اگر به مصرف میانوعدههای سالم و مقوی اهمیت میدهید، اول به شما تبریک میگوییم که به سلامتیتان اهمیت میدهید و دوم پیشنهاد ویژهای برای شما داریم: معجون شیر و موز و خرما. این معجون یکی از مقویترین خوراکیها است؛ در نتیجه هم میتواند مواد مغذی مورد نیاز بدنتان را تأمین کند و هم قوای جسمانیتان را بازیابی میکند. اگر دوست دارید با طرز تهیه معجون شیر و موز و خرما آن هم به ۴ روش متفاوت آشنا شوید، تا انتهای مطلب حاضر همراه ما باشید.
این معجون مقوی و سالم با استفاده از موز، خرما، عسل و شیر تهیه میشود و نگفته هم پیداست که چقدر برای بدن و تقویت قوای آن مفید است. در ادامه، با طرز تهیه این معجون خوشمزه آشنا خواهید شد. راستی اگر از طرفداران معجونهای سالم و مقوی هستید، معجون چهار مغز را حتماً امتحان کنید. در مقاله طرز تهیه معجون چهار مغز به شما گفتهایم که چطور میتوانید این معجون خوشمزه و سالم را تهیه کنید.
برای درستکردن این معجون قبل از هر چیزی باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:
ابتدا موزها را داخل فریزر قرار دهید تا به مدت یکساعت یخ بزند. در این فاصله، پوست و هسته خرماها را جدا کنید. برای آنکه پوست خرماها راحتتر جدا شود، آنها را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش قرار دهید. سپس، موز یخزده را همراه با خرما، عسل، شیر، گلاب، پودر دارچین و گردو داخل مخلوطکن بریزید و مواد را خوب با یکدیگر ترکیب کنید تا مخلوط یکدست و همگنی بهدست آید. معجون را در لیوانهای موردنظرتان بریزید و آن را با مواد دلخواهتان تزئین کنید. نوش جان.
باتوجهبه اینکه برای درستکردن این معجون علاوه بر شیر، موز و خرما از بستنی، پسته و بادام استفاده میشود، میتوان آن را یک نوشیدنی مجلسی هم برای مهمانیها و دورهمیها در نظر گرفت. برای آشنایی با طرز تهیه این معجون مقوی و خوشمزه، ادامه مطلب را دنبال کنید.
برای تهیه این معجون، به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
ابتدا پوست و هسته خرماها را جدا کنید. سپس آنها را همراه با موز، شیر و بستنی داخل مخلوطکن بریزید. با دور تند مخلوطکن همه مواد را مخلوط کنید و در آخر عسل، کنجد، پودر نارگیل، بادام، بسته و دارچین را به معجون اضافه کنید و مواد را بهاندازه چند پالس با یکدیگر مخلوط کنید. معجون را در لیوان مورد نظرتان بریزید و با خلال پسته، بادام، کنجد و دارچین آن را تزیین کنید. اگر میخواهید معجون شما غلیظتر شود، کمی خامه در معجون خود بریزید. استفاده از خامه باعث میشود که معجون غلیظتر، سنگینتر و البته خوشمزهتری داشته باشید.
اگر در حال خواندن این مطلب هستید، بهاحتمال زیاد به مصرف تنقلات سالم اهمیت میدهید. در این صورت، بستنی خانگی از آن دست خوراکیهایی است که حتماً باید آن را امتحان کنید. در مقاله طرز تهیه بستنی نارگیلی خانگی به شما گفتهایم که چطور میتوانید یک بستنی نارگیلی خانگی و خوشمزه درست کنید.
اگر به قند شیر لبنی حساسیت دارید یا گیاهخوار هستید و نمیخواهید از محصولات لبنی استفاده کنید، همچنان میتوانید از خواص و مزه عالی معجون شیر و موز و خرما بهرهمند شوید. کافی است بهجای شیر لبنی، از شیر سویا، شیر بادام یا شیر نارگیل استفاده کنید. در ادامه، طرز تهیه معجون شیر و موز و خرما گیاهی ارائه شده است.
برای درستکردن این معجون خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
ابتدا موز را پوست بکنید و حلقهحلقه خرد کنید. خرماها را از وسط نصف و هسته آن را خارج کنید. قطعات موز را همراه با نصف شیر، خرما و عسل داخل مخلوطکن بریزید. چند دقیقه مواد را مخلوط کنید و سپس شیر باقیمانده و یخ را به میزانی که میخواهید نوشیدنیتان حالت اسموتی داشته باشد به ترکیب اضافه کنید.
اگر دنبال یک نوشیدنی خوشمزه برای روزهای گرم سال هستید، پیشنهاد میکنیم اسموتی آلبالو را حتماً امتحان کنید. در مقاله طرز تهیه اسموتی آلبالو به شما گفتهایم که چطور یک اسموتی آلبالو خوشمزه و درجه یک درست کنید.
خوبی معجون شیر و خرما این است که با استفاده از تنها چند مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و درعینحال بسیار سالم، مقوی و لذیذ است. هر زمان که دلتان هوس یک دسر خوشمزه را کرد، بهجای تنقلات چرب و شیرین، دستبهکار شوید و تنها در عرض چند دقیقه یک معجون شیر و خرما خوشمزه درست کنید.
برای درستکردن این معجون ساده و خوشمزه به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
خرماها را از یک ساعت قبل در آب ولرم خیس کنید. سپس پوست و هسته آنها را جدا کرده و همراه با سایر مواد داخل مخلوطکن بریزید. بهاندازه یک تا دو دقیقه مخلوطکن را روشن کنید تا مواد خوب با یکدیگر مخلوط شوند و یک نوشیدنی یکدست و همگن به دست آید. درصورتیکه دوست دارید بافت نوشیدنیتان کمی غلیظتر شود، میتوانید از مقداری کنجد و موز یخزده هم استفاده کنید.
معجون شیر و خرما، یکی از سالمترین و مقویترین میان وعدهها است. اگر به ضعف جسمانی دچار هستید یا دوست دارید کودکانتان را با نوشیدنیهای سالم تغذیه کنید، معجون شیر و موز و خرما گزینه بسیار مناسبی است. در مقاله حاضر با شما درباره طرز تهیه معجون شیر و موز و خرما به ۴ روش گوناگون صحبت کردیم. شما این معجون را به چه روشی درست میکنید؟
در معجون شیر و موز و خرما بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنیم یا کمچرب؟
از هر دو شیر میتوانید استفاده کنید، اما استفاده از شیر پرچرب طعم معجونتان را چندین درجه بهتر خواهد کرد.
آیا استفاده از خامه برای درستکردن معجون شیر و موز و خرما مجاز است؟
بله، استفاده از خامه باعث میشود که معجون غلیظتر، سنگینتر و البته خوشمزهتری داشته باشید.
برای درستکردن معجون شیر و موز و خرما از شیر سویا استفاده کنیم؟
بله، درصورتیکه به شیر حساسیت دارید یا دوست ندارید از محصولات حیوانی استفاده کنید، میتوانید معجونتان را با استفاده از شیرهای گیاهی مانند شیر سویا، شیر بادام و شیر نارگیل درست کنید.