخواه.
بهتر است چه مدت مواد پودینگ در یخچال بماند؟
بستگی به نوع تهیه پودینگ دارد؛ 30 دقیقه تا ۲ ساعت یا یک شبانهروز.
از پودینگ با دانه چیا در کدام وعدههای غذایی میتوان استفاده کرد؟
از پودینگ با دانه چیا بهعنوان صبحانه، دسر یا میانوعده میتوان استفاده کرد.