آیا میدانستید که کفیر یک نوع قارچ است! پس دوغ کفیر چیست؟ دوغ کفیر در واقع از تخمیر شیر گاو به وسیله دانههای کفیر بهدست میآید.
این نوشیدنی، بسیار در بین قفقازیها محبوب است بهطوریکه آن را شفابخش و طولانیکننده عمر میدانند.
خواص دوغ کفیر بسیار است. از جمله بیماریهایی که دوغ کفیر بر آنها تاثیر مثبت دارد میتوان به ورم روده، التهاب معده، کمخونی، بیماریهای پوستی، انسداد سرخرگها، فشار خون، ناراحتیهای صفراوی، یرقان، اسهال، یبوست و ناراحتی های عصبی اشاره کرد.
کفیر نوشیدنی تخمیری خوشعطر و طعم است که از شیر و دانههای کفیر بهدست میآید. کفیر از قفقاز آمده است و مردم قفقاز ارادت خاصی به این نوشیدنی دارند تا آنجا که آن را اکسیر جوانی و عامل افزایش طول عمر خود میدانند. اسم کفیر ترکی است که از «کف» به معنای سرخوشی و شادی گرفته شده یعنی نوشیدنی نشاطآور.
منبع چربی شیر، ترکیب دانهها و تکنولوژی فرآوری کفیر اگر تغییر کنند ترکیب کفیر تغییر میکند. قارچ کفیر، مخلوطی از باکتریهای مفید و مخمرها است.
پیشنهاد ما این است که در ابتدا مقاله خواص دوغ را مطالعه کنید تا با این محصول بینظیر بیشتر آشنا شوید.
در گذشته، در اتحاد جماهیر شوروی سابق، در بیمارستانها و خانههای سالمندان برای اختلالات متابولیک، آترواسکلروز و بیماریهای آلرژیک کفیر تجویز میشد.
کفیر حاوی پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری است. تریپتوفان برخی از این اسیدهای آمینه، تأثیر آرام کردن اعصاب دارد.
از آنجا که کفیر سرشار از ویتامین های ب1 و ب12 و ویتامین کا است، نقش مهمی در عملکرد صحیح کلیهها و کبد دارد.
بر اساس آزمایشاتی که بر روی موشها آزمایشگاهی انجام شده، مشخص شد که کفیر در درمان بیماری کبد چرب غیرالکلی موثر است.
کفیر سرشار از پروبیوتیک باکتریهای مفید است. میکروارگانیسمهای مهم، اغلب از طریق تشکیل کلونی باکتریهای مفید در دستگاه گوارش ما، به جلوگیری از رشد باکتری های مضر در رودهها کمک میکنند. قارچ کفیر همچنین باعث سلامت دستگاه گوارش میشود.
دوغ کفیر فواید زیادی برای سیستم ایمنی بدن دارد و شما میتوانید هر روز با خیال راحت از آن استفاده کنید. این نوشیدنی حاوی مقادیر زیادی تیامین، ب12، کلسیم، فولات و ویتامین کا است که منبع خوبی از بیوتین است و به بدن کمک میکند تا ویتامینهای دیگر ب را جذب کند. این مواد مغذی باعث تقویت کبد و کلیه میشوند.
اگر علاقمند هستید که بدانید دوغ را به همراه کدام غذاها میتوانید مصرف کنید، مقاله دوغ را با چه غذاهایی بخوریم، اطلاعات خوبی به شما میدهد.
دوغ کفیر علاوه بر ویتامین آ، ویتامین د، حاوی مقادیر مختلفی از کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، منگنز، پتاسیم و مس است. در نتیجه، مصرف طولانی مدت کفیر برای بهبود پوست و مو، سلامت و ایمنی قلب و عروق، درمان یبوست و از بین بردن هوسهای غذایی ناسالم موثر است.
دوغ کفیر طبع سردی دارد و افراد سرد مزاج میتوانند آن را با مصلحاتی چون زیره و آویشن میل کنند تا متعادل شود. با نوشیدن کفیر میتوانید از باکتریهایی که باعث ایجاد زخم معده میشوند، خلاص شوید.
کفیر، یک نوشیدنی از شیر تخمیر شده و درمانی طبیعی برای هرگونه آلرژی است.
مقاله دوغ در طب سنتی را بخوانید تا با سود و فایده آن برای بدن بیشتر آشنا شوید.
مطالعات زیادی بر روی تاثیر نوشیدن دوغ کفیر انجام شده است. این تحقیقات نشان میدهند که دوغ کفیر بر کنترل شاخص گلیسمی در افراد مبتلا به دیابت موثر است.
نوشیدن یک لیوان دوغ کفیر در طول روز به ترشح انسولین هم کمک میکند و در مدت طولانی میتواند قند خون بیماران دیابتی را کنترل کند. این دوغ اثری شبیه به شیر کمچرب دارد و میتواند شاخص توده بدنی افراد را کاهش دهد و به کنترل وزن بیماران دیابتی کمک کند.
دوغ کفیر همچنین میزان کلسترول بد خون و تری گلیسیرید را به خصوص در افراد چاق و مبتلا به دیابت کاهش میدهد. بنابراین نوشیدن دوغ کفیر خطر بیماری قلبی را از شما دور میکند.
توصیه میکنیم حتما مقاله کالری دوغ را مطالعه کنید تا با مقدار کالری و تاثیر آن بر اضافه وزن بیشتر آشنا شوید.
پروتئینهای کاملی در کفیر یافت میشود که به آرامی هضم میشوند. کفیر منبع عالی ویتامینها، موادمعدنی، پروبیوتیکها و موادمغذی بینظیری است که میتواند به سلامت بدن شما بسیار کمک کند. توصیه میکنیم که این ماده مغذی در رژیم غذایی شما باشد.
دوغ کفیر تأثیر مفیدی بر روی روده دارد. اگر دچار عدم تحمل لاکتوز هستید دوغ کفیر یک نوشیدنی مناسب برای شما است. از آنجا که کفیر یک محصول تخمیری است، تقریباً هیچ لاکتوزی ندارد و برای افرادی که تحمل لاکتوز ندارند، مفید است.
دوغ کفیر منبع پروتئین از جمله 8 اسید آمینه ضروری است که آن را به یک وعدهغذایی ارزشمند برای بدنسازان قبل از ورزش تبدیل کرده است.
کسانی که شروع به مصرف دوغ کفیر میکنند، در ابتدا ممکن است با عوارضی مواجه شوند. این عوارض شامل نفخ، دل درد، حالت تهوع و یبوست میشود. این عوارض معمولا در ادامه مصرف برطرف میشوند و دستگاه گوارش شما کم کم با این نوشیدنی سازگار میشود. چنانچه این عوارض مدت زمانی بیشتری طول کشید یا شدیدتر شد، مصرف آن را قطع کنید و به پزشک مراجعه کنید.
خانمهای باردار، افراد مبتلا به بیماری خاص یا سرطان لازم است قبل از مصرف دوغ کفیر با پزشک مشورت کنند. این نوشیدنی حاوی باکتریهای فعال است و ممکن است برای کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مناسب نباشد.
در خصوص مصرف دوغ ساده برای خانمهای باردار، میتوانید مقاله آیا دوغ برای دوران بارداری مناسب است، را بخوانید.
دوغ کفیر از تخمیر نوعی قارچ تهیه میشود و سرشار از باکتریهای مفید است که به تقویت عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند. حتما بعد از خواندن این مقاله به فواید عالی و خواص دوغ کفیر پی بردهاید.
در واقع هر چه جستجو میکنیم میبینیم مزایای این نوشیدنی بر مضرات آن میچربد. این نوشیدنی تقریبا سالم و ایمن را میتوانید با خیال آسوده و راحت نبوشید و لذت ببرید. حتما این دوغ را در سفره غذایی خود قرار دهد.
دوغ کفیر برای چه کسانی مناسب نیست؟
خانمهای باردار، بیماران مبتلا به سرطان و بیماریهای خاص لازم است با پزشک مشورت کنند.
افراد حساس به لاکتوز میتوانند دوغ کفیر بنوشند؟
دوغ کفیر تخمیری است، لاکتوز ندارد و برای این افراد مناسب است.
دوغ کفیر باعث حساسیت میشود؟
خیر. این دوغ علائم آلرژی را میتواند بهبود بخشد.
نظر خود را بنویسید
نظرات
عالی بود مطلبتون