در روزهای گرم تابستان، همه ما بهدنبال نوشیدنی خنکی هستیم که ما را از گرمای طاقتفرسای تابستان، دور کند. انگور یکی از میوههای محبوب تابستانی است که انواع مختلفی دارد و در رنگهای سبز، زرد، قرمز و بنفش کشت میشود.
در جهان بیش از 20 هزار نوع انگور وجود دارد که در مناطق معتدل میروید. این میوه نرم و شیرهدار، به شکلهای مختلفی از آن استفاده میشود. از انگور آب انگور، ژله، مربا، کشمش و … درست میکنند. در این مقاله قصد داریم دربارهی طرز تهیه آب انگور صحبت کنیم. همراه ما باشید.
برای تهیهی شربت انگور، ابتدا انگور را باید بشویید. بعد از آن، آب انگور را بگیرید. آب انگور و مقدار بسیار کمی عرق نعنا را داخل مخلوطکن بریزید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه، این ترکیب با هم میکس شود. نوشیدنی شما آماده است. میتوانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس میل کنید.
اگر تمایل دارید درباره خواص شربت شیرهی انگور بیشتر بدانید، به شما پیشنهاد میکنیم که مقالهی خواص شربت شیرهی انگور را مطالعه کنید.
برای تهیه شیره انگور به انگور و خاک سفید احتیاج است. بهاندازهی 1/8 از آب انگور آماده شده، خاک سفید تهیه کنید.
میزان انگوری که باید برای تهیه شیره انگور آماده کنید به میزان شیرهای که میخواهید درست کنید، بستگی دارد. برای تهیه شیره ابتدا باید انگورها را بشویید و سپس آب انگور را بگیرید و با یک صافی تفالههای انگور را از آب انگور جدا کنید. آب انگور آماده شده را با خاک سفید در ظرفی بریزید و به مدت یک شبانهروز در یخچال قرار دهید. سپس این ظرف را در یک صافی بریزید تا خاک آن کامل گرفته شود. در مرحله نهایی، آب انگور را در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید بهمدت 2 ساعت روی حرارت متوسط بجوشد تا کاملا غلیظ شود. زمانیکه رنگ آن قهوهای روشن شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. شیره انگور شما آماده است.
در مقالهی طرز تهیه شیره انگور دربارهی روشهای تهیه این نوشیدنی بهطور مفصل صحبت کردیم.
روشهای مختلفی برای تهیه آب کشمش وجود دارد. برای تهیه آب کشمش، بهتر است کشمشهای تیره را انتخاب کنید. در مرحلهی اول 2 فنجان آب در یک قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش آید. بعد از آنکه آب جوش آمد، 150 گرم کشمش را به آن اضافه کنید. بعد از 20 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کشمشها یک شب، در آب خیس بماند. صبح کشمشها را آبکشی کنید و آب کشمش بهدست آمده را گرم و میل کنید. اگر آب مویز را صبحها بهصورت ولرم ناشتا بخورید، خواص درمانی بسیاری دارد.
اگر شما هم جزو افرادی هستید که به خوردن نوشیدنیهای گازدار علاقه دارید، محصول آبمیوه گازدار انگور قرمز عالیس را از دست ندهید.
انگور سرشار از مواد معدنی و انواع ویتامینها است و مصرف آن به بهبود بسیاری از بیماریها کمک میکند که در ادامه به برخی از فواید آب انگور میپردازیم.
در مقاله خواص آب انگور که نمیدانید، بهطورکامل به فواید آب انگور پرداختیم.
تازه بودن انگور در میزان نگهداری آب انگور نقش مهمی دارد. بهطور تقریبی شما تا 24 ساعت میتوانید از آب انگور آماده شده در یخچال نگهداری کنید. اگر آب انگور زیاد درست کردید، برای نگهداری به شما پیشنهاد میکنیم که آب انگور را در ظروف مخصوص یخ بریزید و در فریزر بگذارید. هر بار به مقدار لازم از آن بردارید.
اگر در طعم و رنگ آب انگور تغییری مشاهده کردید، دیگر از آن نخورید.
اگر نمیتوانید آب انگور تهیه کنید و به دنبال محصولی سالم و مقوی هستید به شما پیشنهاد میکنیم که به محصول آب انگور تشریفاتی عالیس سر بزنید.
همانطور که در این مقاله خواندید خوردن آب انگور برای بدن بسیار ضرورت دارد. آب انگور به بهبود بسیاری از بیماریها همانند، یبوست، بیماریهای قلبی، بواسیر و سیاه سرفه و سل کمک میکند.
همچنین این آب میوه برای سمزدایی بدن و پاکسازی معده و روده مفید است. اگر به خوردن آب انگور علاقه ندارید، شما میتوانید آب مویز، شیره انگور، ژلهی انگور، مربای انگور و کشمش بخورید و از خواص انگور بهرهمند شوید.
اگر اضافه وزن دارید، به شما توصیه میکنیم که با احتیاط آب انگور بخورید. خوردن مداوم آب انگور، منجر به چاقی میشود.
چه روشهایی برای استفاده از انگور وجود دارد؟
شما میتوانید از انگور، شیره انگور، آب انگور، آب مویز، ژله، مربا و کشمش درست کنید و از خواص آن بهرهمند شوید.
چند روز میتوان از آب انگور در یخچال نگهداری کرد؟
بهطور تقریبی، شما تا 24 ساعت یا یک شبانهروز میتوانید از آب انگور آماده شده در یخچال نگهداری کنید.
بهترین زمان برای خوردن آب مویز چه زمانی است؟
بهترین زمان برای خوردن آب مویز، صبحها بهصورت ولرم و ناشتا است.