طرز تهیه معجون انبه

معجون انواع و اقسام مختلفی دارد؛ اصولاً هر چیزی را که با شیر و بستنی مخلوط کنید و سپس میکس کنید، در نهایت به شما یک معجون خوشمزه تحویل خواهد داد. انبه نیز دقیقاً به همین صورت است. انبه، یک میوه استوایی است که طرف‌داران بسیاری دارد. این میوه اول از هر چیز بسیار خوشمزه است، و صدالبته که ویتامین‌ها و خواص بسیاری نیز دارد. پس حال که این میوه این‌قدر محبوب است، پس چرا طرز تهیه معجون انبه را یاد نگیریم؟

در این مقاله همان‌طور که خودتان دیگر تا الان می‌دانید، قصد داریم تا در کنار هم طرز تهیه معجون انبه را یاد بگیریم. تهیه این معجون بسیار ساده است و به‌قول‌معروف، دنگ و فنگ خاصی به همراه ندارد، اما لازم است همین‌جا به شما بگوییم که اگر به درست‌کردن انواع معجون خانگی علاقه دارید، بد نیست که نگاهی به مقاله طرز تهیه معجون موز نیز بیندازید؛ پشیمان نخواهید شد!

روش تهیه معجون انبه

روش تهیه معجون انبه

همان‌طور که پیش‌تر نیز به آن اشاره کردیم، طرز تهیه معجون انبه بسیار آسان است. یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث شده است این معجون در رده آسان قرار بگیرد، آن است که به مواد اولیه چندانی نیاز ندارد. تنها با سه قلم وسیله، شما به‌راحتی می‌توانید این معجون را در خانه تهیه کنید. هرچند که اگر بخواهید معجون پربارتری داشته باشید، می‌توانید مواد دیگری را نیز به آن اضافه کنید.

به یاد داشته باشید که برای کمتر یا بیشتر درست‌کردن از این معجون، تنها کافی است که مواد اولیه را به نسبت مساوی، افزایش یا کاهش دهید. از جمله مواد اولیه معجون انبه، به شرح زیر است:

  • انبه: 2 عدد
  • شیر: 2 پیمانه
  • بستنی وانیلی: 1 پیمانه
  • عسل، شکر یا هر شیرین‌کننده دیگر: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه (دلخواه): 2 قاشق غذاخوری
  • موز (دلخواه): 2 عدد
  • مغز گردو، بادام، یا هر آجیل دیگر (دلخواه): به میزان لازم
  • کنجد و پودر نارگیل (دلخواه): به میزان لازم
  • یخ: به میزان لازم

مراحل تهیه معجون انبه

طرز تهیه این معجون خوشمزه، از آن چیزی که فکر کنید، بسیار ساده‌تر است. برای تهیه آن، شما به مهارت سرآشپزهای بین‌المللی هیچ نیازی ندارید! همین سادگی و سهولت در تهیه، باعث شده است که بتوان آن را در سریع‌ترین زمان ممکن آماده کرد و روزهای گرم تابستانی را پشت سر گذاشت. برای طرز تهیه معجون انبه، کافی است که طبق مراحل زیر عمل کنید:

ابتدا انبه را پوست بگیرید و آن را دو قسمت کنید و هسته را از میانش جدا کنید. سپس آن را به شکل نگینی خرد کنید و داخل مخلوط‌کن بریزید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه هم بزنید تا حسابی حل شوند. سپس بستنی را که از قبل به دمای اتاق رسیده، به مخلوط‌کن اضافه کنید. مجدداً مخلوط‌کن را روشن کنید و هم بزنید. در صورت تمایل، می‌توانید خامه را نیز در همین زمان اضافه کنید.

حال نوبت به مواد اولیه دلخواه می‌رسد. اگر می‌خواهید معجون انبه شما پربارتر، سنگین‌تر و مجلسی‌تر باشد، می‌توانید به آن مواد دیگری را نیز اضافه کنید. در صورت تمایل، مغز گردو، پسته، بادام، فندق یا … مقداری بکوبید و سپس داخل مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید. موز را نیز به‌صورت حلقه‌ای برش زده و به مواد دیگر اضافه کنید. پودر نارگیل و کنجد را نیز در همین زمان استفاده کنید.

مخلوط‌کن را روشن کنید. به مدت چنددقیقه، تمام مواد را به‌هم بزنید تا خوب به خورد هم بروند. شیرین‌کننده موردعلاقه خود را نیز در همین زمان اضافه کنید. اگر حس می‌کنید که معجون شما به‌اندازه کافی خنک نیست، می‌توانید مقداری یخ را کوبیده، در آخرین مرحله به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید. معجون را در لیوان‌های بزرگ سرو کنید و رویش را با انبه تازه‌، موز، سس شکلات یا پودر نارگیل یا گردو، تزیین کنید. نوش جان!

برای آن‌که به میان‌وعده‌های خود تنوع دهید، به سراغ تهیه انواع معجون بروید. در مقاله طرز تهیه معجون چهار مغز یکی از خوشمزه‌ترین معجون‌ها را معرفی کردیم.

فوت‌وفن تهیه معجون انبه

فوت‌وفن تهیه معجون انبه

این طرز تهیه که اکنون ملاحظه کردید، شاید یکی از کامل‌ترین‌ها است. با این دستور تهیه، شما نیازی به هیچ‌چیز دیگری نخواهید داشت و می‌توانید معجون انبه را به روش بازاری و بسیار شیک درست کنید.

اما بااین‌حال، اگر میل دارید که معجون انبه شما حتی از این نیز بهتر باشد، توصیه می‌کنیم که نکات زیر را به‌خاطر بسپارید. ولی قبل از اینکه نکات را برای شما مطرح کنیم، پیشنهاد می‌کنیم که مقاله طرز تهیه معجون شکلاتی را نیز مطالعه کنید.

  • استفاده از خامه، به معجون شما غلظت و قوام بیشتری می‌بخشد.
  • در صورت تمایل، می‌توانید روی معجون را با خامه فرم گرفته قنادی نیز تزیین کنید.
  • معجون انبه ساده، تنها از انبه، شیر و بستنی وانیلی درست می‌شود.
  • اگر دوست دارید، به‌جای استفاده از شیر ساده، می‌توانید از شیر نارگیل، بادام، سویا و … استفاده کنید.
  • اگر دوست داشتید، می‌توانید به‌جای استفاده از بستنی وانیلی، از بستنی‌های دیگری مثل بستنی سنتی یا شکلاتی استفاده کنید.
  • از خرما نیز می‌توانید به‌عنوان یک شیرین‌کننده در طرز تهیه معجون انبه استفاده کنید.
  • مواردی مثل موز، مغزها، پودر نارگیل یا کنجد، تنها برای مجلسی‌تر کردن معجون هستند و البته که خاصیت معجون را نیز افزایش می‌دهند.
  • برای مجلسی‌تر شدن معجون انبه، می‌توانید مقداری انبه خرد شده را داخل لیوان سرو بریزید و سپس معجون را به آن اضافه کنید.

یکی دیگر از معجون‌هایی که طبع گرمی دارد و بسیار محبوب است، معجون خرمایی است که در مقاله طرز تهیه معجون خرمایی، روش تهیه آن را آوردیم.

کلام آخر

در این مقاله ما طرز تهیه معجون انبه را به شما عزیزان آموزش دادیم. این معجون، یکی از خوشمزه‌ترین و متفاوت‌ترین معجون‌های ایرانی است و فوق‌العاده پرطرف‌دار است. شما می‌توانید تنها با سه قلم وسیله شامل شیر، بستنی و انبه، این معجون را در کمتر از 10 دقیقه حاضر کنید و از خوردنش لذت ببرید. روزهای گرم تابستان با معجون انبه، راحت‌تر تمام می‌شوند!

سؤالات متداول

طرز تهیه معجون انبه ساده چگونه است؟

معجون انبه ساده را تنها با سه قلم وسیله می‌توان تهیه کرد: شیر، بستنی وانیلی و میوه انبه.

در طرز تهیه معجون انبه مجلسی از چه مواد اولیه‌ای استفاده می‌شود؟

برای تهیه معجون انبه مجلسی، می‌توانید از موز، مغز گردو، بادام و پسته، پودر نارگیل و کنجد و خرما استفاده کنید.

اگر معجون انبه ما به‌اندازه کافی خنک نبود، چه باید کرد؟

اگر حس کردید که معجون انبه شما به‌اندازه کافی خنک نیست، می‌توانید از چند قالب یخ استفاده کنید.

 

alis