پاستا همیشه در نظرسنجی انتخاب محبوبترین غذاهای جهان، حرفی برای گفتن دارد! این غذای خوشمزه ایتالیایی در سراسر جهان درست میشود و در سالهای اخیر انواع مختلف آن در ایران محبوبیت زیادی پیدا کردهاند. طرز تهیه پاستا با شیر یا خامه یکی از آسانترین و متداولترین روشهای درستکردن پاستا در کافهها و رستورانهایی با منو غذاهای بینالمللی هستند.
آیا فکر میکنید دلیل محبوبیت پاستا چیست؟ آیا طعم آن به ذائقه همه سازگار است یا دلایل بیشتری برای پرطرفدار بودن آن وجود دارد؟ جیم وینشیپ، عضو انجمن غذاهای ایتالیایی در بریتانیا، درباره محبوبیت پاستا میگوید: پاستا غذایی ساده، سیرکننده و سریع است. سس آن را میتوان از مواد اولیه ساده درست کرد و با تغییر مواد اولیه میتوان پاستاهای متنوعی برای وعدههای غذایی آماده کرد. در کنار این مسائل، نباید از حملونقل آسان و مدتزمان نگهداری طولانی پاستا صرفنظر کرد. حتماً میدانید که فساد مواد غذایی اولین عامل محدودیت آنها در جابهجاییهای طولانیمدت است.
باتوجهبه محبوبیت پاستا و پرطرفدار بودن طرز تهیه پاستا با شیر، تصمیم گرفتیم این مقاله را به انواع پاستا با شیر اختصاص دهیم. اگر میخواهید شبیه یک آشپز حرفهای پاستا بپزید، با ما همراه باشید.
بچهها عاشق این پاستا خواهند شد! شما در کمتر از نیم ساعت میتوانید یک وعده غذایی ساده و سریع برای خانواده خود آماده کنید. اگر به پاستا علاقه دارید، امتحان کردن پاستا پنه با شیر را از دست ندهید. به دلیل حساس بودن شیر نسبت به فساد و افزایش بار میکروبی، حتماً قبل از استفاده آن در پاستا سری به مقاله روش نگهدای شیر بزنید.
این پاستا پنیری و لذیذ است و ادویههایی که در درستکردن آن به کار میروند، طعم خوشایند و دلپذیری به آن میدهند. در دستور تهیه این پاستا گوشت یا مرغی وجود ندارد و به نظر ما بدون اضافهکردن این مواد نیز غذای کاملی است. بااینحال، شما میتوانید گوشت موردعلاقه خود را به این پاستا اضافه کنید و پروتئین بیشتری در هر وعده غذایی داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با شیر عبارتند از:
طرز تهیه پاستا با شیر را قدمبهقدم اجرا کنید تا از خوردن یک پاستای خانگی و خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در ابتدا یک قابلمه بردارید و پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید. یک تابه متوسط بردارید و کره را روی حرارت ملایم آب کنید و به آن ۲ قاشق چایخوری سیر را اضافه کنید. مدتزمان یک دقیقه برای تفت دادن سیر و کره کافی است. سپس آرد را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر کره، سیر و آرد را هم بزنید. حالا وقت آن است که شیر و آب مرغ را به ترکیبات دیگر اضافه کنید. این مواد را هم بزنید تا سس پاستا به غلظت خوبی برسد. بعد از اینکه سس غلیظ شد، باد پنیر پارمزان، جعفری خشک و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. به همزدن ادامه دهید تا پنیر خوب آب شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید. شما میتوانید سس را روی پاستای آبکش شده بریزید و سرو کنید یا پاستا را با سس ترکیب کرده و سرو کنید. در هر دو صورت یک پاستای پنیری خوشمزه خواهید داشت.
اگر میخواهید در طرز تهیه پاستا پنه با شیر از مرغ استفاده کنید، پیشنهاد میکنیم طرز تهیه چیکن استوایی را یاد بگیرید. نوعی از چیکن استوایی با آناناس طعمدار میشود و طعم متفاوتی به مرغ پاستا میدهد. مخصوصاً اگر مهمانی ویژهای در پیش دارید حتما این رسپی را امتحان کنید. معمولاً چشیدن طعمهای جدید در مهمانی، مهمانان را هیجانزده میکند.
در بخش مقدمه اشاره کردیم که یکی از دلایل محبوبیت جهانی پاستا، استفاده از مواد اولیه متنوع در طرز تهیه پاستا است. طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و مرغ نیز یکی دیگر از پاستاهای خوشمزهای است که شما میتوانید آن را در خانه امتحان کنید. این پاستا به علت وجود خامه، چربتر است و وجود مرغ پروتئین این وعده غذایی را کاملتر میکند. گوشت مرغ راحت پخته میشود و افراد زیادی به یادگرفتن رسپی غذا با مرغ علاقه دارند. به همین دلیل درستکردن این پاستا یک غذای ساده و مملو از کربوهیدرات و پروتئین را وارد برنامه غذایی شما میکند.
مواد زیر برای تهیه پاستایی پروتئینی لازم است:
یک قابلمه متوسط بردارید و پاستا را مطابق با دستورالعمل روی بستهبندی آن بپزید. سپس یک ماهیتابه متوسط بردارید و مرغ را به همراه سیر و سایر ادویهجات تفت دهید تا خوب بپزد. میزان پخت مرغ تا حدی به سلیقه شما نیز بستگی دارد و در ادامه نیز در مخلوط شیر و خامه بیشتر خواهد پخت. بعد از پختن مرغ، خامه، خامه ترش و شیر را به مرغ پخته شده اضافه کنید.
اجازه دهید حداقل ۵ دقیقه مرغ با خامه و شیر خوب پخته شود. زمانی که مرغ روی حرارت است، پاستا را آبکش کنید و در ظرفی گود بریزید. حواستان باشد که این عملیات را باید موازی با هم و با سرعت پیش ببرید. در غیر این صورت پاستا سرد میشود و سس خامه روی پاستا میبندد. در نهایت مرغ خامهای را روی ظرف پاستا بریزید و آن را با پنیر پارمزان، فلفل و گوجه تزئین کنید.
سس پاستا نقش اصلی را در تفاوت طعمهای مختلف پاستا بازی میکند. علاوه بر تفاوت طعم، تفاوت رنگ نیز در مدلهای مختلف پاستا زیاد است. پاستا با سس گوجه قرمزرنگ میشود و همین پاستا با سس سفید، سفید و خامهای میشود. سس پستو، پاستا را سبز میکند و بلوچیز رنگ آبی به پاستا میدهد. این قابلیت سسهای پاستا در چیدن میزی رنگارنگ از پاستاهای مختلف بینظیر است. از طرف دیگر، پاستا هم دل گیاهخواران را بهدست میآورد و هم محبوب رژیمهای غذایی دیگر است. به همین دلیل شما میتوانید این غذا را برای طیف وسیعی از سلیقهها درست کنید.
دلیل محبوبیت پاستا چیست؟
پاستا غذایی ساده، سریع و سیرکننده است. مواد اولیه آن متنوع است و میتوان بهراحتی به آنها دسترسی داشت. علاوه بر این، حملونقل پاستا آسان است و به دلیل فسادپذیری کم به سراسر دنیا ارسال میشود.
طرز تهیه پاستا با شیر چیست؟
دستور تهیه پاستا با شیر یکی از محبوبترین انواع سسهای پاستا است. در بخش طرز تهیه پاستا با شیر، کامل دستور آن بیان شده است. شما باید باتوجه به دستور، کره، آرد، شیر و سایر ادویهجات را باهم ترکیب کنید و سس غلیظ نهایی را روی پاستا بریزید.
کدام پنیر برای درست کردن پاستا مناسب است؟
پنیر پارمزان رندهشده در بیشتر دستورهای غذایی برای درست کردن و تزیین پاستا بهکار میرود. این پنیر بافت لطیفی به پاستا میدهد و طعم خوشمزهای دارد.