طرز تهیه معجون با جو پرک

از هر چیزی که فکرش را کنید، می‌توان معجون تهیه کرد. آیا تابه‌حال به ذهنتان رسیده بود که می‌توانید با جو پرک هم یک معجون خوشمزه تهیه کنید؟ معجون‌ها همیشه در دسته مفید‌ترین و سالم‌ترین نوشیدنی‌ها قرار می‌گیرند، اما در بین آن‌ها نیز می‌توان گفت که معجون جو پرک، یک سروگردن از همه بالاتر است!

در این مقاله از مجله عالیس، قصد داریم تا طرز تهیه معجون با جو پرک را به شما آموزش دهیم. این معجون خوشمزه، بسیار ساده تهیه می‌شود و مواد اولیه‌اش نیز تقریباً در هر خانه ایرانی، موجود است. مواد لازم، طرز تهیه، نکات، فوت کوزه‌گری و در آخر ارزش غذایی این معجون خوشمزه را در همین مطلب مطالعه فرمایید.

مواد لازم در طرز تهیه معجون جو پرک

مواد لازم در طرز تهیه معجون جو پرک

مهم‌ترین چیزی که برای تهیه این معجون خوشمزه به آن نیاز دارید، جو پرک است. البته به‌جای جو پرک، می‌توانید از جو دوسر پرک نیز استفاده کنید که در این صورت، کارتان برای تهیه این معجون، بسیار ساده‌تر خواهد شد. باقی مواد اولیه همگی اختیاری هستند و می‌توانید هر چیزی که دلتان خواست به این معجون اضافه کنید!

این معجون را می‌توانید برای صبحانه میل کنید و در طول روز، از خواص آن بهره‌مند شوید. اگر دوست دارید معجون‌های دیگری را نیز برای صبحانه یاد بگیرید، پیشنهاد می‌کنیم که مقاله انواع معجون مقوی برای صبحانه را مطالعه فرمایید.

از جمله مهم‌ترین مواد اولیه معجون با جو پرک، می‌توانیم به مواد زیر اشاره کنیم:

  • جو پرک یا جو دوسر پرک: 1 پیمانه
  • شیر: 2 پیمانه
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
  • موز: 2 عدد
  • کره بادام‌زمینی: 1 قاشق غذاخوری
  • انواع مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته): 1 قاشق غذاخوری از هرکدام
  • یخ (اختیاری): به میزان لازم

قبل از اینکه به سراغ طرز تهیه معجون با جو پرک برویم، توجه داشته باشید که این مواد اولیه، برای تهیه معجون به‌اندازه 2 نفر کافی است. اگر دوست دارید که مقدار بیشتری برای خود یا مهمان‌هایتان تهیه کنید، کافی است که همه مواد اولیه را به نسبت مساوی، افزایش دهید. به همین راحتی!

طرز تهیه معجون جو پرک مرحله‌به‌مرحله

همان‌طور که در مقدمه نیز به آن اشاره کردیم، طرز تهیه معجون با جو پرک بسیار ساده است. این سادگی از دو جهت برای ما فراهم شده؛ اول آنکه مواد اولیه‌اش در دسترس است و دوم، به این دلیل که بسیار سریع آماده می‌شود. این معجون را می‌توانید در کمتر از 30 دقیقه برای خود و عزیزانتان آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید!

اصولاً می‌توان گفت که تمام معجون‌هایی که در خانه تهیه می‌شوند، بسیار ساده و سریع هستند. از دیگر معجون‌هایی که می‌توانید بی‌دردسر و به‌راحتی تهیه‌اش کنید، معجون سیب همراه با دارچین است. طرز تهیه معجون سیب و دارچین را هم از بلاگ عالیس بخوانید.

در طرز تهیه معجون با جو پرک، باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید:

ابتدا، اگر می‌خواهید از جو پرک ساده استفاده کنید، بهتر است که آن را حداقل از 3 ساعت قبل در آب گرم خیس کنید. این کار باعث می‌شود که جو پرک شما نرم شده و برای مخلوط‌کردن با باقی مواد اولیه، آماده باشد. ولی اگر از جو دوسر پرک استفاده می‌کنید، نیازی به این کار نیست؛ زیرا که جو دوسر به‌محض مخلوط‌شدن با شیر، به‌خوبی نرم خواهد شد.

حال جو پرک خود را در آبکش بریزید و اجازه دهید که آب اضافی آن خارج شود. سپس آن را در مخلوط‌کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. یک قاشق کره بادام‌زمینی و دو قاشق عسل را نیز داخل مخلوط‌کن ریخته و آن را روشن کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید؛ در نهایت باید به بافتی یکدست و غلیظ برسید.

موز را می‌توان از جمله مواد اولیه اختیاری در طرز تهیه معجون با جو پرک دانست. اگر دوست دارید موز اضافه کنید، آن را خرد کرده و داخل دستگاه بریزید و دوباره آن را روشن کنید تا باقی مواد مخلوط شود. انواع مغزها نیز اختیاری هستند. ابتدا آن‌ها را بکوبید تا خرد شوند، سپس همه را داخل مخلوط‌کن ریخته، اجازه دهید تا همه مخلوط و یکدست شوند.

در نهایت، اگر دوست دارید که معجون شما سرد و خنک باشد، می‌توانید مقداری یخ نیز به آن اضافه کنید. ابتدای یخ را مقداری بکوبید و خرد کنید، سپس آن‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید. وقتی که یخ به‌خوبی با مواد حل شد، می‌توانید معجون خود را سرو کنید. برای سرو از لیوان‌های بزرگ استفاده کنید و روی هر لیوان را با میوه‌های دلخواه‌، تزیین کنید. نوش جان!

نکات مهم در طرز تهیه معجون جو پرک

نکات مهم در طرز تهیه معجون جو پرک

تمام تلاش ما آن بود که در این مقاله، به تمام نکات مهم برای تهیه این معجون خوشمزه نیز اشاره کنیم. ولی اگر حتی اندکی هم مهارت آشپزی داشته باشید، می‌دانید که برای بهترشدن نتیجه کار، همیشه راهکارهای زیادی وجود دارد. برای اینکه بتوانید معجون جو پرک خوشمزه‌تری هم داشته باشید، می‌توانید این نکات را به‌خاطر بسپارید:

  • به‌جای استفاده از شیر ساده، می‌توانید از شیر نارگیل، شیر بادام یا فندق استفاده کنید.
  • به‌جای استفاده از عسل، می‌توانید از هر شیرین‌کننده دیگری هم استفاده کنید؛ مثلاً شیره انگور، شیره خرما یا حتی شکر قهوه‌ای می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند.
  • علاوه بر موز، می‌توانید هر میوه دیگری که دوست داشتید نیز اضافه کنید؛ سیب، گلابی، هلو و غیره، گزینه‌های مناسبی هستند.
  • اگر فکر کردید که معجون شما بیش از اندازه غلیظ شده، می‌توانید مقدار شیر را افزایش دهید، یا اینکه مقدار جو پرک را از ابتدا کمتر در نظر بگیرید.
  • برای معجون جو پرک شکلاتی، می‌توانید از پودر کاکائو نیز در مواد اولیه استفاده کنید. استفاده از شکلات آب‌شده نیز می‌تواند انتخاب خوبی باشد.

ارزش غذایی معجون جو پرک

حال که طرز تهیه معجون با جو پرک را می‌دانیم و از نکات آن نیز آگاه هستیم، بد نیست نگاهی به ارزش غذایی آن نیز داشته باشیم. این معجون، یکی از مفیدترین معجون‌هایی است که می‌توانید آن را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. اگر قصد چاقی دارید نیز، تهیه این معجون می‌تواند بسیار به شما کمک کند.

دررابطه‌با موضوع افزایش وزن با مصرف جو پرک و جو دوسر، توصیه می‌کنیم که حتماً مقاله جو دوسر با شیر برای چاقی را از بلاگ عالیس، مطالعه فرمایید. اما ارزش غذایی معجون خوشمزه ما برای هر لیوان، در جدول زیر نمایش داده شده است:

انرژی 325 کیلوکالری
کربوهیدرات 55 گرم
پروتئین 8 گرم
چربی 11 گرم
فیبر 7 گرم
قند 25 گرم

کلام آخر

در این مقاله، طرز تهیه معجون با جو پرک، یکی از خوشمزه‌ترین معجون‌های دنیا را به شما آموزش دادیم. این معجون را هم می‌توان برای صبحانه و هم برای عصرانه نوش جان کرد. این معجون از مفیدترین نوشیدنی‌ها برای کودکان و ورزشکاران به شمار می‌رود و می‌تواند خواص و فواید بسیاری برای سلامت شما داشته باشد. امیدواریم که هر چه زودتر آستین بالا بزنید، با آشپزخانه آشتی کنید و این معجون بی‌نظیر را تهیه کنید!

سؤالات متداول

آیا در طرز تهیه معجون جو پرک می‌توان از وانیل استفاده کرد؟

بله. برای اینکه معجون شما عطر و مزه بهتری داشته باشد، می‌توانید در طرز تهیه آن، از مقداری وانیل استفاده کنید. فرق ندارد که وانیل پودری باشد یا به‌صورت عصاره.

برای افزایش غلظت و بافت سنگین‌تر در معجون با جو پرک چه می‌توان کرد؟

برای این منظور، می‌توانید مقداری خامه یا ماست پرچرب به معجون خود اضافه کنید. این کار بافت معجون شما را بهبود خواهد بخشید.

آیا در طرز تهیه معجون با جو پرک می‌توان از پودر بیسکویت استفاده کرد؟

بله. به‌دلخواه خود، می‌توانید در طرز تهیه این معجون، از نصف پیمانه پودر بیسکویت نیز استفاده کنید. با این کار مزه فوق‌العاده‌ای خواهید داشت.

 

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis