طرز تهیه موکا وانیلی با شیر عالیس

موکا نمونه‌ای از چندین نوشیدنی است که بر پایه قهوه اسپرسو تهیه می‌شود. این نوشیدنی به دلیل داشتن مواد اولیه متفاوت، طعم‌های متفاوتی هم خواهد داشت. نمونه‌ای از موکاها تلخ و برخی دیگر طعمی لطیف‌تر دارند.

موکا وانیلی یکی از همین نوشیدنی‌ها است که طعم ملایم و دلنشین آن سبب شده تا افرادی که از تلخی اسپرسو لذت نمی‌برند، به شکل متفاوت‌تری از خواص این نوشیدنی بهره‌مند شوند. اسپرسو پایه و عنصر اصلی سازنده موکا است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی، افزایش تمرکز، کاهش خطر ابتلا به دیابت، چربی‌سوزی و افزایش انرژی تنها بخشی از فواید مصرف آن است.

پس از مطالعه این مقاله یا تماشای ویدئو می‌توانید به یک لیوان موکا وانیلی کافی‌شاپی همه‌چیزتمام در خانه برسید.

بیشتر بخوانید: چگونه در خانه قهوه اسپرسو درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه موکا وانیلی با شیر پرچرب عالیس

اسپرسو ۴۰ میلی‌لیتر
شیر پرچرب عالیس ۱۵۰ میلی‌لیتر
سیروپ وانیل ۲ قاشق غذاخوری
شیر عسلی ۳ قاشق غذاخوری
یخ به مقدار لازم

طرز تهیه موکا وانیلی

اگر به دستگاه اسپرسو دسترسی ندارید می‌توانید با مطالعه مقالات عالیس که در این زمینه نوشته شده بیاموزید که چگونه در خانه اسپرسو بسازید. البته برای تهیه موکا وانیلی می‌توانید از انواع قهوه‌های دمی یا فوری هم استفاده کنید.

سیروپ وانیل نام دیگر وانیلا و وانیلین است که از ترکیب عصاره وانیل، شکر و آب تهیه می‌شود و به‌عنوان یک شیرین‌کننده در انواع نوشیدنی‌های سرد به کار می‌رود.

نوبت به آن رسیده تا برای ساخت موکا وانیل دست‌به‌کار شویم. این نوشیدنی بسیار ساده و بدون نیاز به ابزار یا مواد پیچیده‌ای تهیه می‌شود. کافی است ظرف سرو را انتخاب کنید و موکا را در همان بسازیم.

لایه اول لیوان را با شیر عسلی و سیروپ وانیل پر می‌کنیم و مقداری یخ روی آن می‌ریزیم تا حالت لایه‌ای بودن نوشیدنی حفظ شود.

اکنون باید شیر پرچرب عالیس که غلیظ است به‌عنوان لایه بعدی به ظرف اضافه کرد. دقت کنید که شیر را آهسته آهسته به باقی ترکیبات اضافه کنید تا ظاهر نوشیدنی‌مان تغییر نکند.

حالا وقت آن است که قهوه سرد شده را به‌عنوان آخرین لایه به نوشیدنی موکا خود بیفزاییم. به‌محض افزودن قهوه به ترکیب، قهوه در شیر مخلوط شده و یک نوشیدنی با ۴ لایه رنگی متفاوت ایجاد خواهد شد.

موکا وانیلی به‌خودی‌خود جذاب و زیبا است؛ اما اگر به تزیین بیشتری تمایل دارید، مقداری شکلات رنده شده یا پودر قهوه‌فوری روی آن بپاشید. نوش جان.

بیشتر بخوانید: فرق موکا با لاته

سؤالات متداول

برای تهیه موکا وانیل از چه نوع قهوه‌ای استفاده کنیم؟

برای ساخت موکا وانیل می‌توان از انواع قهوه اعم از اسپرسو، دمی یا فوری نیز استفاده کرد؛ اما در بهترین حالت ممکن سعی کنید از اسپرسو در تهیه موکا کمک بگیرید.

قهوه مورداستفاده در طرز تهیه موکا باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

قهوه‌ای که در ساخت موکا به کار می‌رود باید تازه‌دم و خنک باشد تا عطروطعم بهتری به نوشیدنی بدهد.

چرا باید در تهیه موکا وانیل از شیر پرچرب عالیس استفاده کرد؟

شیر پرچرب عالیس به علت غلظت بالا و کیفیت خوب آن برای تهیه انواع نوشیدنی، دسر، کیک و شیرینی مناسب است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه صبحانه شیر عسلی

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis