شیره به یک مایع غلیظ و شیرین بوده که حاصل فرآوری میوه به است. این فرآورده بهعنوان یک ماده غذایی و طعمدهنده طبیعی در صنایع غذایی و بستنیسازی، تهیه سسها و مرباها، ساخت نوشیدنی و شیرینیها مورد استفاده قرار میگیرد.
علاوه بر اینها در برخی جوامع ازجمله کشور خودمان، شیره به را بهعنوان یک داروی سنتی نیز معرفی میکنند که خاصیت بهداشتی و درمانی دارد. شیره به سرشار از مواد مغذی و آلی همچون ویتامین C، آهن، کلسیم، پتاسیم، مس، منیزیم، فیبر و تیامین است. ازاینرو مصرف آن فواید بسیاری برای بدن در پی خواهد داشت.
شیره به خانگی و سالم که بدون قند، شکر و مواد افزودنی تهیه شود از سلامت عمومی بدن حمایت میکند. طرز تهیه شیره به به همراه تمامی نکات طلایی آن به شما کمک میکند که در خانه شیره به سالم و خوشمزه بپزید. این مهم با مطالعه این قسمت از مجله عالیس برایتان امکانپذیر خواهد بود.
شربت شیره به، چای و آبمیوه به یکی از نوشیدنیهای مناسب فصل پاییز است، چراکه سیستم ایمنی بدن را بهخوبی تقویت میکند.
برای بهرهمندی از خواص به میتوانید از شیره به استفاده کنید. پس از آمادهسازی مواد اولیه، طرز تهیه شیره به را دنبال کنید تا یک شیره به خوشمزه و سالم بپزید.
به | ۵ کیلوگرم |
آب | ۲ لیتر |
شکر | ۲۵۰ گرم |
ابتدا بهها را کاملاً بشویید و به تکههای کوچک خرد کنید. بهتر است که به را پوست بگیرید تا مانع از تلخی شیره شوید. هستهها را جدا کرده و بهها را در قابلمه بزرگی بریزید. آب را روی بههای خرد شده ریخته و شعله اجاق را با حرارت ملایم روشن کنید.
حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد بهها کمی نرم شدهاند. با یک گوشتکوب برقی یا ساده میوهها را کاملاً له کنید تا به یک پوره یکدست دست برسید. پورهها را از صافی یا پارچه رد کرده و مجدداً داخل قابلمه بریزید. دقت داشته باشید که تفالهای از به داخل شیره نریزد.
قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا کمی بجوشد. پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه شکر را به شیره اضافه کنید تا غلیظ شود. عموماً این مرحله حدود ۲ ساعت زمان میبرد.
زمانی که شیره به رنگ قهوهای روشن در آمد و بافتی شیشهای و شفاف داشت، کار شما به اتمام رسیده است. نوش جان.
طرز تهیه شیره به اشتراکات زیادی با طرز تهیه شیره توت دارد.
اگر اطلاعات چندانی در رابطه با میوه به ندارید، پیشنهاد میکنیم که از مقاله طرز تهیه چای به و نگاهی به خواص آن دیدن کنید.
خواص فراوانی برای شیره به اثبات شده است از افزایش انرژی و نشاط آوری گرفته تا تقویت دستگاه گوارش و پیشگیری از بیماریهای مزمن نمونهای از فواید شیره به است. مصرف این خوراکی به افرادی که دارای کمخونی یا توان جسمی کمی هستند توصیه میشود. اما در این میان دیابتیها و کسانی که فشارخون بالا دارند نباید در مصرف شیره به زیادهروی کنند.
آشنایی با طرز تهیه شیره به خانگی و نکات طلایی مربوط به پخت آن، این فرصت را به شما میدهد که شیره به سالم و خوشمزهای را در خانه بدون مواد افزودنی تهیه کنید. شما چه تجربهای از پخت یا مصرف شیره به دارید؟
آیا دیابتیها میتوانند شیره به بخورند؟
بهطورکلی مصرف شیره به برای گروه خاصی ممنوع نیست؛ اما توصیه میشود که بیماران دیابتی و کسانی که فشارخون بالا دارند، در خوردن شیره به احتیاط کنند تا قند خون و فشارخون خود را در محدوده طبیعی نگه دارند.
امکان حذف یا افزودن شکر به شیره به وجود دارد؟
بسته به طعم و میزان شیرین بودن بهها، شما میتوانید مقدار شکر مصرفی را کم یا زیاد کنید. علاوه بر اینها میتوانید عسل یا سایر شیرهها را جایگزین شکر در طرز تهیه شیره به کنید.
مدتزمان نگهداری شیره به چقدر است؟
اگر شیره به به غلظت مناسب برسد و آن را در ظروف پلاستیکی یا شیشه دارای درپوش بریزد مدتزمان نگهداری شیره را افزایش میدهید. علاوه بر اینها قرار دادن شیره به در یخچال میزان ماندگاری این خوراکی لذیذ را به ۸ تا ۱۲ ماه میرساند.
نظر خود را بنویسید