حتماً برای شما هم پیشآمده که احساس بیحالی و کسلی کرده باشید، نیاز به انرژیزا و خوراکی مقوی را در بدنتان احساس کنید. پیشنهاد ما برای شما معجون خانگی با ثعلب است. این نوشیدنی خوشمزه طعمی عجیب از ترکیبات مقوی دارد و علاوه بر مزه بینظیرش در میان سایر نوشیدنیها، سطح انرژی افراد را بالا برده و حس بیحالی و کسلی آنها را رفع میکند. معجون نوشیدنی است که حتی میتواند برای کودکان شما گزینهای بسیار مناسب باشد، چرا که کودکان معمولاً از خوردن شیر بهتنهایی اجتناب میکنند.
منظور از کلمه معجون، ترکیباتی از چند ماده مقوی است که در کنار هم تأثیر عجیبی بر روی سیستم عصبی، تقویت قوای جسمانی و در کل بدن میگذارد. شاید با شنیدن نام معجون به یاد محلولهایی که در فیلمها جادوگران از آن استفاده میکردند بیفتید، درست است!
این نوشیدنی بدن شما را از لحاظ بالابردن سطح انرژی جادو میکند. معجون خانگی ترکیبی از شیر، آجیلها و درکل مواد طبیعی با طبع گرم است که از کلسیم و پروتئین بالایی برخوردار است.
نکته قابل توجه این است که معجون نوشیدنی با ترکیبات خاص نیست که اگر یکی از مواد خوراکی را در آن به کار نبرید، دیگر معجون نباشد! شما میتوانید با ترکیبی از چند ماده مقوی با طبع گرم، معجون خانگی خوشمزه ای را داشته باشید. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه معجون خانگی با ثعلب آشنا کنیم. اگر رژیم دارید و دوست دارید با روش تهیه معجون رژیمی آشنا شوید، به مقاله طرز تهیه معجون رژیمی سر بزنید.
این نوشیدنی خانگی مناسب هر چهارفصل است و حاوی امگا ۳، آنتیاکسیدان، آهن، منیزیم، پتاسیم، روی، پروتئین، ویتامینهای گروه ب و اسیدفولیک است.
ثعلب دارای باسورین که مادهای مانند نشاسته است، در صنعت بستنیسازی استفاده میشود. این ماده از جمله مواد شیرینیپزی و بستنیسازی در خانه است. جالب است بدانید که ثعلب در واقع یک گیاه است و بسیار مقوی. این گیاه تقویتکننده قوای جنسی و معجزهگر برای درمان خیلی از بیماریها است. پس باتوجه به فواید ثعلب، بهتر است برای تهیه انواع دسرها، از ثعلب در ترکیبات آن استفاده کنید. این گیاه را در کارخانه خشک و پودر میکنند و در نهایت بستهبندی میکنند.
شما ثعلب را میتوانید از لوازم قنادی فروشیها تهیه کنید. استفاده زیاد از حد آن در دسر باعث سفتشدن بیش از اندازه دسر میشود.
نکته: دقت کنید که مواد لازم برای تهیه معجون با ثعلب در این مقاله اختیاری هستند و میتوان یک یا دو مورد بعضی از آنها را حذف کرد یا مواد دیگری را جایگزین کرد. مواد زیر برای تهیه این معجون خوشمزه لازم است:
ابتدا موزها را تکهتکه کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزنند و سپس آنها را به همراه شیر و ثعلب در مخلوطکن ریخته و به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا کاملاً مواد یکدست شده و با وجود ثعلب کمی سفت شود. این فرایند را تا زمانی که ترکیب دلخواهی از غلظت را گرفتید ادامه دهید.
سپس آجیلها را در مخلوطکن ریخته و به همراه ترکیبی از شیر، ثعلب و موز همراه با عسل مخلوط کنید. به مدت ۲ دقیقه مخلوط کنید. حالا شما یک معجون خانگی با ثعلب دارید.
یکیدیگر از معجونهای محبوب و پرخاصیت، معجون چهارمغز است که در مقاله طرز تهیه معجون چهار مغز، روش آمادهسازی آن را معرفی کردیم.
دقت کنید که استفاده از ثعلب زیاد معجون شما را خراب کرده و به شکل بستنی درمیآورد. پس در استفاده از این گیاه دقت کنید و برای این مقدار از مواد لازم بیشتر از نصف قاشق غذاخوری ثعلب استفاده نکنید.
این معجون خوشمزه ممکن است به دلیل طبع بسیار گرمی که دارد، باعث بروز حساسیت در افرادی شود که به گرمی زیاد حساس هستند. پس برای استفاده چنین افرادی، بهتر است بعضی از آنها را حذف کرده و به جایشان از موادی با طبع سرد مانند توتفرنگی استفاده شود.
اگر میهمان دارید و میخواهید معجونی آماده کنید که همه دوست داشته باشند، به شما پیشنهاد میکنیم که معجون مخصوص درست کنید. در مقاله طرز تهیه معجون مخصوص، روش تهیه آن را آوردیم.
اگر به دنبال میانوعدهای مقوی و خوشمزه هستید، حتماً این دسر خوشمزه را درست کنید و نوش جان کنید. امروزه به دلیل وجود بیماریهای جدیدی مانند کرونا، خوردن خوراکیهای با طبع گرم بهشدت توسط پزشکان توصیه شده است. یکی از بهترین نوشیدنیها میتواند همین معجون خانگی با ثعلب باشد. همانطور که در بالا گفته شد، ثعلب خود دارای مواد مغذی است که حتماً باید آن را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
چرا برای تهیه دسرها از ثعلب استفاده میکنیم؟
ثعلب گیاهی است که بهصورت کارخانهای آن را خشک کرده، پودر کرده و بستهبندی میکنند. ثعلب را میتوانید از لوازم قنادی فروشیها تهیه کنید. استفاده زیاد از حد آن در دسر باعث سفتشدن بیش از اندازه دسر میشود.
چرا در تهیه ثعلب از شیر استفاده میکنیم؟
شیر طبع سردی دارد و طعم خوبی به دسر میدهد، به همین دلیل از آن استفاده میکنیم.
از چه نوع آجیلی میتوانیم در تهیه معجون استفاده کنیم؟
برای تهیه معجون میتوان از آجیلهای مختلف مانند گردو، پسته، بادامزمینی، بادام و … استفاده کرد و هیچ محدودیتی ندارد.