آب سیب یکی از محبوبترین آبمیوههای خانگی است که با هر ذائقهای سازگار است و همیشه میتوان آن را تهیه کرد. از خواص مهم آب سیب میتوان به سلامتی قلب، گوارش، سمزدایی بدن، آبرسانی، تقویت ایمنی بدن، تقویت متابولیسم، کاهش وزن و بهبود وضعیت تنفسی اشاره کرد. آب سیب ارزش غذایی زیادی دارد و نوشیدن آن برای پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریها مفید است.
ما در این مقاله به روشهای تهیه آب سیب که یکی از بهترین آبمیوهها برای سلامتی است، میپردازیم، همراه ما باشید.
آب سیب از ویتامینهای زیادی برخوردار است و یکی از دلایلی که مصرف آن اهمیت دارد، این است که برای شفاف شدن پوست بسیار مفید است.
مصرف آبمیوههای خانگی به خصوص آب سیب بهدلیل خوشطعم و مقوی بودن آن، نسبت به مصرف خود میوه بیشتر استقبال میشود. اگر میخواهید با طرز تهیه آبمیوههای خانگی آشنا شوید، مقالهی آبمیوههای خانگی و طرز تهیهی آن را مطالعه کنید.
روشهای زیادی برای تهیه آب سیب وجود دارند. نکتهی مهم این است که آب سیب را باید از روشی تهیه کرد که سریع دچار سیاهی و خرابی نشود. در ادامه با دو روش گرفتن آب سیب آشنا میشوید.
مواد لازم برای تهیه آب سیب
1-روش اول تهیه آب سیب
2-روش دوم تهیه آب سیب
همانطور که اشاره کردیم، آب سیب از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل خواص زیادی که دارد، جزو بهترین آبمیوهها برای پوست شناخته شده است. بهعلاوه از آنجا که همهی فصول میتوان سیب را تهیه کرد، آبمیوهی آن بسیار محبوب است.
اگر به آبمیوههای طبیعی علاقهدارید، با روشهایی که برای گرفتن آب سیب ارائه کردیم، برای خود و خانواده آب سیب تهیه کنید و از خواص آن بهرهمند شوید.
از آب سیب به چه مدتی میتوان نگهداری کرد؟
بهتر است آب سیب را به میزان لازم تهیه کنید، اما اگر تمایل دارید همیشه آب سیب داشته باشید، میتوانید آب سیب تهیه شده را به مدت 6 ماه فریز کنید.
مصرف آب سیب برای چه افرادی مفید است؟
آب سیب دارای شکر طبیعی است و برای افرادی که کمبود کربوهیدرات دارند، بسیار پیشنهاد میشود.
چرا آب سیب از ارزش غذایی بالایی برخوردار است؟
آب سیب مواد معدنی زیادی از جمله پتاسیم دارد و با مصرف یک لیوان آب سیب در روز، کربوهیدرات مورد نیاز بدن تامین میشود.
نظر خود را بنویسید
نظرات