در میان خوراکیهای مختلف، یک نوع از آنهایی که هم در پذیرایی کاربرد دارد و هم برای تفریح کاربرد دارد، باقلوا است. باقلوا انواع مختلفی دارد و در مناطق مختلفی به روش مخصوص آن منطقه تهیه میشود؛ باقلوای استانبولی، باقلوای تبریزی و باقلوای یزدی از آن جمله است. باقلوا را با بستنی نیز مصرف میکنند. چیزی که موجب خوشمزه شدن باقلوا میشود و جزو اصلی آن است، شربت باقلوا است. ما در این مقاله طرز تهیه شربت باقلوا را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد زیر برای تهیه شربت باقلوا نیاز است:
برای تهیه شربت باقلوا ابتدا آب را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. شکر را داخل آب بریزد و بدون این که هم بزنید بگذارید بهآرامی بجوشد و خودبهخود حل شود. همزدن شکر در آب موجب شکرک زدن شربت باقلوا میشود. وقتی محلول آب و شکر جوشید و به غلظت مناسب رسید، ۲ قاشق غذاخوری گلاب و ۴ عدد هل را در آن بریزد و بگذارید بجوشد. در آخر ۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ را به شربت باقلوا اضافه کنید و پس از کمی جوشیدن، شعله زیر قابلمه را خاموش کنید و بگذارید شربت باقلوا سرد شود.
اگر میخواهید روش درست تهیه باقلوا را بیاموزید، مقاله طرز تهیه باقلوا را مطالعه کنید. طرز تهیه شربت باقلوا ترکی را در مقالهای دیگر معرفی کردیم.
ما در این مقاله از مجله عالیس طرز تهیه شربت باقلوا را به شما آموزش دادیم. شربت باقلوا مهمترین جزو باقلوا است که موجب خوشمزه شدن آن میشود.
چند نوع باقلوا را نام ببرید؟
باقلوای استانبولی، باقلوای تبریزی و باقلوای یزدی.
در کنار باقلوا از چه خوراکی استفاده میشود؟
باقلوا را در کنار بستنی نیز سرو میکنند.
چرا باید بگذاریم شکر خودبهخود در آب درحالجوش حل شود؟
زیرا همزدن شکر در آب موجب شکرک زدن شربت باقلوا میشود.