طرز تهیه آب سیب داغ با دارچین ساده و کاربردی است؛ بهخصوص حالا که روزهای سرد زمستان در راه هستند. هرچند که شاید خیلی از ما دلمان برای روزهای سرد غنج میرود، اما بههرحال گاهی تحمل سرما ممکن است سخت و طاقتفرسا باشد. اینجاست که استفاده از یک نوشیدنی گرم، میتواند کلید حل همه مشکلات باشد! از جمله نوشیدنیهای گرم و محبوبی که میتوانید در زمستان نوش جان کنید، آب سیب داغ همراه با دارچین است.
امروز در این مقاله میخواهیم طرز تهیه آب سیب داغ با دارچین را مرور کنیم. این نوشیدنی گرم و مقوی را از پیر تا جوان دوست دارند و طرز تهیهاش نیز بسیار راحت است. با دستوری که آموزش میدهیم میتوانید هر زمان که خواستید، آن را تهیه کرده و در کنار عزیزان خود، از نوشیدن آن لذت ببرید.
یکی از چیزهایی که باعث شده طرز تهیه آب سیب داغ با دارچین اینقدر محبوب باشد، مواد اولیه آن است. مواد اولیه آب سیب داغ با دارچین، در هر خانهای پیدا میشود و اگر هم پیدا نشود، بهراحتی میتوان آن را از نزدیکترین فروشگاهها تهیه کرد. حتی مهمتر از آن، تهیه این مواد اولیه بسیار ارزان و اقتصادی است؛ همین باعث میشود که خانوادههای ایرانی از هر قشری که هستند، بتوانند این نوشیدنی لذیذ را حاضر کنند. معجون عسل و دارچین نیز یکی از همین نوشیدنیهای مقوی و اقتصادی به شمار میرود؛ مقاله طرز تهیه معجون عسل و دارچین را از دست ندهید.
مواد اولیه آب سیب داغ با دارچین که در ادامه برای شما شرح خواهیم داد، جهت تهیه نوشیدنی برای 3 تا 4 نفر کفایت میکند، اما اگر دوست دارید که نوشیدنی بیشتری برای مجالس تهیه کنید، میتوانید مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید و نوشیدنی بیشتری را تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه آب سیب داغ با دارچین، بهقرار زیر است:
همان قدر که مواد اولیه آب سیب داغ و دارچین در دسترس است، طرز تهیه آن نیز به همان اندازه، راحت و ساده است. برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه، به کمتر از یک ساعت زمان نیاز خواهید داشت و حتی اگر آب سیب را از قبل آماده داشته باشید، طرز تهیه آب سیب داغ با دارچین، به کمتر از 30 دقیقه کاهش پیدا خواهد کرد. این نوشیدنی میتواند برای فصل زمستان و روزهای سرد آن، مناسب باشد. در ادامه میتوانید مقاله طرز تهیه نوشیدنیهای گرم زمستانی را نیز مطالعه کنید.
در تهیه آب سیب داغ با دارچین، باید مطابق با مراحل زیر عمل کنید:
ابتدا باید آب سیب را تهیه کنید. برای تهیه آب سیب، چند راه پیش روی خود خواهید داشت. روش اول آن است که آب سیب آماده و تازه را از بیرون تهیه کنید. در غیر اینصورت، کافی است که سیب تازه را خریداری کرده و در خانه توسط دستگاه آبمیوهگیری، آب آن را بگیرید. اگر دستگاه آبمیوهگیری ندارید، میتوانید سیب را خرد کرده، همراه با 3 لیوان آب در قابلمه بریزید و اجازه بدهید بجوشد و آب بیندازد. سپس آن را صاف کنید و آب آن را جدا کنید. ملاک ما در این بخش، استفاده از روش دوم است.
بعد از اینکه آب سیب را گرفتید، آن را داخل یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. حرارت باید تا حد ممکن کم باشد. حال در این مرحله، پرتقال و لیمو را ورقهورقه کنید و داخل ظرف آب سیب بریزید. بعد از آن هم باید شکر قهوهای، پودر جوز هندی، چوب دارچین و آب را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید که این ترکیب با دمای ملایم، به جوش برسد. بعد از آن که شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید که به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد.
بعد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که کمی از داغی بیفتد. زمانی که تاحدی سرد شد، آن را از صافی عبور دهید و درون ظروف سرو یا یک ظرف دردار بریزید. برای تزیین میتوانید از ورقه لیمو یا پرتقال و چوب دارچین استفاده کنید. درست همانطور که از نامش پیداست، بهتر است که این نوشیدنی را گرم سرو کنید. نوش جان!
اگر آب سیبی که گرفتهاید، سیاه شده است، پیشنهاد میکنیم که مقاله چرا آب سیب سیاه میشود، را بخوانید.
اکنون که طرز تهیه آب سیب داغ با دارچین را یاد گرفتهایم، بد نیست که نگاهی به خواص آن نیز داشته باشیم. آب سیب داغ با دارچین نهتنها یک نوشیدنی خوشمزه برای روزهای سرد زمستان است، بلکه خواص آن نیز میتواند سلامت شما را نیز به بهترین شکل ممکن، تضمین کند. از جمله خواص آب سیب با دارچین، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
با استفاده از این دستور، شما یک آب سیب خوشمزه و حرفهای خواهید داشت، اما همیشه جا برای بهبود وجود دارد. اگر دوست دارید که آب سیب داغ با دارچین شما، از آنچه که هست نیز بهتر شود و همه را تحتتأثیر قرار دهد، بد نیست نکات زیر را نیز به یاد داشته باشید:
مقاله چگونه آب سیب بگیریم، شما را برای گرفتن آب سیب بهطور اصولی راهنمایی میکند.
در این مقاله، طرز تهیه آب سیب داغ با دارچین را یاد گرفتیم؛ یک نوشیدن ساده، ولی خوشمزه! نوشیدنی محبوبی که میتواند در یک روز سرد زمستانی، شما را تا ساعتها گرم نگه دارد و لذت زمستان را برایتان چندبرابر کند، ولی دلیل نمیشود که این نوشیدنی را در فصلهای دیگر امتحان نکنیم! همینالان دست بهکار شوید، مواد اولیه آب سیب داغ با دارچین را تهیه کنید و در یک ساعت آینده، دلچسبترین نوشیدنی گرم دنیا را نوش جان کنید!
آیا میتوان جوز هندی را از دستور تهیه آب سیب داغ با دارچین حذف کرد؟
بله، اگر مزه جوز هندی را دوست ندارید، میتوانید آن را از دستور تهیه این نوشیدنی حذف کنید.
آیا میتوان مقدار پرتقال را در طرز تهیه آب سیب داغ با دارچین، زیاد کرد؟
بله، بسته به سلیقه خود، میتوانید مقدار سیب را کمتر کرده و بهجایش مقدار پرتقال را زیاد کنید.
بهترین نوع سیب برای تهیه آب سیب داغ با دارچین چیست؟
سیب سرخ، سیب زرد و سیب سبز یا هر نوع سیب دیگری میتواند برای این نوشیدنی مناسب باشد. توصیه میشود که از چند نوع سیب در تهیه این نوشیدنی استفاده کنید.
نظر خود را بنویسید