طرز تهیه معجون سیب و دارچین

اصلاً تابستان است و نوشیدنی‌های خنکش! تصور اینکه بخواهیم تابستان را بدون انواع و اقسام نوشیدنی‌های خنک، به‌خصوص انواع معجون‌ها بگذرانیم، واقعاً سخت است. پس بهتر است اصلاً فکرش را نکنیم. در عوض بیایید تا وقتی با هم هستیم، طرز تهیه معجون سیب و دارچین را یاد بگیریم! بدون شک معجون‌های زیادی را دیده‌اید و اگر اکنون دلتان یک معجون خوشمزه و تازه می‌خواهد، معجون سیب و دارچین می‌تواند راضی‌تان کند.

در این مقاله قصد داریم که طرز تهیه معجون سیب و دارچین را به شما آموزش دهیم. این معجون، یکی از متفاوت‌ترین معجون‌های ایرانی است و هرچند که اندکی ناشناخته است، اما کلی طرفدار دارد. بدون حرف اضافی، بیایید یک راست برویم سر اصل مطلب، اما قبل از آن، توصیه می‌کنیم که سری به طرز تهیه معجون زنجبیل نیز بزنید!

ارزش غذایی معجون سیب و دارچین

ارزش غذایی معجون سیب و دارچین

معجون سیب و دارچین یکی از سالم‌ترین معجون‌هاست. با خوردن این معجون خوشمزه، نه تنها از مزه بهشتی آن لذت خواهید برد که از فواید و خواص آن نیز بهره‌مند خواهید شد. اگر شکر و شیرینی‌های اضافی را از آن حذف کنید، به‌عنوان یک معجون رژیمی و کامل نیز می‌توانید استفاده کنید.

به‌طورکلی، ارزش غذایی معجون سیب و دارچین در هر لیوان، به شرح زیر است:

  • انرژی: 175 کالری
  • پروتئین: 4.5گرم
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • فیبر: 1.5گرم
  • چربی: حدود 7 گرم
  • کلسترول: 15 گرم
  • سدیم: 31 گرم

روش تهیه معجون سیب و دارچین

یکی از مهم‌ترین نکات در طرز تهیه معجون سیب و دارچین که آن را بسیار جذاب کرده، مواد اولیه آن است. به‌جرات می‌توان گفت که مواد اولیه معجون سیب و دارچین، در خانه هر ایرانی پیدا می‌شود و هیچ نیازی به استفاده از مواد آن‌چنانی نیست! همین موضوع، باعث شده که این معجون بسیار اقتصادی باشد و هرکسی با هر سطح درآمدی بتواند آن را درست کرده و از خوردنش لذت ببرد.

فراموش نکنید که مواد اولیه زیر، تنها برای ۲ لیوان معجون سیب و دارچین هستند. اگر می‌خواهید مقدار بیشتری درست کنید، کافی است که تمامی مواد اولیه را به نسبت مساوی، افزایش دهید. تا اینجا که آمده‌اید، بد نیست که نیم‌نگاهی نیز به مقاله طرز تهیه معجون یا ثعلب بیندازید!

از جمله مواد اولیه معجون سیب و دارچین، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • سیب شیرین: ۲ عدد متوسط
  • شیر (ساده، نارگیلی یا هر نوع دیگر): ۱ پیمانه
  • بستنی وانیلی: ۱ پیمانه
  • دارچین: ۲ قاشق غذاخوری یا بیشتر
  • شکر یا عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • خرما (اختیاری): ۵ عدد
  • موز (اختیاری): ۱ عدد
  • خامه (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو (اختیاری): ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر نارگیل (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
  • کنجد (اختیاری): به میزان لازم
  • انواع مغزها (اختیاری): به میزان لازم
  • یخ: به میزان لازم

مراحل تهیه معجون سیب و دارچین

مراحل تهیه معجون سیب و دارچین

از دیگر زیبایی‌های معجون سیب و دارچین، آماده‌سازی آن است. شاید هیچ خوراکی را نتوانید در دنیا پیدا کنید که آماده‌کردنش، به‌راحتی این معجون باشد. طرز تهیه معجون سیب و دارچین بسیار سریع است و همین باعث شده که بتوانید هر زمان اراده کردید، آن را تهیه کنید و جلوی میهمان بگذارید!

در طرز تهیه معجون سیب و دارچین، تنها کافی است که مطابق با مراحل زیر عمل کنید:

ابتدا بستنی را از فریزر بیرون آورید و در دمای اتاق بگذارید تا اندکی نرم شود. سپس به سراغ سیب‌ها بروید. از هر سیبی که بخواهید می‌توانید استفاده کنید؛ تنها باید توجه داشته باشید که سیب‌ها شیرین باشند. بسته به‌دلخواه خود، می‌توانید سیب‌ها را پوست بگیرید یا با پوست داخل مخلوط‌کن بریزید. فقط حواستان باشد که شاخه و هسته آن‌ها را به‌خوبی جدا کنید.

سیب‌ها را خردکرده و همراه با شیر، داخل مخلوط‌کن بریزید. ابتدا برای چند لحظه مخلوط‌کن را روشن کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس بستنی را به آن اضافه کنید. توجه کنید که به‌جای بستنی وانیلی، می‌توانید از بستنی کاکائویی یا هر بستنی دیگری نیز استفاده کنید. بعد از اضافه‌کردن بستنی، مجدداً مخلوط‌کن را روشن کرده و همه مواد را هم بزنید. در آخرین مرحله نیز دارچین و شکر یا عسل را اضافه کنید. دارچین را می‌توانید بنا به سلیقه خود، بیشتر از میزان ذکر شده استفاده کنید.

اکنون طرز تهیه معجون سیب و دارچین شما به پایان رسیده است، اما اگر می‌خواهید معجون خوشمزه‌تر و پربارتری داشته باشید، بهتر است که از اینجا به بعد را نیز مطالعه کنید. تمام موادی که به‌عنوان مواد اولیه اختیاری ذکر شده‌اند، می‌توانند کیفیت معجون شما را بیشتر کنند. شما می‌توانید در این معجون، از انواع مغزها و میوه‌های دیگری مثل موز و خرما نیز استفاده کنید. خواص معجون شما نیز در این حالت بیشتر خواهد شد.

برای اضافه‌کردن خرما، باید پوست و هسته آن را جدا کنید. اگر میل دارید انواع مغزها (مثل مغز گردو، بادام، فندق یا پسته) را اضافه کنید، بهتر است که کمی آن‌ها را کوبیده و سپس داخل مخلوط‌کن بریزید. خامه، پودر کاکائو، پودر نارگیل و کنجد را نیز می‌توانید در همین زمان، به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید. مخلوط‌کن را روشن کنید و آن‌قدر هم بزنید که مواد کاملاً یکدست شوند. اگر نیاز بود، مقداری یخ را نیز کوبیده و در آخرین مرحله، داخل مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید.

معجون سیب و دارچین را داخل لیوان‌های بزرگ سرو کنید. روی آن را مقداری دارچین بپاشید و اگر دوست داشتید، مقداری سیب را نیز به شکل ریز خردکرده و داخل معجون بریزید. از سس شکلات نیز می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. نوش جان!

یکی دیگر از معجون‌هایی که دارچین درست می‎‏شود، معجون دارچین و عسل است که در مقاله معجون دارچین و عسل روش تهیه آن را آوردیم.

کلام آخر

در این مقاله ما طرز تهیه معجون سیب و دارچین را به شما آموزش دادیم. اگر از مزه معجون‌های همیشگی خسته شده‌اید، این معجون می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد. اگر شما هم مثل ما دهانتان آب افتاده و مشتاق امتحان کردن این معجون بی‌نظیر هستید، همین‌الان آستین بالا بزنید، به آشپزخانه بروید و با طرز تهیه معجون سیب و دارچین که در اختیارتان قرار داده‌ایم، این نوشیدنی بهشتی را درست کنید!

سؤالات متداول

میزان کالری معجون سیب و دارچین چقدر است؟

کالری این خوراکی خوشمزه به نسبت باقی معجون‌ها بسیار کمتر بوده و در حدود ۱۷۵ کالری هستند.

آیا در تهیه معجون سیب و دارچین فقط می‌توان از شیر ساده استفاده کرد؟

خیر، بسته به ذائقه خود، می‌توانید از شیر نارگیل، شیر بادام یا شیر سویا برای تهیه این معجون استفاده کنید.

برای پربارتر شدن معجون سیب و دارچین چه کنیم؟

می‌توانید از مواد دیگری همچون موز، خرما، انواع مغزها، پودر نارگیل، کنجد و خامه استفاده کنید.

 

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis