میدانید بهترین چیزی که در تابستان میتواند این گرمای طاقتفرسا را از بین ببرد، چیست؟ یک نوشیدنی خنک، مثل آب روی آتش است و میتواند کویر درون ما را به بهشت برین تبدیل کند. حال اگر آن نوشیدن معجون هم باشد که دیگر نورعلینور است! معجونهای ایرانی بسیار متنوع هستند و اگر یک سر به منوی کافهها بزنید، خواهید دید که صدها نوع معجون وجود دارد. معجون آناناس یکی از بهترینهاست و ما امروز میخواهیم طرز تهیه معجون آناناس را به شما یاد دهیم.
در این مقاله قصد داریم تا کاملترین طرز تهیه معجون آناناس را به شما در میان بگذاریم. طرز تهیه این معجون بسیار ساده است و هرکسی از عهده درستکردنش برخواهد آمد. بهعلاوه، ازآنجاییکه مواد اولیهاش اندک است، بسیار هم اقتصادی تمام خواهد شد. پس با ما همراه باشید؛ اما قبل از آن از شما دعوت میکنیم که مقاله طرز تهیه معجون زنجبیل را نیز مطالعه کنید.
همانطور که در مقدمه هم به آن اشاره شد، مواد اولیه معجون آناناس بسیار اندک است و بهراحتی میتوانید آنها را تهیه کنید؛ مگر آنکه بخواهید حسابی آن را پربار و مجلسی درست کنید. نیازی نیست که بگردید و آناناس تازه خریداری کنید. هرچند که آناناس تازه کیفیت معجون شما را بیشتر میکند، اما میتوانید بهراحتی از کمپوت آناناس نیز استفاده کنید.
توجه داشته باشید که مواد لازم برای معجون آناناس، برای ۲ تا ۳ نفر کافی است، اما اگر میخواهید بیشتر درست کنید، میتوانید مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید:
شاید جالبترین چیزی که باید درباره طرز تهیه معجون آناناس بدانید، این است که سرعت آمادهسازی و تهیه آن بسیار کوتاه است. هر زمان که اراده کنید به درستکردن این معجون، در کمتر از ۲۰ دقیقه بعدش معجون شما حاضر و آماده خواهد بود. به همین دلیل، میتواند برای میهمانان سرزده، یک گزینه ایدهال باشد! اگر به نوشیدنیهای خنک تابستان علاقه دارید، توصیه میکنیم که طرز تهیه شیک بیسکویت مادر را نیز نگاهی بیندازید.
در طرز تهیه معجون آناناس، باید مطابق با مراحل زیر عمل کنید:
بهتر است که از یک شب قبل، شیر را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. بعد از آن، باید یک قوطی متوسط کمپوت آناناس خریداری کنید. آناناسهای آن را جدا کرده و حدوداً ۲ تا ۳ حلقه از آن را برای تزیین کنار بگذارید. آناناسها را در مخلوطکن بریزید و خوب هم بزنید تا لِه شوند. حال نوبت آن است که شیر یخزده و بستنی را به مخلوطکن اضافه کنید.
بهتر است که شیر و بستنی را از مدتی قبل از فریزر بیرون بیاوردی تا به دمای اتاق برسد و اندکی نرم شود؛ سپس آن را داخل مخلوطکن بریزید تا راحتتر مخلوط شود. بهجای بستنی وانیلی، میتوانید از بستنیهای دیگری هم استفاده کنید. بهجای شیر ساده هم میتوانید از شیر نارگیل، شیر بادام یا شیر سویا استفاده کنید. همه چیز به سلیقه خودتان بستگی دارد.
اگر دوست داشتید که معجون آناناس شما خوشمزهتر و پربارتر باشد، میتوانید از میوههای دیگری هم استفاده کنید. موز، نارگیل یا تمشک، مزه معجون شما را چندبرابر بهتر خواهند کرد. بهعلاوه اگر میخواهید معجون مقویتری داشته باشید، میتوانید از انواع مغزها، مثل مغز گردو، مغز پسته، بادام یا فندق استفاده کنید. بهتر است که مغزها را از قبل پودر کنید و سپس داخل مخلوطکن بریزید. وانیل و شکلات را هم بهدلخواه، در همین زمان اضافه کنید.
در نهایت، نوبت به آب آناناس و یخ میرسد. اگر فکر میکنید که معجون شما بهاندازه کافی خنک نشده یا اینکه وقت ندارید شیر را از قبل داخل فریزر بگذارید، میتوانید مقداری یخ را کوبیده و خردکرده، داخل مخلوطکن بریزید. باز هم مقداری کل مواد را هم بزنید و سپس در لیوانهای بزرگ سرو کنید. از آناناسهایی که کنار گذاشته بودید، برای تزیین معجون استفاده کنید. بهعلاوه برای تزیین میتوانید از تمشک هم استفاده کنید. نوش جان!
یکی دیگر از معجونهای محبوب، معجون گلابی است که در مقاله طرز تهیه معجون گلابی، روش تهیه آن را آوردیم.
حال که تا اینجای کار آمدهایم؛ بد نیست نگاهی هم به خواص آناناس داشته باشیم. این معجون، نهتنها خوشمزه است، بلکه بسیار مقوی نیز هست. بهعلاوه اگر در آن از آناناس تازه هم استفاده شود، میتواند یک نوشیدنی رژیمی نیز باشد. بعد از طرز تهیه معجون آناناس، خالیازلطف نخواهد بود که خواص آن را نیز مرور کنیم.
از جمله مهمترین خواص آناناس، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مقاله، ما طرز تهیه معجون آناناس را به شما آموزش دادیم. این معجون، یکی از خوشمزهترین و سریعترین معجونهای خانگی است و آمادهکردنش به مهارت چندانی نیاز ندارد. شما میتوانید این معجون خوشمزه را بهسرعت برای میهمانان خود آماده کنید و هنر خود را به رخ آنها بکشید! پس چرا نشستهاید؟ همینالان دستبهکار شوید و این معجون را برای خود و عزیزانتان حاضر کنید.
آمادهسازی و تهیه معجون آناناس چقدر طول میکشد؟
تهیه این معجون بسیار سریع است. تهیه این معجون خوشمزه، تنها 15دقیقه وقت شما را خواهد گرفت.
آیا در طرز تهیه معجون آناناس حتماً باید از آناناس تازه استفاده کنیم؟
خیر، استفاده از آناناس تازه اختیاری است. این معجون را میتوانید با کمپوت آناناس نیز تهیه کنید.
برای خوشمزهتر کردن معجون آناناس چه میتوان کرد؟
میتوان از میوههای دیگر مثل موز، تمشک یا نارگیل استفاده کرد. برای پربارتر شدن معجون نیز میتوانید از انواع مغزها استفاده کنید.
نظر خود را بنویسید