تفاوت قهوه دمی و اسپرسو

تفاوت قهوه دمی و اسپرسو در روش تهیه، طعم، قوام و محتوای کافئین مشهود است و این تفاوت‌ها تجربه قهوه‌دوستان را به طور قابل‌توجهی تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. قهوه دمی با استفاده از روش‌های نفوذی یا فیلتری تهیه می‌شود که این روش‌ها به قهوه فرصت می‌دهند تا با آب تماس بیشتری داشته باشد و عمدتاً با زمان استخراج بیشتر، طعم‌های ملایم‌تر و ترش‌تری ایجاد می‌کند. از سوی دیگر، اسپرسو تحت‌فشار بالایی از آب گرم و با زمان تهیه کوتاه‌تر، قهوه‌ای با قوام و غلظت بالا و طعمی قوی و تلخ تولید می‌کند.

این تفاوت‌ها مهم هستند؛ زیرا افراد با سلیقه‌ها و ترجیحات مختلفی در مورد قهوه‌ها هستند. همچنین، مقدار کافئین مصرفی نیز در این دو نوع قهوه متفاوت است؛ اسپرسو در واقع به دلیل غلظت بیشتر، مقدار بیشتری از کافئین را در هر واحد حجم ارائه می‌دهد.

بنابراین، شناخت این تفاوت‌ها به افراد کمک می‌کند تا بتوانند قهوه موردعلاقه خود را بر اساس ترجیحات شخصی خود انتخاب کنند و از تجربه مطلوب‌تری لذت ببرند.

قهوه دمی چیست؟

قهوه دمی چیست؟

در طول تاریخ مصرف این نوشیدنی گرم محبوب، قهوه دمی یک روش خاص برای تهیه قهوه است که در آن قهوه به‌آرامی و به مدت زمان طولانی در تماس با آب سرد قرار می‌گیرد. در این روش، قهوه در آب سرد یا خنک قرار می‌گیرد و برای چندین ساعت به‌آرامی در آب می‌ماند. این روش معمولاً برای تهیه قهوه‌ای با طعم ملایم، کمتر اسیدیته و کمترین مقدار تلخی استفاده می‌شود. هدف اصلی این روش، استخراج ترکیبات مختلف قهوه به طور کامل و با صبر بیشتر از آب و دم‌کردن قهوه است که این امر به تولید یک فنجان قهوه با طعم و عطر بیشتر و متفاوت از سایر روش‌های آماده‌سازی قهوه منجر می‌شود.

قهوه دمی یک فرآیند زمان‌بر است که به طور معمول با استفاده بر اساس فشار کم‌تر آب شکل و فرم می‌گیرد. در این مدت زمانی، آب سرد یا خنک به‌صورت آرام و به‌مرورزمان اجازه می‌دهد تا اسانس‌ها، روایح و طعم‌های مختلف قهوه به‌آرامی و بهترین شکل ممکن استخراج شود. این فرآیند به‌خصوص در قهوه‌هایی که از دانه‌های با کیفیت بالا و با طعم‌های پیچیده استفاده می‌شود، می‌تواند تفاوت‌های چشایی چشمگیری ایجاد کند.

قهوه اسپرسو چیست؟

در نقطه مقابل قهوه اسپرسو نوعی قهوه فشرده و غلیظ است که با استفاده از دانه‌های قهوه خرد شده و فشرده شده تهیه می‌شود. این نوع قهوه با استفاده از دستگاه اسپرسو که یک دستگاه تخصصی برای تهیه قهوه است، ساخته می‌شود. فرایند تهیه این قهوه شامل افزودن فشار بالا و آب گرم به دانه‌های قهوه خرد شده است که این فشار باعث استخراج سریع و مؤثرتر ترکیبات قهوه می‌شود.

در واقع قهوه اسپرسو عموماً دارای مقدار بسیار کمی آب است که این امر باعث تقویت طعم، عطر و موقعیتی قهوه می‌شود.

ارزش غذایی اسپرسو

مقدار ارزش غذایی قهوه اسپرسو بستگی به عوامل مختلفی مانند اندازه سرو، مقدار قهوه و همچنین افزودنی‌هایی که در آن استفاده می‌شود دارد.

عنصر غذایی مقدار
کالری ۱ تا ۱۰ کالری
کربوهیدرات کمتر از ۱ گرم
چربی کمتر از ۰.۵ گرم
پروتئین ۰.۵ تا ۱ گرم
کافئین ۶۵ تا ۸۰ میلی‌گرم

تفاوت قهوه دمی و اسپرسو چیست؟

تفاوت قهوه دمی و اسپرسو چیست؟

یک سری ویژگی‌ها، تفاوت‌ها و فرق‌های کلیدی میان این دو نوع روش تهیه و فرم قهوه وجود دارد که باعث می‌شود عده زیادی یکی از آن‌ها را ترجیح داده و از دیگری متفاوت باشند. بسته به این که شما قصد تهیه کدام یک را دارید، باید بدانید که قهوه‌های دمی و اسپرسو، بر اساس ویژگی‌ها در دسته‌بندی‌های متنوع قرار می‌گیرند. اما اصلی‌ترین فرق آن‌ها شامل موارد زیر می شود.

تفاوت در حجم و خروجی محصول

قهوه دمی و اسپرسو دو نوع مختلف از قهوه هستند که از نظر حجم و روش تهیه با یکدیگر متفاوت‌اند. قهوه دمی، نوعی از قهوه است که با ریختن آب گرم از روی قالب یا فیلتر، از جاذبه و فشار گرانشی برای گذر از قهوه‌جوش استفاده می‌کند. این روش باعث می‌شود آب به‌آرامی از قهوه‌جوش عبور کرده و قهوه با طعم ملایم و بدون لایه کرم تولید شود.

در مقابل، اسپرسو یک روش تهیه قهوه است که با استفاده از فشار بالا و آبی سرد تحت‌فشار، قهوه‌ای با طعم غنی و قوی تولید می‌کند. این روش اغلب با استفاده از دستگاه اسپرسو انجام می‌شود که با فشار بالا، آب را از زیر فشرده و از بالای قهوه‌جوش عبور می‌دهد. اسپرسو با تولید یک لایه کرم روی قهوه و حجم کمتری نسبت به قهوه دمی شناخته می‌شود.

بنابراین، تفاوت اصلی بین قهوه دمی و اسپرسو در حجم قهوه و نحوه تهیه آن است؛ درحالی‌که قهوه دمی حجم بیشتری دارد و به‌صورت آرام و با استفاده از گرانش تهیه می‌شود، اسپرسو با فشار بالا و حجم کمتری تولید می‌شود و دارای طعم قوی‌تری است.

زمان استخراج

در بیان تفاوت قهوه دمی و اسپرسو، یکی از مهم‌ترین نکات، تایم عمل‌آوردن خروجی و فرآورده نهایی قهوه خواهد بود.

زمان استخراج در تهیه قهوه دمی و اسپرسو از نظر مدت زمانی که صرف می‌شود، متفاوت است. در قهوه دمی، استخراج معمولاً زمان بیشتری نسبت به اسپرسو طول می‌کشد. در روش تهیه قهوه دمی، آب گرم به‌صورت آرام از روی قهوه‌جوش یا فیلتر عبور می‌کند و این فرایند ممکن است تا چند دقیقه طول بکشد تا آب به طور کامل از قهوه عبور کرده و قهوه تهیه شود.

در مقابل، استخراج قهوه اسپرسو به طور معمول سریع‌تر انجام می‌شود. این فرایند با استفاده از فشار بالا و آب سرد تحت‌فشار انجام می‌شود که به‌صورت سریع‌تری از قهوه عبور کرده و قهوه‌ای با طعم غنی و قوی تولید می‌کند. زمان استخراج اسپرسو معمولاً حدود 20 تا 30 ثانیه است. بنابراین نسبت به قهوه دمی، زمان تماس آب با قهوه در اسپرسو بسیار کوتاه‌تر است ولی با فشار بالا صورت می‌گیرد که باعث استخراج سریع‌تر و موثرتر مواد موجود در قهوه می‌شود.

فرق قهوه اسپرسو و دمی در طعم و غلظت

تفاوت‌های اساسی در طعم و غلظت قهوه دمی و اسپرسو، عواملی هستند که از طریق روش‌های مختلف استخراج و تهیه به وجود می‌آیند. قهوه دمی، طعمی ملایم‌تر و رقیق‌تر از اسپرسو دارد. زمان طولانی‌تری که آب با قهوه در این روش تماس دارد، باعث استخراج کامل‌تر و آهسته‌تر عناصر قهوه می‌شود که به تولید یک فرآیند ترشی و ملایم‌تر کمک می‌کند.

همین‌طور لازم به توضیح خواهد بود که اسپرسو با فشار بالا و زمان کوتاه‌تری که آب با قهوه در ارتباط است، قهوه‌ای با طعم غنی، قوی و غلظت بالاتر تولید می‌کند. این فشار بالا باعث استخراج سریع و کامل‌تر عناصر محترم قهوه، اسانس و روغن‌ها می‌شود که به وجود یک قهوه با طعم قوی، تلخ و غلیظ کمک می‌کند. لایه کرم (فوم) نیز که در قهوه اسپرسو تولید می‌شود، افزوده‌ای به طعم و عطر قهوه اسپرسو است که در قهوه دمی معمولاً وجود ندارد.

لازم به توضیح در تکمیل این مورد است که تفاوت در طعم و غلظت قهوه دمی و اسپرسو از نتایج استخراج متفاوتی که از روش‌های گوناگون تهیه و استفاده می‌کنند، به وجود می‌آیند. هر یک از این روش‌ها، تجربه متفاوتی از مصرف قهوه را ارائه می‌دهند که بسته به سلیقه شخصی، ممکن است انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه با موکاپات

روش تهیه و فراوری محصول

تفاوت اصلی در روش تهیه و دم‌کردن قهوه دمی و اسپرسو به شکلی است که تأثیر زیادی بر طعم و مشخصات نهایی قهوه دارد.

قهوه دمی، با استفاده از روش جوشاندن یا ترشیدن، تهیه می‌شود. قهوه خام گرانول‌های قهوه‌ای را در مخزن گرمایی یا فیلتر قرار می‌دهند و سپس آب گرم روی آن‌ها ریخته می‌شود. این فرآیند زمان بیشتری نسبت به اسپرسو نیاز دارد (معمولاً چند دقیقه) و نتیجه، یک فنجان قهوه با طعم ملایم‌تر و غلظت کمتر است.

در مقابل، اسپرسو با استفاده از فشار بالا و آب گرم، به‌سرعت از زیر گلوگاه قهوه‌ساز عبور می‌کند و به گرانول‌های قهوه‌ای فشار می‌آورد. این فرآیند نسبت به قهوه دمی کوتاه‌تر است (حدود ۲۵ تا ۳۰ ثانیه) و نتیجه یک اسپرسو با طعم غلیظ و مرکباتی و غلظت بالاست.

از طرفی دیگر لطفاً در نظر داشته باشید که مدت زمان، فشار، و روش اعمال گرمایی تأثیر بسیاری در نهایت قهوه دمی و اسپرسو دارند و باعث می‌شوند تا هر یک از آن‌ها ویژگی‌های متفاوتی در طعم و مشخصات نهایی خود داشته باشند.

تفاوت در طعم و عطر قهوه اسپرسو و دمی

تفاوت در طعم و عطر قهوه اسپرسو و دمی

قهوه اسپرسو و دمی دو نوع متفاوت از قهوه هستند که در طعم و عطرشان تفاوت‌های قابل‌ملاحظه‌ای وجود دارد. اسپرسو، با فشار بالا و در زمان کوتاهی تهیه می‌شود که باعث استخراج غلظت بالایی از قهوه و توانایی بهبود و تجزیه‌پذیری طعم‌های مختلف قهوه می‌شود. به همین دلیل، قهوه اسپرسو دارای طعم تلخ و متمرکزتری است و عطر معتبری دارد که ممکن است شامل نت‌هایی از شکلات تلخ یا میوه‌های تیره باشد.

اما قهوه دمی که به‌آرامی و در زمان بیشتری از قهوه خاکی برای استخراج استفاده می‌کند، معمولاً دارای طعم‌های ملایم‌تر، نرم‌تر و کمتر تلخی است. عطر آن نیز ممکن است با دمای پایین‌تر و زمان بیشتری از قهوه خاکی استخراج شده و شامل نت‌های مختلفی از میوه‌های تازه و گل‌های خاص باشد.

پس باید گفت که تفاوت در طعم و عطر قهوه اسپرسو و دمی اصولاً به دلیل فرآیند تهیه و استخراج متفاوت آن‌هاست که باعث تجربه‌های متفاوت و لذت‌بخشی برای طرفداران هر کدام می‌شود.

بیشتر بخوانید: چگونه در خانه قهوه اسپرسو درست کنیم؟

مقایسه اندازه دانه قهوه

اندازه دانه قهوه برای استفاده در اسپرسو و قهوه دمی از نظر نازکی و ظرافت تفاوت‌های قابل‌توجهی دارد. در استفاده از اسپرسو، اندازه دانه قهوه بسیار ریز و نازک است. دانه‌های قهوه برای اسپرسو به‌عنوان یک استاندارد، باید نسبتاً ریز و با زمینه‌ای صاف باشند، چرا که این اندازه دانه‌ها با فشار بالا و زمان کوتاهی که در استخراج قهوه به کار می‌روند، باید توانایی استخراج مقدار زیادی از طعم و عطر قهوه را داشته باشند.

در قهوه دمی، اندازه دانه قهوه معمولاً خشک‌تر و خردتر است. برای قهوه دمی، اندازه دانه‌های قهوه گسترده‌تر می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، به‌طوری‌که در فرآیند خمیر کردن و دم‌کردن قهوه، این اندازه دانه‌ها می‌توانند بهترین طعم و عطر را منتقل کنند. علاوه بر این، اندازه دانه قهوه در قهوه دمی ممکن است متغیر و بر اساس سلیقه و نوع فرآیند دم‌کردن، انتخاب شود؛ به‌عنوان‌مثال از طیف خرد تا متوسط.

به‌طورکلی، اندازه دانه قهوه برای اسپرسو به دلیل نیاز به فشار بالا و زمان کمتر، باید بسیار ریز و نازک باشد درحالی‌که در قهوه دمی، تنوع بیشتری در اندازه دانه قهوه مورد قبول است، به‌ویژه زمانی که فرآیند دم‌کردن ممکن است زمان بیشتر و شکوفایی طعم‌ها و عطرهای متنوع‌تر را ممکن کند.

تفاوت در میزان آنتی‌اکسیدان

در بیان تفاوت قهوه دمی و اسپرسو، این موضوع مهم است. میزان آنتی‌اکسیدان‌ها در قهوه‌های اسپرسو و دمی ممکن است به دلایل مختلفی متفاوت باشد. قهوه حاوی مقادیر قابل‌توجهی از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد، اما میزان آنتی‌اکسیدان‌ها در این دو نوع می‌تواند متفاوت باشد.

در قهوه اسپرسو، به دلیل استفاده از فشار بالا و زمان کوتاه برای استخراج قهوه، ممکن است مقدار آنتی‌اکسیدان‌ها کمتر باشد. فرآیند استخراج سریع می‌تواند باعث کاهش مقدار برخی از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی در قهوه اسپرسو شود.

اما در قهوه دمی، با استفاده از زمان بیشتر برای خمیر کردن و دم‌کردن قهوه، میزان آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است بیشتر باشد. این فرآیند زمان بیشتری را به قهوه می‌دهد تا ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری را آزاد کند و این ترکیبات به‌عنوان آنتی‌اکسیدان‌ها در قهوه حضور داشته باشند. به‌هرحال، میزان آنتی‌اکسیدان‌ها در هر دو نوع قهوه بستگی به عوامل مختلفی مانند نوع دانه قهوه، روش خشک‌کردن و فرآیند تهیه دارد و نمی‌توان به طور قطعی گفت کدام نوع دارای مقدار بیشتری از آنتی‌اکسیدان‌ها است.

بیشتر بخوانید: تفاوت نسکافه و قهوه

فرق در نوع قهوه مورد استفاده

نوع قهوه مورد استفاده برای اسپرسو و دمی یکی از عوامل مهمی است که بر تفاوت‌های طعم و تجربه نهایی قهوه سرو شده تأثیرگذار است. اساساً در محصول خروجی اسپرسو، بیشتر از هر چیزی، قهوه‌های ترکیبی و برجسته (بلند) مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع قهوه‌ها معمولاً از ترکیب دانه‌های مختلف و متفاوت تشکیل شده و برای استخراج بهینه طعم، عطر و قوام در قهوه اسپرسو انتخاب می‌شوند. این قهوه‌ها معمولاً دانه‌هایی ریز و نازک دارند که برای فشار بالا در ماشین اسپرسو مناسب هستند.

اما در قهوه دمی، معمولاً از دانه‌های تک نوعی استفاده می‌شود. این دانه‌ها می‌توانند از مناطق خاصی مانند کلمبیا، برزیل یا اتیوپی باشند. انتخاب دانه قهوه در قهوه دمی بیشتر بر اساس سلیقه شخصی و نوع طعم و عطر موردعلاقه استفاده‌کننده است. اغلب از دانه‌های با طعم‌های متنوع و متمایز استفاده می‌شود که بتواند در طول فرآیند دم‌کردن، طعم‌های غنی و چشم‌نوازی ایجاد کند.

ورای این شرح موضوع باید بدانید که نوع قهوه استفاده شده در هر دو روش تهیه می‌تواند به طور قابل‌توجهی بر تجربه نهایی و طعم قهوه تأثیر بگذارد.

تفاوت در میزان کافئین

قهوه دمی و اسپرسو در ترکیب و میزان کافئین کاملاً متفاوت‌اند. اساساً، اسپرسو یک نوشیدنی کوچک از یک شات کوتاه است که با استفاده از فشار بالا، آب داغ روی دانه قهوه‌ای تازه رست شده می‌رود. این فشار و زمان کوتاه عبور آب از قهوه فشرده باعث استخراج کافئین و مواد محلول دیگر از قهوه می‌شود. این روش باعث می‌شود تا اسپرسو دارای غلظت بالاتری از کافئین در یک حجم کمتر از قهوه دمی باشد.

از سوی دیگر، قهوه دمی با استفاده از فیلترهای کاغذی یا فلزی و آب داغ، به طور آرام و طبیعی‌تر از قهوه آسیاب شده عبور می‌دهد. این فرآیند زمان بیشتری را می‌طلبد و باعث می‌شود تا کافئین و دیگر مواد محلول در زمان بیشتری استخراج شوند. به همین دلیل، یک فنجان قهوه دمی معمولاً حاوی کمترین مقدار کافئین نسبت به یک شات اسپرسو است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه ترک

مزایای قهوه اسپرسو

مزایای قهوه اسپرسو

قهوه‌های اسپرسو یک سری ویژگی‌های کلیدی، مثبت و عالی دارند که باعث می‌شود بسیاری آن‌ها را به نمونه‌های دیگر از جمله دمی و موکاپات ترجیح دهند. می‌توان گفت که این نوع اسپرسو در هر شات، بیشترین میزان قهوه خالص را به عمل می‌آورد.

طعم و عطر بی‌نظیر

از طرفی قهوه اسپرسو با استفاده از فشار بالا و زمان کمتری در فرایند استخراج، اجازه می‌دهد تا طعم‌ها و عطرهای گوناگون قهوه به شکل بیشتری بیرون بیایند. این نوع قهوه دارای یک تلخی متمایز و طعم متعادلی است که به‌عنوان نشانه‌ای از کیفیت و قوام قهوه شناخته می‌شود. طعم تند و مطبوع آن، ترکیبی از عطر شکلات، میوه‌های تیره و حتی نت‌های گلی می‌تواند تجربه ذوقی منحصربه‌فردی را به ارمغان آورد.

کافئین بیشتر

ازآنجایی‌که قهوه اسپرسو با استفاده از زمان کمتری تهیه می‌شود و غلظت بالایی از قهوه استخراج می‌شود، مقدار کافئین آن بیشتر از قهوه‌های دیگر است. این ویژگی می‌تواند برای افرادی که به دنبال افزایش انرژی هستند یا نیاز به بیداری و تمرکز دارند، جذاب باشد.

تنوع در نوشیدنی‌ها

قهوه اسپرسو اصلی‌ترین ترکیب برای نوشیدنی‌های دیگری مانند کاپوچینو، لاته، موکا و دیگر نوشیدنی‌های قهوه محور است. این تنوع زیاد امکان انتخاب‌های مختلف بر اساس سلیقه شخصی را فراهم می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد تا ترکیبات مختلفی از قهوه، شیر و نوشیدنی‌های دیگر را تجربه کنند.

سرعت تهیه

استخراج سریع و کارآمد قهوه اسپرسو به کاربران اجازه می‌دهد تا در کمترین زمان ممکن به یک فنجان قهوه با کیفیت دسترسی پیدا کنند. این ویژگی برای افرادی که در زمان‌های محدود یا در مواقع شلوغ به دنبال یک نوشیدنی خوشمزه و فوری هستند، بسیار مفید است.

تجربه جذاب و امکان ایجاد تغییرات

پیچیدگی فرایند تهیه قهوه اسپرسو و تأثیر کوچک تغییرات دما و فشار بر روی طعم و عطر، تجربه‌ای یکتا و هنری را برای طرفداران قهوه فراهم می‌کند. این امر می‌تواند به علاقه‌مندان به قهوه، فرصتی برای آزمایش و ایجاد ترکیبات متنوع و شگفت‌انگیز فراهم کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه استارباکس

معایب تهیه قهوه به روش اسپرسو

معایب تهیه قهوه به روش اسپرسو

اگرچه قهوه اسپرسو لذت‌بخش و خوشمزه است، اما این معایب ممکن است برای برخی افراد انگیزه کافی برای استفاده از این روش تهیه را کاهش دهد، در نتیجه شما هم درگیر انتخاب بین این دو فراوری هستید. باید بدانید که یک سری مشکلات در پس استفاده از این نوع قهوه وجود دارد.

هزینه و تجهیزات

تهیه قهوه اسپرسو نیازمند تجهیزات خاصی است که ممکن است هزینه‌بر باشد. اسپرسو، رست کننده قهوه و وسایل دیگر برای تهیه اسپرسو می‌توانند هزینه‌های بالایی داشته باشند. این ابزارها نیازمند سرمایه‌گذاری اولیه قابل‌توجهی هستند که ممکن است برخی افراد را از استفاده روزمره آن‌ها باز دارد.

سخت بودن طرز تهیه

برای دستیابی به قهوه اسپرسو با کیفیت، نیاز به آموزش و تمرین فراوان دارید. استخراج اسپرسو نیازمند دقت زمان، فشار و دما است که تسلط و تجربه کافی در این زمینه اهمیت دارد. این پیچیدگی‌ها ممکن است برای علاقه‌مندانی که وقت کافی برای آموزش و تمرین ندارند، دلسردکننده باشند.

نیاز به تعمیرات و نگهداری

دستگاه‌های اسپرسو نیازمند نگهداری و تمیزی دقیق و منظم هستند؛ عدم مراقبت صحیح می‌تواند به کاهش عملکرد دستگاه و یا ایجاد مشکلات فنی منجر شود که این موضوع ممکن است برای برخی افراد انگیزه استفاده را کاهش دهد.

محدودیت در حجم فراوری

برخی دستگاه‌های اسپرسو به دلیل ظرفیت محدودی که دارند، قادر به تهیه قهوه برای افراد در تعداد بالا نیستند. این محدودیت می‌تواند برای کسانی که به‌صورت مداوم نیاز به تولید حجم بالای قهوه دارند، مشکل‌ساز باشد.

زمان صرف شده

فرایند تهیه قهوه اسپرسو زمان‌بر است. نیاز به تنظیمات دقیق و زمان برای به‌دست‌آوردن قهوه با طعم و کیفیت مطلوب، می‌تواند برای افرادی که به دنبال راهکارهای سریع‌تر هستند یا وقت کمی دارند، مشکل‌ساز باشد.

بیشتر بخوانید: چگونه قهوه فرانسه درست کنیم؟

کلام آخر

در این راهنما در مورد اصلی‌ترین و مهم‌ترین تفاوت قهوه دمی و اسپرسو گفتیم. قهوه اسپرسو و دمی دو نوع قهوه متفاوت هستند که در فرایند تهیه، طعم و تجربه مصرف تفاوت‌های چشمگیری دارند. قهوه اسپرسو، با استفاده از فشار بالا و زمان کمتری تهیه می‌شود که منجر به استخراج غلظت بالایی از قهوه و طعم تلخ و قوی می‌شود.

این نوع قهوه دارای عطر و طعم چشمگیر و ویژه است که ممکن است شامل نت‌هایی از شکلات تلخ یا میوه‌های تیره باشد. از طرف دیگر، قهوه دمی به‌آرامی و با زمان بیشتری تهیه می‌شود که معمولاً به طعم‌های ملایم‌تر و نرم‌تری منجر می‌شود. این قهوه ممکن است عطری ملایم و شامل نت‌های مختلفی از میوه‌های تازه و گل‌های خاص داشته باشد.

سوالات متداول

تفاوت قهوه اسپرسو و دمی چیست؟

قهوه دمی با استفاده از روش فیلتراسیون تهیه می‌شود، درحالی‌که اسپرسو زیر فشار زیادی از آب گرم و دقیقه دم می‌شود.

تفاوت ترشی و تلخی قهوه اسپرسو و دمی چیست؟

قهوه دمی معمولاً ترش‌تر و خفیف‌تر است، درحالی‌که اسپرسو غلیظ‌تر و قوی‌تر است.

قهوه اسپرسو کافئین بیشتری دارد یا دمی؟

اسپرسو دارای مقدار بیشتری کافئین در هر حجم است. به‌عنوان‌مثال، یک شات اسپرسو حاوی مقدار کافئین بیشتری نسبت به یک فنجان قهوه دمی است.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis