طرز تهیه کیک کدوحلوایی با شیر عالیس

کدوحلوایی در دسته مواد غذایی مغذی و پرخاصیتی طبقه‌بندی می‌شود که استفاده از آن در فصل پاییز و زمستان منافع بسیار زیادی برای مصرف‌کنندگان خواهد داشت. کدوحلوایی سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان، ویتامین آ، ای و سی است. از این رو نقش اساسی در تقویت سیستم ایمنی، جوان‌سازی پوست و مو، خاصیت ضدعفونی‌کنندگی و ضد سرطانی دارد.

در کنار این موارد مصرف فراورده‌های کدوحلوایی هم تأثیر به سزایی در رژیم‌های لاغری و رشد کودکان دارد. خواص و مزیت‌های مصرف کدوحلوایی سبب شد تا در این قسمت از مجله عالیس طرز تهیه کیک کدوحلوایی با شیر عالیس را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه معجون کدوحلوایی

مواد لازم برای تهیه کیک کدوحلوایی

آرد قنادی 3 لیوان
تخم‌مرغ4 4عدد
پوره کدوحلوایی 2 لیوان
شیر عالیس 1/2 لیوان
شکر 1/4 لیوان
بیکینگ‌پودر 1 قاشق غذاخوری
روغن‌مایع 1 لیوان
پودر زنجبیل 1.5 قاشق چای‌خوری
وانیل 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه کیک کدوحلوایی با شیر عالیس

قبل از هر کاری شما باید پوره کدوحلوایی را آماده کنید و اجازه دهید تا پوره برای پخت کیک کاملاً خنک شود. کدوحلوایی را با مقداری آب و شکر بپزید و پوست کدوها را جدا کرده و با چنگال یا گوشت‌کوب کاملاً له کنید.

بهتر است که مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشند و خیلی سرد نباشند. برای شروع باید تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و بیکینگ‌پودر داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند همزن برای چند دقیقه مواد را مخلوط کنید تا ترکیبی کرم رنگ و سبک به دست بیاید.

اکنون باید شیر عالیس و پوره کدوحلوایی را به مایه کیک اضافه کنید و مجدداً برای مخلوط کردن از همزن برقی استفاده کنید. زمانی که پوره کدوحلوایی کاملاً در مایه کیک مخلوط شد باید آرد، وانیل و پودر زنجبیل را به مایه کیک اضافه کنید.

از این جا به بعد باید همزن برقی را کنار بگذارید و با لیسک ادامه کار را پیش ببرید. مایه کیک کدوحلوایی را در یک‌جهت و به‌آرامی ترکیب کنید تا پف کیک از بین نرود. زمانی که کاملاً آرد و باقی مواد خشک در مایه کیک مخلوط شد، وقت آن رسیده تا فر را با دمای ۱۷۰ درجه  برای ۵۰ دقیقه روشن کنید تا فر گرم شود.

قالب را با فرچه و روغن چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. حدود یک­سوم از گنجایش قالب باید خالی باشد تا پخت کیک به‌خوبی انجام شود. با گذشت این زمان تست پخت کیک را انجام دهید. اگر مایه کیک به چاقو، سیخ چوبی یا هر ابزار دیگری که آزمایش را با آن انجام می‌دهید نچسبید، کار به اتمام رسیده است. در غیر این صورت برای ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب با شیر عالیس

سؤالات متداول

برای پخت کدوحلوایی چگونه باید پوره کدوحلوایی را تهیه کنیم؟

کدوحلوایی را بشویید و دانه‌های آن را خارج کنید. کدو را به قطعات کوچک خرد کرده و با مقداری آب و شکر داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً نرم شود. پوست کدو را جدا کرده و با چنگال آن را کاملاً له کنید.

مصرف کدوحلوایی و فراورده‌های آن چه مزایایی برای سلامتی بدن دارد؟

تقویت سیستم ایمنی، جوان‌سازی پوست و مو، کمک به رشد کودکان، خاصیت ضدعفونی‌کنندگی، کاهش وزن و خاصیت ضدسرطانی کدوحلوایی و فراورده‌های آن از جمله مزیت‌های مصرف این ماده غذایی هستند.

برای داشتن کیک کدوحلوایی خوش­‌بافت باید چه نکاتی را رعایت کرد؟

همه مواد به دمای محیط رسیده باشند، تخم‌مرغ و شکر را به‌خوبی مخلوط کنید تا سبک و کش‌دار شود، از آرد باکیفیت استفاده کنید. شیر عالیس به علت کیفیت و قوام خوب آن بافت بسیار لطیفی به کیک خواهد داد و قبل از پخت کامل در فر را باز نکنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کشمشی صبحانه با شیر عالیس

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis