باقلوا! همین اسمش کافی است تا دهانمان آب بیفتد! آن شیرینی ترد و خوشعطر، با آن مغزهای پر و پیمان و آن شربت براق و خوشرنگ… اصلاً مگر میشود از آن گذشت؟! اما یک چیزی را میدانستید؟ اینکه باقلوا چقدر خوشمزه باشد، تا حد زیادی به شربت آن بستگی دارد. یک شربت خوب، میتواند یک باقلوای معمولی را تبدیل به یک شاهکار کند، ولی یک شربت بد، میتواند بهترین باقلوا را هم خراب کند! حالا اگر دوست دارید یک شربت باقلوای متفاوت و خوشمزه درست کنید که هم طعمش عالی باشد، هم خاصیت داشته باشد، با ما همراه باشید تا طرز تهیه شربت باقلوا با شیر عسل را یاد بگیریم.
شربت باقلوا، در واقع همان شهد شیرین و غلیظی است که روی باقلوا میریزند. این شهد، هم باعث خوشمزهتر شدن باقلوا میشود و هم به نرم و لطیف ماندن آن کمک میکند. به نظر شما چه چیزی باعث خوشمزگی باقلوا میشود؟ شاید با خودتان بگویید که شربت، فقط یک مایع شیرین ساده است، اما نقش آن در کیفیت نهایی باقلوا، بسیار پررنگتر از این حرفهاست. در واقع، شربت حکم روح باقلوا را دارد! اگر شربت نباشد، باقلوا خشک و بیمزه میشود.
شربت باقلوا را میشود با مواد اولیهی مختلفی درست کرد. بعضیها با شکر و آب درست میکنند، بعضیها با شیره انگور یا خرما، بعضیها هم در آن گلاب و زعفران میریزند. اما شربت باقلوا با شیر عسل، یک چیز دیگر است!
طرز تهیه شربت بار با گلوکز مخصوص حرفهایهاست!
شیر و عسل، هر کدام به تنهایی خواص زیادی دارند، حالا فکر کنید ترکیب این دو با هم چه معجونی میشود!
شیر عسل، نه تنها طعم فوقالعادهای دارد، بلکه از نظر خاصیت هم کم نمیگذارد. در ادامه با خواص این ترکیب آشنا خواهیم شد. به نظر شما ترکیب شیر و عسل در شربت باقلوا چه طعمی ایجاد میکند؟
البته که قبل از هر چیز آشنایی با طرز تهیه باقلوا لازم است! برای درست کردن این شربت متفاوت و خوشمزه، به مواد اولیهی زیادی احتیاج ندارید. در واقع، با چند قلم مواد ساده، میتوانید یک شربت باقلوای عالی درست کنید.
شیر | 1 پیمانه |
عسل | ½ پیمانه (میتوانید مقدار آن را بسته به ذائقهتان کم یا زیاد کنید) |
آب | ½ پیمانه |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 1 قاشق چایخوری (اختیاری) |
آب لیمو ترش تازه | ½ قاشق چایخوری (اختیاری) |
نکته: سعی کنید از شیر پرچرب و عسل مرغوب استفاده کنید تا شربت شما خوشمزهتر شود.
حالا که مواد اولیه را آماده کردید، وقت آن است که آستینها را بالا بزنید و شربت مخصوص باقلوا را درست کنید. مراحل کار بسیار ساده است:
برای اینکه شربت باقلوای شما عالی و بینقص شود، این نکات را هم در نظر داشته باشید:
منتظر چه هستید؟ این دستور شربت را امتحان کنید!
درست است که در این مقاله، طرز تهیه شربت باقلوا با شیر عسل را به شما آموزش دادیم، اما بد نیست بدانید که شربت باقلوا انواع دیگری هم دارد. شاید بخواهید دفعهی بعد، یکی از این شربتها را امتحان کنید: میخواهید با انواع دیگر شربت آشنا شوید؟
طرز تهیه شربت باقلوا ترکی برای اینکه سنگ تمام بگذارید!
حالا دیگر طرز تهیه شربت باقلوا با شیر عسل را یاد گرفتید! این شربت، یک طعم جدید و متفاوت به باقلوای شما میدهد و مطمئناً همه از خوردن آن لذت میبرند. پس معطل نکنید! دست به کار شوید و این شربت بینظیر را برای باقلوای بعدیتان امتحان کنید. نظرتان را برایمان بنویسید!
بهترین نوع شیر برای شربت باقلوا چیست؟
میتوانید از هر نوع شیری استفاده کنید، اما شیر پرچرب طعم بهتری به شربت میدهد.
چقدر عسل به شیر اضافه کنیم؟
مقدار عسل به ذائقهی شما بستگی دارد. میتوانید از ½ پیمانه شروع کنید و اگر شیرینی بیشتری دوست داشتید، مقدار آن را بیشتر کنید.
آیا میتوان به جای گلاب، از عرق بهارنارنج استفاده کرد؟
بله از عرق بهارنارنج یا هر اسانس دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
چرا شربت باقلوا شکرک میزند؟
اگر شربت به اندازهی کافی نجوشد یا مقدار آب لیمو کم باشد، ممکن است شکرک بزند.
غلظت مناسب برای شربت باقلوا چقدر است؟
غلظت شربت باید چیزی شبیه به عسل رقیق باشد.
نظر خود را بنویسید