شنیدن نوتلا شما را یاد چه خوردنی خوشمزهای میاندازد؟ معمولاً بچهها از ترکیب شکلات نوتلا با هر چیزی استقبال میکنند. شما میتوانید این شکلات خوشمزه را روی یک نان تست بمالید و آنها را به خوردن صبحانه ترغیب کنید یا میتوانید طرز تهیه بستنی نوتلا خانگی را یاد بگیرید و یک میانوعده خوشمزه برای خانواده خود تدارک ببینید.
نوتلا بهتنهایی نیز میتواند هرکسی را به خوردن شکلات وسوسه کند، اما آن را به بستنی تبدیل کنید تا از خوردن آن بیشتر لذت ببرید. افراد در هر سنی از خوردن بستنی استقبال میکنند و کسی دست رد به یک کاسه بستنی شکلاتی نمیزند! پس با ما همراه باشید تا چند طرز تهیه بستنی نوتلا خانگی را به شما در این مقاله یاد بدهیم.
نوتلا، ترکیبی از کاکائو و فندق بوداده، یکی از شناخته شدهترین مواد غذایی تولید شده در جهان است! این شکلات پرطرفدار اولین بار در ایتالیا توسط شکلاتسازانی که فندق زیادی به شکلات خود اضافه میکردند، ساخته شده است. امروزه نوتلا در سراسر اروپا بهعنوان محبوبترین صبحانه یا میانوعده بعد از مدرسه بچهها به حساب میآید. محبوبیت نوتلا برای ایتالیاییها مانند محبوبیت کره بادام زمینی برای آمریکاییها است. به همین دلیل این شکلات را در هر چیزی که فکرش را بکنید، استفاده میکنند. شما میتوانید در طرز تهیه اسموتی شکلات یا طرز تهیه مافین شکلاتی نیز از نوتلا استفاده کنید!
تا خودتان دستبهکار نشوید نمیتوانید باور کنید طرز تهیه نوتلا خانگی به چه آسانی است! یک مخلوطکن یا غذاساز بردارید و دستور زیر را دنبال کنید. بهآسانی نوتلای خانگی خودتان را خواهید داشت.
مواد زیر برای تهیه نوتلا خانگی نیاز است:
قبل از هر چیز، فر را در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و فندقها را روی یک کاغذ روغنی درون فر قرار دهید. 12 تا 15 دقیقه برای برشته شدن فندقها کافی است. آنها را از فر خارج کرده و روی یک سطح تمیز قرار دهید تا حرارت آن به طور کامل خارج شود. فندقها را در غذاساز بریزید و تا جای ممکن آنها را بهخوبی پودر کنید. فقط یادتان باشد قبل از آن پوست فندقها را جدا کرده باشید. مخلوط کردن را تا زمانی ادامه دهید که به مایعی غلیظ برسید. معمولاً ۵ دقیقه برای رسیدن به این شکل کافی است، اما بهتر است خودتان آن را بررسی کنید. در مرحله بعدی پودر قند و کاکائو را اضافه کنید و با فندقهای پودر شده خوب مخلوط کنید. درحالیکه غذاساز روشن است روغن، وانیل و نمک را اضافه کنید. حالا وقت آن است که شکلاتهای چیپسی یا خردشده را به غذاساز اضافه کنید. اگر در این مرحله، ظاهر ترکیب به نظرتان گلولهای شد بهتر است به آن کمی روغن اضافه کنید. این نوتلای خانگی را میتوانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
اگر تولدی در پیش دارید، پیشنهاد میکنیم مقاله طرز تهیه کیک تولد خانگی را بخوانید و با این نوتلای خانگی خوشمزه حسابی از مهمانان خود پذیرایی کنید.
بستنی نوتلا یک ترکیب هیجانانگیز تابستانی است! اگر دستگاه بستنیساز در خانه ندارید مشکلی ندارد. ما در این دستور سعی کردهایم بدون نیاز به بستنیساز به شما یاد بدهیم که چگونه در خانه این بستنی خوشمزه را درست کنید. این دستور سادهترین روش درستکردن بستنی نوتلا است. یک کاسه بزرگ، یک همزن و یک ظرف مناسب فریزر بردارید و به سراغ مواد لازم بروید:
خامه، شیر، عصاره وانیل، نوتلا و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و آنها را بهخوبی باهم مخلوط کنید. وقتی که اطمینان پیدا کردید همه مواد با هم ترکیب شدهاند، آنها را به ظرف مناسب تحمل دمای فریزر منتقل کنید و یک شب در آن قرار دهید. در این روش، انتظار یک بستنی با بافت سبک که بهراحتی از قاشق جدا میشود را نداشته باشید. هرچند اطمینان میدهیم که این بستنی از خوشمزگی چیزی کم ندارد.
یکیدیگر از بستنیهای محبوب، بستنی زعفرانی است که در مقاله طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی، درباره روش تهیه آن صحبت کردیم.
باید بپذیریم بستنیساز چیزی نیست که در اغلب خانههای شما پیدا بشود. کمتر کسی به خرید آن نیاز پیدا میکند و بیشتر مردم ترجیح میدهند بستنی آماده بخرند. هرچند که خرید بستنیساز این فرصت را به شما میدهد تا انواع بستنیها را در خانه درست کنید و از کیفیت مواد اولیه خیالتان راحت باشد. طرز تهیه بستنی نوتلا خانگی با بستنیساز به حوصله و زمان بیشتری نیاز دارد، اما نتیجه کار ارزش امتحانش را دارد. اگر بستنیساز در خانه دارید برای درستکردن این روش شک نکنید.
مواد زیر برای تهیه این بستنی خوشمزه نیاز است:
طرز تهیه بستنی نوتلا خانگی با بستنیساز تلاش بیشتری میطلبد، اما رسیدن به بافت نهایی ارزشش را دارد. در این دستور بهجای استفاده از شیر تغلیظ شده، از تخم مرغ برای غلیظ شدن بستنی کمک گرفته میشود. ابتدا 6 عدد زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ پیرکس یا فلزی مخلوط کنید و کناری بگذارید. حالا نوبت این است که خامه، شیر، شکر و نمک را در قابلمهای حرارت دهید تا شکر و نمک بهخوبی در شیر حل شوند. سپس بهآرامی مقدار کمی از این مخلوط خامهای را به زردهها اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا با تخم مرغها ترکیب شوند. وقتی کل ترکیب هم دما شدند، نوبت آن است که کل مخلوط خامهای یا کرمی را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است همه مواد را به قابلمه بزرگتری منتقل کنید.
قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و یک دماسنج شیرینیپزی در آن بگذارید. مخلوط را به طور مداوم هم بزنید تا به دما 165 درجه فارنهایت برسد. این دما هرگونه باکتری موجود در تخم مرغ را از بین میبرد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و نوتلا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا وقت آن است که مخلوط را از صافی رد کنید تا به ترکیب یکدستتری برسید.
صاف کردن کاستارد کار سختی نیست. یک قابلمه بزرگ فلزی بردارید و کف آن را با یخ پر کنید. سپس یک کاسه بزرگ و تمیز روی یخها قرار دهید و مخلوط را درون آن الک کنید. این کار باعث میشود تکههای تخم مرغ و شکلات حل نشده از صافی رد نشوند و شما مخلوط صافتری داشته باشید. اجازه دهید مخلوط خنک شود و به دمای محیط برسد. این مواد را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و مطابق بستنیساز خود آن را درست کنید. اگرچه در این روش سختی کار بیشتر است، اما طعم و بافت مطلوبتری خواهید داشت.
بستنی ترکیب شادیآوری است که خوردن آن کوچک و بزرگ نمیشناسد. هرچند شاید بزرگترها بستنیهای سنتی را بیشتر ترجیح بدهند، اما مهم این است که خوردن بستنی برای همه دلچسب است. حالا محبوبیت بستنی با محبوبیت نوتلا ضربدر دو شده و بستنی نوتلا را حسابی جذاب میکند. شما میتوانید این نوتلای خانگی را با و بدون بستنیساز در خانه درست کنید.
بستنی نوتلا خانگی بدون بستنیساز با چه روشی درست میشود؟
در این روش مسیر پیچیدهای پیش رو ندارید. از آنجاییکه بستنی نوتلا در این روش بدون تخم مرغ درست میشود، کارها سریعتر پیش میرود. فقط کافی است همه مواد را با همزن ترکیب کنید و برای یک شب در فریزر قرار دهید.
نوتلا چیست؟
شکلات نوتلا یکی از محبوبترین و شناختهشدهترین شکلاتهای تجاری جهان است. ترکیب اصلی آن از کاکائو و فندق تشکیل شده است و معمولاً برای صبحانه یا میانوعده خورده میشود.
طرز تهیه نوتلا خانگی چیست؟
فندقها را در فر برشته کنید و آنها را با غذاساز بهخوبی مخلوط کنید تا به مایعی کرمی برسید. پودر قند و کاکائو را به این ترکیب اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بقیه مواد لازم نیز باید به همین ترتیب اضافه شوند.