هورچاتا یک نوشیدنی خوشمزه و خوشطعم مکزیکی بر پایه برنج است. این نوشیدنی ملایم، شیرین و خامهای با ادویههای مختلف معطر و خنک سرو میشود. هورچاتا یک نوشیدنی بینظیر برای همراهی با انواع شیرینیها و نان تازه و وعدههای غذایی اصلی است.
هورچاتا را میتوان بهتنهایی نیز سرو کرد و از طعم آن لذت برد. در مکزیک، سرو هورچاتا با میوههایی مانند طالبی، توتها یا زردآلو نیز رایج است. برخی از آشپزها ترجیح میدهند برنج را قبل از آمادهسازی برشته کنند تا حالت دودی ظریفی به نوشیدنی اضافه کنند.
شیرینی هورچاتا بستگی به میزان مصرف شکر و وانیل دارد. هر فرهنگی ترجیحات و طعم موردپسند خود را وارد این نوشیدنی میکند. هورچاتا رسماً یک نوشیدنی مکزیکی است، اما در سراسر آمریکای لاتین هم محبوب است و حتی در فرهنگ آفریقایی نیز رگههایی از این نوشیدنی یافت میشود.
نوشیدنیهای کشورهای مختلف و جاذبه چشیدن طعمهای آمیخته با فرهنگ آنها یک تجربه دلپذیر است. پاراگوئه یکی دیگر از کشورهای آمریکای لاتین است و شما در مقاله نوشیدنی محلی پاراگوئه میتوانید با انواع نوشیدنی در این کشور آشنا شوید.
در بعضی فرهنگها در هورچاتا از مغزها هم استفاده میکنند. وقتی آجیل به هورچاتا اضافه میشود، طعم جذابتری به نوشیدنی میدهد. استفاده از دارچین برای عطر هورچاتا بسیار مرسوم است.
استفاده از دارچین در انواع نوشیدنی علاوه بر خواصی که دارد، عطر جادویی و خاصی به آن میبخشد؛ یک ادویه خوشعطر که در انواع نوشیدنی ردپای پررنگی بهجا میگذارد. در مقاله خواص شیر و دارچین با خواص این ترکیب بینظیر آشنا میشوید.
برای تهیه هورچاتا برای دو نفر به مواد زیر نیاز داریم:
مواد آمادهشده را در یک مخلوطکن بریزید و اجازه دهید کامل با هم ترکیب شوند. سپس نوشیدنی را در لیوان بریزید و اگر تمایل دارید برای تزیین آن از دارچین استفاده کنید.
در ادامهی این مقاله از مجله نوشیدنی عالیس با آموزش طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا برای ۸ نفر با شما همراه هستیم.
داخل مخلوطکن، برنج، یک عدد چوب دارچین و دو پیمانه آب سرد و بادام خرد شده را کاملاً مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا برنج و دارچین آسیاب شوند. دو پیمانه دیگر آب را به این ترکیب اضافه کنید و مقداری دیگر هم بزنید.
مخلوط برنج را در یک کاسه یا پارچ بزرگ بریزید و یک شب یا حداقل به مدت 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.
آب برنج را در یک پارچه پنیر یا صافی مشبک بریزید و برنج و بادام آسیاب شده و دارچین را دور بریزید.
شیر یا شیر بادام برای هورچاتای وگان، وانیل، شکر و یک عدد دارچین آسیاب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
هنگام سرو، داخل نوشیدنی یخ بریزید. این نوشیدنی را میتوانید با چوب دارچین یا کمی دارچین آسیاب شده تزیین کنید. هورچاتا را بیشتر از ۳۰ دقیقه در دمای اتاق نگه ندارید. این نوشیدنی را میتوانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.
هورچاتا را میتوانید بهعنوان عصرانه با یک برش از کیک اسفنجی که خودتان آماده کردهاید در کنار خانواده میل کنید. برای طرز تهیه کیک اسفنجی میتوانید به مقاله رسپی کیک اسفنجی مراجعه کنید.
با این دستور پخت سریع و آسان میتوانید یک نوشیدنی خنک و خوشمزه برای تابستان آماده کنید و از آن لذت ببرید. بافت نرم و یکدست و طعم شبیه پودینگ برنج، هورچاتا را به یک نوشیدنی منحصربهفرد و تسکیندهنده برای روزهای گرم تابستان تبدیل کرده است. نوشیدن هورچاتا بعد از هر وعده غذایی به شما احساس طراوت میبخشد.
هورچاتا چیست؟
هورچاتا یک نوشیدنی محبوب مکزیکی است. این نوشیدنی شیرین، خنک و بر پایه برنج است که با انواع مغزها غنی میشود و عطر خود را از ادویههای مختلف میگیرد.
هورچاتا برای چه فصلی مناسبتر است؟
هورچاتا یک نوشیدنی سرد است که اغلب در فصل تابستان سرو میشود و نوشیدن آن حس طراوت و شادابی میبخشد.
هورچاتا معمولاً با چه خوراکیهایی سرو میشود؟
هورچاتا را در کنار انواع شیرینی و نان یا در کنار غذای اصلی میتوان سرو کرد. این نوشیدنی بهتنهایی هم مورداستفاده است. در مکزیک انواع میوه نیز با هورچاتا سرو میشوند.