معجونها از آن دسته نوشیدنیهای خوشمزه و انرژیزایی هستند که نوشیدنشان حال آدم را در هر فصلی جا میآورد. پس خودتان را معطل نداشتن مخلوطکن نکنید و طرز تهیه معجون بدون مخلوط کن را امتحان کنید. البته قبول داریم که روش تهیه معجون بدون مخلوط کن مانند استفاده از یک مخلوط کن قدرتمند برای تهیه معجون نمیشود، اما هنوز هم یک معجون خانگی انرژی زا دارید که خوشمزه است و میتوانید از نوشیدن آن حسابی لذت ببرید. پس ترفندهای طرز تهیه معجون تقویتی بدون مخلوط کن را در این مقاله از مجله عالیس یاد بگیرید و نوش جان کنید.
برای انتخاب مواد اولیه در این نوع معجون دقت بیشتری داشته باشید. پیشنهاد ما این است که از موادی استفاده کنید که راحتتر مخلوط میشوند و نیازی به مخلوط کن ندارند. مثلا شیره، عسل، شربتها یا میوههایی که با دست پوره میشوند برای تهیه این نوع معجون مناسبتر هستند. اگر نگاهی به مقاله معجون مقوی برای صبحانه داشته باشید، متوجه خواهید شد که برای تهیه این معجون نیاز به مخلوط کن ندارید و کار شما با دست راه میافتد!
با درنظرگرفتن نکات گفته شده، ترکیباتی را برای این معجون در نظر گرفتهایم که کار سختی پیش رو نداشته باشید. مواد لازم زیر برای یک نفر مناسب است. اگر برای تعداد بیشتری معجون درست میکنید، این ترکیبات را به نسبت مساوی افزایش دهید.
شیر | 1/2 پیمانه |
بستنی وانیلی | 1 پیمانه |
موز | 1 عدد |
شیره خرما | 2 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | 1 قاشق مرباخوری |
پودر گردو | 1 قاشق مرباخوری |
پودر پسته | 1 قاشق مرباخوری |
شکر | 1 قاشق مرباخوری |
کنجد | به مقدار لازم |
مواد لازم گفته شده برای تهیه معجون بدون میکسر مناسب هستند، اما محدودیتی برای انتخاب این مواد ندارید. هرکدام از مغزیجات را میتوانید با مغزهای موردعلاقه یا در دسترس خود جایگزین کنید. اگر میخواهید طعم میوهای به این معجون بدهید، پوره توتفرنگی یا سیروپ میوهای انتخابهای خوبی برای این معجون هستند.
مدت زمان آماده سازی و تهیه این معجون حدود ۱۰ دقیقه است.
برای تهیه این معجون به یک کاسه بزرگ، یک شیشه ماسون یا شیشه درب دار، همزن برقی یا دستی نیاز دارید. قبل از هر چیز بستنی را بیرون از یخچال بگذارید که آب شود و برای مخلوط کردن آن مشکلی نداشته باشید. بعد از آن پوست موز را بگیرید و درون کاسه قرار دهید. حالا با پشت چنگال موز را فشار دهید که له شود. موز له شده را با شکر مخلوط کنید و دوباره هم بزنید. شکر باعث میشود که موز بیشتر له شده و راحتتر با شیر ترکیب شود.
موز له شده، مغزیجات، شیره، عسل و شیر را با همزن مخلوط کنید. همزن برقی کار شما را راحتتر میکند، اما همزن دستی نیز کار شما را راه میاندازد و به خودتان سخت نگیرید. فقط باید این ترکیبات را بهخوبی هم بزنید که تا جای ممکن یکدست شوند. حالا شیشه را بردارید و مواد را آرامآرام به آن اضافه کنید. بستنی را که حالا نرم شده به بقیه مواد درون شیشه اضافه کنید، درب شیشه را ببندید و آن را تا جای ممکن تکان دهید. اینقدر این کار را تکرار کنید که مواد کاملا ترکیب شوند. معجون را درون لیوان بریزید و با کنجد، تکههای موز و مغزیجات تزیین کنید.
اگر این معجون را در خانه درست کردید، حتما از تجربه خود برایمان بنویسید که دیگر خوانندگان مجله عالیس استفاده کنند. مقاله طرز تهیه معجون کودک نیز ایدههای جالبی برای تهیه معجون بدون نیاز به مخلوط کن دارد. هرچه مواد لازمی که برای معجون انتخاب میکنید راحتتر مخلوط شوند، کار شما بدون مخلوط کن راحتتر است.
مخلوطکن ندارید و میخواهید یک معجون خوشمزه خانگی درست کنید؟ رعایت نکات زیر را فراموش نکنید!
ایده برای تهیه معجون زیاد است. فقط باید خلاقیت را چاشنی کار کنید و هر بار معجون جدیدی برای اعضای خانواد درست کنید. خواندن دستورهای مختلف به شما ایدههای بیشتری برای تهیه معجون میدهد. برای شروع، خواندن مقاله طرز تهیه معجون خانگی را پیشنهاد میکنیم. از اسم معجون پیداست که میتوانید بهراحتی آن را در خانه درست کنید و لذت ببرید.
معجونها در میان نوشیدنیهای ایرانی جایگاه ویژهای دارند. بسیاری از آبمیوهفروشیهای قدیمی فقط بهخاطر معجونهایشان معروف شدهاند. در این مقاله درباره طرز تهیه معجون بدون مخلوط کن صحبت کردیم و حالا میتوانید بدون توجه به نداشتن مخلوط کن معجونهای مختلفی را در خانه درست کنید. نظر شما چیست؟ آیا معجون به این شکل ظاهر خوبی پیدا میکند یا حتما باید از مخلوط کن استفاده کنید؟ پیشنهاد میکنیم حداقل یکبار این کار را انجام دهید و تجربه خود را در بخش نظرات بنویسید.
به جای مخلوط کن برای تهیه میلک شیک از چه چیزی استفاده کنیم؟
اگر مخلوط کن ندارید، باز هم میتوانید یک میلک شیک خانگی خوشمزه درست کنید. یک کاسه بزرگ و یک همزن دستی یا برقی بردارید. بستنی را درون کاسه بریزید و آرامآرام هم بزنید. هر چیزی که میخواهید به میلک شیک اضافه کنید را خیلی خرد کنید و به بقیه ترکیب اضافه کنید. اینقدر هم بزنید که میلک شیکی صاف و قوامدار داشته باشید.
طرز تهیه معجون مخصوص کافی شاپ چیست؟
معجون مخصوص کافی شاپ بسیار غلیظ است و قوام دارد. معمولا از ثعلب برای غلیظتر شدن شیر استفاده میکنند که باعث غلظت بیشتر میشود. پس برای تهیه معجون مخصوص کافی شاپ از مقدار ثعلب استفاده کنید و مقدار شیر را کم کنید. موز یخ زده نیز غلظت معجون کافی شاپ را بیشتر میکند.
برای افزایش غلظت معجون چه کنیم؟
استفاده از موز یخزده و ثعلب غلظت معجون را بیشتر میکند. اگر معجون خانگی درست میکنید، حتما مقداری موز یخ زده با موز تازه استفاده کنید. البته در این صورت باید حتما از مخلوط کن استفاده کنید.
نظر خود را بنویسید
نظرات