عرقیات ضد بلغم

همانطور که شنیدید، بدن دارای خلط‌های چهارگانه است که اگر متعادل نباشند، مشکلات بسیاری به‌وجود می‌آورند. برای حفظ سلامتی، باید این خلط‌های چهارگانه در حالت تعادل قرار گیرند. صفرا، سودا، بلغم و دم خلط‌های چهارگانه‌ی بدن هستند که با داشتن برنامه غذایی و نوشیدنی درست، می‌توان به حفظ تعادل این خلط‌های چهارگانه کمک کرد.

یکی از خلط‎های مهم چهارگانه، بلغم است. برای متعادل نگه داشتن آن، راه‌های زیادی وجود دارد. یکی از راه‌های متعادل نگه داشتن بلغم، خوردن عرقیات گیاهی است. در این مقاله قصد داریم درباره عرقیات ضد بلغم صحبت کنیم. همراه ما باشید.

علائم نامتعادل بودن بلغم

علائم نامتعادل بودن بلغم

رنگ پریدگی، تپش قلب، خواب‌آلودگی، سست بودن بدن، احساس تنگی نفس، سفید شدن سریع مو، نفخ معده و مشکلات گوارشی و … از علائم به‌هم خوردن تعادل بلغم است.

اصلاح طبع بلغمی مزاج

افرادی که مزاج بلغمی دارند، باید برای مدتی از خوردن لبنیات، ترشیجات و مصرف غذاهای سرد خودداری کنند و بیشتر غذاهای گرم بخورند. خوردن غذاهای گرم به متعادل شدن و اصلاح طبع بلغمی مزاج‌ها کمک بسیاری می‌کند.

انواع عرقیات ضد بلغم

عرق شاطره؛ بلغم‌زدا

عرقیاتی که برای افراد بلغمی مزاج مفید هستند، طبع گرمی دارند و در کنار بهبود طبع بلغمی، فواید دیگری هم دارند. البته این نکته را در نظر بگیرید که شما باید با شناختی که از طبع بدن خود دارید، از این عرقیات تهیه کنید. خوردن هر عرقی برای سلامت بدن شما مناسب نیست.

عرق گلاب؛ مفید برای بلغمی مزاج‌ها

عرق گلاب طبع گرمی دارد و ضد بلغم است. این عرق برای آرامش و تقویت اعصاب مفید است. خوردن این عرق برای افرادی که معمولا ضعف می‌کنند و کم‌خونی دارند، بسیار توصیه می‌‎شود.

عرق رازیانه برای دفع بلغم

همانطور که می‌دانید، عرق رازیانه هم طبیعت گرمی دارد و ضد بلغم است. همچنین خوردن این عرق برای افزایش شیر مادر و رفع نفخ معده بسیار مفید است.

در صورتی که تمایل دارید با نوشیدنی‌هایی که برای نفخ معده مفید هستند، آشنا شوید، مقاله‌ی بهترین نوشیدنی برای نفخ معده را بخوانید.

عرق شاطره؛ بلغم‌زدا

عرق شاطره؛ بلغمزدا

اگر می‌خواهید پوست شفاف و زیبایی داشته باشید، مصرف عرق شاطره را در برنامه نوشیدنی خود قرار دهید. مصرف 3 لیوان عرق شاطره در طول روز برای زیبایی پوست مناسب است.

این عرق طبیعت متعادلی دارد و برای افرادی که مزاج بلغمی دارند، بسیار مفید است. عرق شاطره اشتهاآور است و به هضم سریع غذا کمک می‌کند.

به علاوه این عرق در تنظیم تپش قلب، بهبود بیماری‌های قلبی و عروقی و تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیر بسیاری دارد.

اگر به‌دنبال راهی برای زیبایی پوست هستید و تمایل به خوردن عرقیات گیاهی ندارید، می‌توانید به سراغ آبمیوه‌های طبیعی که برای پوست مفید هستند، بروید. در مقاله‌ی بهترین آبمیوه برای پوست، به‌طور کامل آبمیوه‌ها را معرفی کرده‌ایم.

بهبود بلغم با عرق آویشن

عرق آویشن جزو عرق‌های گیاهی پرخاصیت است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود تشنج، بهبود سیستم گوارش و بهبود نقرس کمک می‌کند و اشتهاآور است.

اگر مشکلات گوارشی دارید، می‌توانید با خواندن مقاله عرقیات گیاهی برای معده، این مشکلات را به حداقل برسانید.

کلام آخر

افراد زیادی در دنیا وجود دارند که مزاج بلغمی دارند و در تلاش هستند که مزاج خود را اصلاح کنند یا آن را به حالت تعادل برسانند. عرقیات گیاهی که در این مقاله به شما معرفی کردیم، ضد بلغم است و به اصلاح مزاج بلغمی کمک بسیاری می‌کند.

البته اگر بیماری خاصی دارید، پیش از مصرف این عرقیات، حتما با پزشک مربوطه مشورت کنید و از مصرف بیش از حد آن‌ها بپرهیزید.

سوالات متداول:

چه علائمی نشان‌دهنده، به‌هم خوردن تعادل بلغم است؟

رنگ‌پریدگی، تپش قلب، خواب‌آلودگی، سست بودن بدن، احساس تنگی نفس، سفید شدن سریع مو، نفخ معده و مشکلات گوارشی از جمله علائم متعادل نبودن بلغم است.

عرقیات مناسب برای افراد بلغمی مزاج کدامند؟

عرق گلاب، عرق رازیانه، عرق شاطره و عرق آویشن جزو عرق‌های مفید برای افراد بلغمی مزاج هستند.

برای اصلاح طبع بلغمی، چه کارهایی می‌توان انجام داد؟

افرادی که مزاج بلغمی دارند، باید برای مدتی از خوردن لبنیات، خوردن ترشیجات و مصرف غذاهای سرد خودداری کنند و غذاهای گرم بخورند.

alis