چگونه آب سیب بگیریم؟

آب سیب یکی از محبوب‌ترین آبمیوه‌های خانگی است که با هر ذائقه‌ای سازگار است و همیشه می‌توان آن را تهیه کرد. از خواص مهم آب سیب می‌‎توان به سلامتی قلب، گوارش، سم‌زدایی بدن، آب‌رسانی، تقویت ایمنی بدن، تقویت متابولیسم، کاهش وزن و بهبود وضعیت تنفسی اشاره کرد. آب سیب ارزش غذایی زیادی دارد و نوشیدن آن برای پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مفید است.

ما در این مقاله به روش‌های تهیه آب سیب که یکی از بهترین آبمیوه‌ها برای سلامتی است، می‌پردازیم، همراه ما باشید.

اهمیت مصرف آب سیب

اهمیت مصرف آب سیب

آب سیب از ویتامین‌های زیادی برخوردار است و یکی از دلایلی که مصرف آن اهمیت دارد، این است که برای شفاف شدن پوست بسیار مفید است.

مصرف آبمیوه‌های خانگی به خصوص آب سیب به‌دلیل خوش‌طعم و مقوی بودن آن، نسبت به مصرف خود میوه بیشتر استقبال می‌شود. اگر می‌خواهید با طرز تهیه آبمیوه‌های خانگی آشنا شوید، مقاله‌ی آبمیوه‌های خانگی و طرز تهیه‌ی آن را مطالعه کنید.

روش‌های تهیه آب سیب

روش‌های تهیه آب سیب

روش‌های زیادی برای تهیه آب سیب وجود دارند. نکته‌ی مهم این است که آب سیب را باید از روشی تهیه کرد که سریع دچار سیاهی و خرابی نشود. در ادامه با دو روش گرفتن آب سیب آشنا می‌‎شوید.

مواد لازم برای تهیه آب سیب

  • سیب: به اندازه لازم
  • آب: به میزان لازم
  • عسل: در صورت تمایل
  • شکر: در صورت تمایل

1-روش اول تهیه آب سیب

طرز تهیه آب سیب

  • ابتدا سیب‌ها را کامل بشویید و آن‎ها را پوست بگیرید.
  • سپس سیب‌ها را در اندازه‌های دلخواه برش دهید.
  • مقداری آب داخل قابلمه بریزید و سیب‌های خرد شده را به آن اضافه کنید، طوری‌که 5 سانتی‌متر آب روی سیب وجود داشته باشد.
  • به مدت 25 دقیقه با آب بجوشانید.
  • بعد از 25 دقیقه شعله گاز را کم کنید تا سیب‌ها کامل نرم شوند. دقت کنید که پیش از حد آب نریزید، زیرا آب سیب بسیار رقیق می‌شود.
  • برای آن‌که بدانید سیب‌ها کامل نرم شده‌اند یا خیر، می‌توانید با استفاده از چنگال تست کنید.
  • زمانی‌که سیب‌ها کامل نرم شدند، یک تفاله‌گیر یا توری روی پارچ قرار دهید و تفاله‌های سیب را بگیرد.
  • آب سیب تهیه شده را داخل یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.
  • اگر تمایل دارید که آب سیب شیرین باشد، کمی شکر یا عسل به آن اضافه کنید.
  • اگر آب سیب به‌دست آمده غلیظ است، می‌توانید کمی آب داخل آن بریزید تا رقیق شود.
  • آب سیب آماده شده را می‌توانید تا یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
  • اگر میزان زیادی آب سیب تهیه کردید، به مدت 6 ماه می‌توانید آنها را داخل فریزر بگذارید.

2-روش دوم تهیه آب سیب

روش تهیه آب سیب

  • سیب‌ها را به‌طور کامل بشویید و آن‌ها را خرد کنید.
  • نیازی نیست پوست سیب را بگیرید.
  • 1/4 فنجان آب سرد داخل میکسر بریزید و سیب‌ها را نیز در آن قرار دهید.
  • اگر میکسر شما سرعت کمی دارد، می‌توانید آب هم به داخل مخلوط‌کن اضافه کنید.
  • پس از آن‌که به‌طور کامل سیب‌ها باهم میکس شدند، مخلوط‌کن را خاموش کنید و با قاشق به مدت 45 ثانیه آب سیب را هم بزنید.
  • سپس آب سیب آماده شده را داخل یک توری بریزید تا تفاله‌‌های آن گرفته شود.
  • آب سیب شما آماده است.
  • اگر آب سیب شما به اندازه‌ی کافی شیرین نیست، کمی عسل یا شکر به آن اضافه کنید.

کلام آخر

همانطور که اشاره کردیم، آب سیب از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل خواص زیادی که دارد، جزو بهترین آبمیوه‌ها برای پوست شناخته شده است. به‌علاوه از آن‌جا که همه‌ی فصول می‌توان سیب را تهیه کرد، آبمیوه‌ی آن بسیار محبوب است.

آب سیب

اگر به آبمیوه‌های طبیعی علاقه‌دارید، با روش‌هایی که برای گرفتن آب سیب ارائه کردیم، برای خود و خانواده آب سیب تهیه کنید و از خواص آن بهره‎مند شوید.

سوالات متداول:

از آب سیب به چه مدتی می‌توان نگهداری کرد؟

بهتر است آب سیب را به میزان لازم تهیه کنید، اما اگر تمایل دارید همیشه آب سیب داشته باشید، می‌توانید آب سیب تهیه شده را به مدت 6 ماه فریز کنید.

مصرف آب سیب برای چه افرادی مفید است؟

آب سیب دارای شکر طبیعی است و برای افرادی که کمبود کربوهیدرات دارند، بسیار پیشنهاد می‌شود.

چرا آب سیب از ارزش غذایی بالایی برخوردار است؟

آب سیب مواد معدنی زیادی از جمله پتاسیم دارد و با مصرف یک لیوان آب سیب در روز، کربوهیدرات مورد نیاز بدن تامین می‌شود.

 

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نظرات

علی عالی بود
نظرات بیشتر
alis