طرز تهیه‌ آب انگور خانگی

در روزهای گرم تابستان، همه ما به‌دنبال نوشیدنی خنکی هستیم که ما را از گرمای طاقت‌فرسای تابستان، دور ‌کند. انگور یکی از میوه‌های محبوب‌ تابستانی است که انواع مختلفی دارد و در رنگ‌های سبز، زرد، قرمز و بنفش کشت می‎شود.

در جهان بیش از 20 هزار نوع انگور وجود دارد که در مناطق معتدل می‎روید. این میوه نرم و شیره‌دار، به شکل‌های مختلفی از آن استفاده می‌‎شود. از انگور آب انگور، ژله، مربا، کشمش و … درست می‌‎کنند. در این مقاله قصد داریم درباره‎ی طرز تهیه‎ آب انگور صحبت کنیم. همراه ما باشید.

طرز تهیه آب انگور

طرز تهیه آب انگور

برای تهیه‎ آب انگور خانگی تنها به انگور و یخ نیاز داریم. ناگفته نماند که نوع انگوری که برای تهیه‎ آب انگور آماده می‌کنید، به ذائقه و سلیقه‌ی شما بستگی دارد.

چگونه آب انگور درست کنیم؟

در مرحله‌ اول، انگورها را از ساقه جدا کنید. سپس انگورها را بشویید و آن‌ها را در یک کاسه بریزید. مرحله‎ شست‌وشو را 2 بار تکرار کنید تا مواد شیمیایی موجود در آن کامل رفع شوند. سپس انگورها را له کنید، تا زمانی‌که آب انگورها کامل گرفته شوند. گرفتن آب انگور با دستگاه آب انگورگیری خانگی راحت‌تر از له کردن انگورها است.

در مرحله‎ی بعدی آب انگور گرفته شده را در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد. سپس آب انگور را با الک یا صافی از تفاله‌های انگور جدا کنید و در یک پارچ بریزید و اجازه دهید سرد شود. اگر می‌خواهید همان‌جا آب انگور را میل کنید، به مقدار لازم به آن یخ اضافه کنید.

آب انگور از زمان‌های قدیم یک نوشیدنی تشریفاتی به‌حساب می‌آید. اگر تمایل دارید درباره‌ی این نوشیدنی تشریفاتی بیشتر بدانید، به محصول آب انگور تشریفاتی عالیس؛ سلطان دنیای نوشیدنی‌ها سر بزنید.

طرز تهیه شربت انگور زرد

طرز تهیه شربت انگور زرد

برای تهیه‎ی شربت انگور، ابتدا انگور را باید بشویید. بعد از آن، آب انگور را بگیرید. آب انگور و مقدار بسیار کمی عرق نعنا را داخل مخلوط‌کن بریزید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه، این ترکیب با هم میکس شود. نوشیدنی شما آماده است. می‌توانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس میل کنید.

اگر تمایل دارید درباره‌ خواص شربت شیره‌ی انگور بیشتر بدانید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که مقاله‌ی خواص شربت شیره‌ی انگور را مطالعه کنید.

طرز تهیه شیره انگور

برای تهیه‌ شیره‌ انگور به انگور و خاک سفید احتیاج است. به‌اندازه‌ی 1/8 از آب انگور آماده شده، خاک سفید تهیه کنید.

میزان انگوری که باید برای تهیه‌ شیره‌ انگور آماده کنید به میزان شیره‌ای که می‌خواهید درست کنید، بستگی دارد. برای تهیه‌ شیره‌ ابتدا باید انگورها را بشویید و سپس آب انگور را بگیرید و با یک صافی تفاله‌های انگور را از آب انگور جدا کنید. آب انگور آماده شده را با خاک سفید در ظرفی بریزید و به مدت یک شبانه‌روز در یخچال قرار دهید. سپس این ظرف را در یک صافی بریزید تا خاک آن کامل گرفته شود. در مرحله‌ نهایی، آب انگور را در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید به‌مدت 2 ساعت روی حرارت متوسط بجوشد تا کاملا غلیظ شود. زمانی‌که رنگ آن قهوه‌ای روشن شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. شیره انگور شما آماده است.

در مقاله‌ی طرز تهیه شیره‌ انگور درباره‌ی روش‌های تهیه این نوشیدنی به‌طور مفصل صحبت کردیم.

طرز تهیه آب مویز

طرز تهیه آب مویز

روش‌های مختلفی برای تهیه‌ آب کشمش وجود دارد. برای تهیه‎ آب کشمش، بهتر است کشمش‌های تیره را انتخاب کنید. در مرحله‌ی اول 2 فنجان آب در یک قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش آید. بعد از آن‌که آب جوش آمد، 150 گرم کشمش را به آن اضافه کنید. بعد از 20 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کشمش‌ها یک شب، در آب خیس بماند. صبح کشمش‌ها را آبکشی کنید و آب کشمش به‌دست آمده را گرم و میل کنید. اگر آب مویز را صبح‌ها به‎صورت ولرم ناشتا بخورید، خواص درمانی بسیاری دارد.

اگر شما هم جزو افرادی هستید که به خوردن نوشیدنی‌های گازدار علاقه دارید، محصول آبمیوه گازدار انگور قرمز عالیس را از دست ندهید.

خواص آب‌انگور

انگور سرشار از مواد معدنی و انواع ویتامین‌ها است و مصرف آن به بهبود بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند که در ادامه به برخی از فواید آب انگور ‌می‌پردازیم.

  • 1-آب انگور به تصفیه‌ی خون کمک می‌کند و خون‌ساز است.
  • 2-اگر لاغر هستید و می‌خواهید چاق شوید، در طول روز 2 بار آب انگور بخورید.
  • 3-افرادی‌که بدن ضعیفی دارند و می‎خواهند بدن خود را تقویت کنند، می‌توانند به سراغ خوردن آب انگور بروند.
  • 4-آب انگور به رفع سل، یبوست، بواسیر و سیاه سرفه کمک بسیاری می‎کند.
  • 5-آب انگور اشتها را افزایش می‌دهد.
  • 6-خوردن آب انگور باعث سم‌زدایی بدن می‌شود.
  • 7-پاکسازی معده و روده از دیگر خواص خوردن آب انگور است.
  • 8-خوردن آب انگور تازه برای بهبود بیماری‌های قلبی بسیار مفید است.

در مقاله‌ خواص آب انگور که نمی‌دانید، به‎طورکامل به فواید آب انگور پرداختیم.

نگهداری آب انگور

نگهداری آب انگور

تازه بودن انگور در میزان نگهداری آب انگور نقش مهمی دارد. به‌طور تقریبی شما تا 24 ساعت می‌توانید از آب انگور آماده شده در یخچال نگهداری کنید. اگر آب انگور زیاد درست کردید، برای نگهداری به شما پیشنهاد می‎کنیم که آب انگور را در ظروف مخصوص یخ بریزید و در فریزر بگذارید. هر بار به مقدار لازم از آن بردارید.

اگر در طعم و رنگ آب انگور تغییری مشاهده کردید، دیگر از آن نخورید.

اگر نمی‌توانید آب انگور تهیه کنید و به دنبال محصولی سالم و مقوی هستید به شما پیشنهاد می‌‎کنیم که به محصول آب انگور تشریفاتی عالیس سر بزنید.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله خواندید خوردن آب انگور برای بدن بسیار ضرورت دارد. آب انگور به بهبود بسیاری از بیماری‌ها همانند، یبوست، بیماری‌های قلبی، بواسیر و سیاه سرفه و سل کمک می‌کند.

همچنین این آب میوه برای سم‌زدایی بدن و پاکسازی معده و روده مفید است. اگر به‌ خوردن آب انگور علاقه ندارید، شما می‌توانید آب مویز، شیره انگور، ژله‌ی انگور، مربای انگور و کشمش بخورید و از خواص انگور بهره‌مند شوید.

اگر اضافه وزن دارید، به شما توصیه می‌کنیم که با احتیاط  آب انگور بخورید. خوردن مداوم آب انگور، منجر به چاقی می‎شود.

سوالات متداول:

چه روش‎هایی برای استفاده از انگور وجود دارد؟

شما می‌توانید از انگور، شیره انگور، آب انگور، آب مویز، ژله، مربا و کشمش درست کنید و از خواص آن بهره‌‎مند شوید.

چند روز می‌توان از آب انگور در یخچال نگهداری کرد؟

به‌طور تقریبی، شما تا 24 ساعت یا یک شبانه‌روز می‌توانید از آب انگور آماده شده در یخچال نگهداری کنید.

بهترین زمان برای خوردن آب مویز چه زمانی است؟

بهترین زمان برای خوردن آب مویز، صبح‌ها به‎صورت ولرم و ناشتا است.

 

alis