طرز تهیه معجون نارگیل

خوردن نارگیل به‌تنهایی برای شما هم سخت است؟ پس آن را در انواع معجون امتحان کنید! نارگیل یکی از میوه‌هایی است که خوردن آن به‌تنهایی برای بسیاری از افراد سخت است. به همین دلیل یک راه خوب برای استفاده از نارگیل در سبد غذایی افراد، استفاده کردن از آن در انواع معجون و اسموتی است. استفاده از نارگیل در انواع معجون و اسموتی به این دلیل اهمیت دارد که در این نوع خوراکی‌ها، نارگیل با سایر مواد غذایی مفید و ارزشمند ترکیب شده و یک میان‌وعده سالم و مغذی را تشکیل می‌دهد؛ بنابراین می‌تواند جایگزینی عالی برای سایر خوراکی‌های مضر باشد. در این مقاله با خواص نارگیل آشنا شده و ۵ دستور عالی برای تهیه معجون نارگیل را بیان می‌کنیم. با ما همراه باشید.

خواص معجون نارگیل

خواص معجون نارگیل

نارگیل یک میوه گرمسیری است و خواص زیادی دارد. گوشت نارگیل و آب داخل آن سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، فیبر، قند، آنتی‌اکسیدان و مقدار زیادی ویتامین است. فیبر موجود در نارگیل زیاد است و همین مسئله باعث می‌شود که از پرخوری‌های بعدی جلوگیری شود؛ در نتیجه مصرف آن به کاهش وزن و کنترل پرخوری کمک می‌کند. یکی از توصیه‌های پزشکان، افزایش سیستم ایمنی بدن با خوردن نارگیل است. این میوه به دلیل داشتن انواع ویتامین و مواد مغذی و همچنین آنتی‌اکسیدان‌، می‌تواند نقش مثبتی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشد. این ماده همچنین خاصیت ضدباکتریایی و ضدویروسی هم دارد که می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های میکروبی و ویروسی هم مؤثر باشد. یکی از خواص بسیار مهم و حائز اهمیت آن، هیدراته نگه‌داشتن بدن با مصرف نارگیل است. نارگیل دارای الکترولیت‌های مفیدی است که به آبر‌سانی بدن کمک شایان توجهی می‌کنند و باعث می‌شوند بدن هیدراته نگه داشته شود. این خاصیت می‌تواند به بهبود وضعیت پوست و مو هم کمک کند و از پیری پوست هم جلوگیری کند.

همان‌طور که در مقاله خواص آب نارگیل هم گفته شد و بد نیست دوباره نگاهی به آن داشته باشیم آب نارگیل بسیار کم‌کالری بوده و در مقابل دارای انواع ویتامین‌ها، پتاسیم و منیزیم است و به همین دلیل هم برای افراد باردار و هم برای سایر افراد بسیار مفید است. باتوجه‌به اینکه نارگیل کربوهیدرات کمی داشته و در مقابل فیبر زیادی دارد، به کنترل قند خون هم کمک می‌کند. با استفاده از انواع مغز‌های مفید در معجون نارگیل، خواص و ارزش غذایی معجون نارگیل بیشتر هم می‌شود. علاوه‌برآن باتوجه‌ به اینکه در معجون‌های تهیه شده با نارگیل از شیر یا بستنی استفاده می‌شود، سطح کلسیم و پروتئین آن هم بالاتر می‌رود. در نتیجه خواص معجون نارگیل برای کودکان و ورزشکاران بسیار زیاد است؛ زیرا همان‌طور که گفته شد این معجون سرشار از کلسیم، پروتئین و فیبر است و در مقابل کربوهیدرات کمی هم دارد. به همین دلیل یک میان‌وعده عالی برای کودکان و ورزشکاران محسوب می‌شود.

طرز تهیه معجون شیر و نارگیل

طرز تهیه معجون شیر و نارگیل

این معجون یکی از معجون‌های ساده با مواد غذایی در دسترس است. در مقاله طرز تهیه کوکتل شیر نارگیل، چند دستور برای تهیه کوکتل با نارگیل می‌خوانید، در این بخش به طرز تهیه معجون شیر و نارگیل پرداخته می‌شود. مواد موردنیاز و طرز تهیه معجون شیر و نارگیل در ادامه گفته می‌شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه معجون شیر و نارگیل برای ۴ نفر عبارتند از:

  • نارگیل: یک عدد کوچک یا نصف یک نارگیل بزرگ
  • شیر: نصف لیوان (بهتر است از شیر پرچرب استفاده شود.)
  • گردو: ۲۰ تا ۲۵ عدد (به‌دلخواه)
  • بادام هندی: ۲۰ تا ۲۵ عدد (به‌دلخواه)
  • بستنی: ۱ لیوان بزرگ
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری سر خالی
  • یخ: ۲ تا ۳ حبه

زمان آماده‌سازی معجون شیر و نارگیل: ۱۰ دقیقه

طعم و بافت نهایی معجون شیر و نارگیل: مزه وانیل و نارگیل غالب است و بافتی نسبتاً غلیظ و یکدست دارد.

مراحل تهیه معجون شیر و نارگیل

برای تهیه معجون شیر و نارگیل بهتر است از قبل نارگیل را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس نارگیل را به همراه آب آن در دستگاه مخلوط‌کن بریزید. سپس شیر، بستنی و وانیل را به آن اضافه کنید. حالا باید اجازه دهید مواد خوب باهم ترکیب شوند و در لحظات آخر تکه‌های یخ را هم به آن اضافه کنید. سپس آن را در لیوان‌های سرو بریزید. در صورت تمایل مقداری گردو و بادام هندی را خرد کرده و روی ظرف‌های سرو بریزید. می‌توانید معجون را با تکه‌های نارگیل تزیین کنید. می‌توانید معجون شیر و نارگیل برای افراد گیاه‌خوار را هم در منزل تهیه کنید. کافی است از شیر سویا یا شیر بادام به‌جای شیر معمولی استفاده کرده و بستنی وگان (Vegan) را جایگزین بستنی عادی کنید. در ادامه درمورد نکات مهم برای تهیه معجون شیر و نارگیل صحبت می‌کنیم.

  • درصورتی‌که دوست دارید معجون شما غلیظ باشد، می‌توانید مقدار شیر را کمتر در نظر بگیرید.
  • بهتر است تکه‌های نارگیل را از قبل در فریزر قرار دهید. با این کار معجون نارگیل شما کیفیت بهتری خواهد داشت.
  • استفاده از یخ در معجون شیر و نارگیل باعث افزایش قوام و حجم معجون شما می‌شود.

طرز تهیه معجون نارگیل و موز

طرز تهیه معجون نارگیل و موز

معجون نارگیل و موز هم یکی از معجون‌هایی است که بر پایه نارگیل است و خواص بسیار زیادی دارد. در این معجون از موز هم استفاده می‌شود که منبع غنی از پتاسیم است. به همین دلیل این معجون یکی از بهترین معجون‌ها برای ورزشکاران و کودکان است، ‌زیرا کنار ویتامین‌ها و پروتئین نارگیل و کلسیم موجود در شیر، از پتاسیم موجود در موز هم بهره‌مند خواهید شد.

مواد زیر برای تهیه معجون نارگیل و موز برای ۴ نفر لازم است:

  • نارگیل: یک عدد کوچک یا نصف یک نارگیل بزرگ
  • شکلات: مقدار کم (به‌دلخواه برای تزیین)
  • شیر: نصف لیوان (بهتر است از شیر پرچرب استفاده شود.)
  • موز: ۲ عدد
  • پسته: ۲۰ عدد (به‌دلخواه)
  • بستنی وانیلی: ۱ لیوان بزرگ
  • یخ خرد شده: ۲ تا ۳ حبه

زمان آماده‌سازی معجون نارگیل و موز: ۱۵ دقیقه

طعم و بافت نهایی معجون نارگیل و موز: مزه نهایی شیرین است و بافت غلیظی دارد.

مراحل تهیه معجون نارگیل و موز

برای تهیه این معجون باید ابتدا نارگیل، موز و شیر را در دستگاه مخلوط‌کن ریخته و اجازه دهید مقداری با هم ترکیب شوند. سپس به آن‌ها بستنی وانیلی و تکه‌های یخ را اضافه کرده و اجازه دهید تا تمام مواد با هم خوب یک‌دست شوند. سپس آن‌ها را در لیوان‌های سرو ریخته و روی آن مقداری پسته بریزید. در صورت تمایل با تکه‌ای موز و کمی شکلات آب شده آن را تزیین کرده و نوش‌جان کنید. درصورتی‌که می‌خواهید معجون شما برای افراد گیاه‌خوار هم مناسب باشد از شیر و بستنی وگان استفاده کنید. نکات مهم در تهیه معجون نارگیل و موز را رعایت کنید تا درنهایت معجون شما عالی و خوش‌طعم باشد.

  • بهتر است از قبل موز و نارگیل را در فریزر قرار داده و از تکه‌های یخ‌زده میوه‌ها در تهیه این معجون استفاده کنید.
  • اگر بستنی وانیلی در اختیار نداشتید می‌توانید از بستنی ساده هم استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از سایر مغزها هم برای تزئین استفاده کنید؛ اما پسته با موز همخوانی بیشتری داشته و در نهایت معجون شما خوشمزه‌تر خواهد شد.

اگر ترکیب نارگیل با موز را دوست ندارید، می‌توانید معجون موز به تنهایی درست کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن به مقاله طرز تهیه معجون موز مراجعه کنید.

طرز تهیه معجون نارگیل و آناناس

طرز تهیه معجون نارگیل و آناناس

معجون نارگیل و آناناس یکی از معجون‌های بسیار خوشمزه بر پایه نارگیل است که علاوه بر مزه عالی، خواص زیادی هم دارد. از جمله خواص معجون نارگیل و آناناس می‌توان به پیشگیری از سرما‌خوردگی، تقویت عضلات، بهبود وضعیت کلی پوست و مو و کمک به کاهش و کنترل فشارخون اشاره کرد. در ادامه مواد موردنیاز برای تهیه این معجون خوشمزه قرار داده شده است.

در ادامه مواد موردنیاز برای تهیه معجون نارگیل و آناناس برای ۴ نفر را آوردیم:

  • نارگیل: یک عدد کوچک یا نصف یک نارگیل بزرگ
  • شکلات: مقدار کم (به‌دلخواه برای تزیین)
  • شیر: نصف لیوان (به‌جای شیر از ماست هم می‌توان استفاده کرد.)
  • آناناس: ۳ فنجان
  • پسته: ۲۰ عدد (به‌دلخواه)
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • بستنی: ۱ لیوان بزرگ

زمان آماده‌سازی معجون نارگیل و آناناس: ۱۵ دقیقه

طعم و بافت نهایی معجون نارگیل و آناناس: مزه نهایی این معجون تقریباً شیرین بوده و آناناس مزه غالب دارد. این معجون بافت غلیظی دارد.

مراحل تهیه معجون نارگیل و آناناس

ابتدا نارگیل و آناناس را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. یکی از نکات مهم در تهیه معجون نارگیل و آناناس قراردادن میوه‌ها در فریزر یا یخچال پیش از تهیه معجون است. سپس میوه‌ها را به همراه شیر، بستنی و عسل در دستگاه مخلوط‌کن بریزید و اجازه دهید کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس آن‌ها را در لیوان‌های سرو بریزید و روی آن را با تکه‌های آناناس و شکلات آب‌شده و مقداری پسته تزئین کنید. معجون شما آماده‌ است. نوش جان!

یکی‌دیگر از معجون‌های پرطرفدار معجون آناناس است که در مقاله طرز تهیه معجون آناناس روش تهیه آن را آوردیم.

طرز تهیه معجون چهارمیوه با نارگیل

طرز تهیه معجون چهارمیوه با نارگیل

اگر علاقه‌مند به ترکیب مزه‌های متفاوت و خلق مزه جدید هستید، این معجون به شما پیشنهاد می‌شود. در این معجون از انواع بیشتری از میوه نسبت به سایر معجون‌ها استفاده شده است و این امر ویتامین‌ها و خاصیت معجون را هم بیشتر می‌کند. در ادامه مواد موردنیاز، نکات مهم و طرز تهیه معجون چهار میوه با نارگیل گفته می‌شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه معجون چهارمیوه با نارگیل برای ۴ نفر عبارتند از:

  • نارگیل: ۲ فنجان
  • آناناس: ۱ فنجان
  • انبه:‌ ۱ فنجان
  • موز: ۱ فنجان
  • شکلات: مقدار کم (به‌دلخواه برای تزیین)
  • بستنی: ۱ لیوان متوسط
  • شیر: نصف لیوان (به‌جای شیر از ماست هم می‌توان استفاده کرد.)
  • پسته: ۲۰ عدد (به‌دلخواه)
  • گردو: ۲۰ عدد (به‌دلخواه)
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری (به‌دلخواه)

زمان آماده‌سازی معجون چهار میوه با نارگیل: ۱۰ دقیقه

طعم و بافت نهایی معجون چهار میوه با نارگیل: مزه نهایی شیرین بوده و مزه نارگیل نسبت‌ به سایر میوه‌ها بیشتر است و بافت نهایی غلیظ.

مراحل تهیه معجون چهار میوه با نارگیل

برای تهیه این معجون ابتدا تمام میوه‌ها را به همراه شیر، بستنی و در صورت دلخواه مقداری عسل در دستگاه مخلوط‌کن ریخته و اجازه دهید کاملاً باهم ترکیب شوند. سپس آن‌ها را در لیوان‌های سرو ریخته و با مغز‌ها و شکلات آب‌شده تزیین کنید. از تکه‌های میوه هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. در ادامه نکات مهم برای تهیه معجون چهار میوه با نارگیل قرار داده می‌شود.

  • درصورتی‌که دوست دارید معجون شما کمی رقیق‌تر باشد، میزان شیر را کمی بیشتر کنید. همچنین می‌توانید میزان بیشتری آب نارگیل اضافه کنید.
  • تنها درصورتی‌که دوست دارید مزه معجون شما خیلی شیرین باشد به آن عسل اضافه کنید؛ ‌ در غیر این صورت بهتر است عسل را حذف کنید.

اگر می‌خواهید معجون میوه‌ای درست کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که مقاله طرز تهیه معجون هفت میوه را از دست ندهید.

طرز تهیه معجون طلایی با نارگیل

طرز تهیه معجون طلایی با نارگیل

این معجون یکی از بهترین معجون‌ها برای افرادی است که می‌خواهند سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند یا در دوره سرماخوردگی یا کرونا به سر می‌برند. مصرف این معجون به دلیل وجود مواد غذایی سالم و مفید برای سرماخوردگی، سیستم ایمنی بدن افراد را تقویت کرده و با سرماخوردگی مقابله می‌کند.

مواد اولیه موردنیاز برای تهیه معجون طلایی با نارگیل برای ۴ نفر عبارتند از:

  • نارگیل: ۲ فنجان
  • انبه: ‌۱ فنجان
  • لیموترش: ۲ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیر: نصف لیوان (به‌جای شیر از ماست هم می‌توان استفاده کرد.)
  • گردو: ۲۰ عدد (به‌دلخواه)
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری

زمان آماده‌سازی معجون طلایی با نارگیل: ۱۰ دقیقه

طعم و بافت نهایی معجون طلایی با نارگیل: مزه نهایی ترش‌وشیرین بوده و بافت رقیق‌تری نسبت به سایر معجون‌ها دارد.

مراحل تهیه معجون طلایی با نارگیل

برای تهیه این معجون ابتدا آب ۲ عدد لیموترش تازه را بگیرید و دقت کنید که هسته‌های لیمو در آن ریخته نشوند. سپس میوه‌ها و شیر و عسل را در دستگاه مخلوط‌کن بریزید و اجازه دهید با هم ترکیب شوند. آن‌ها را در ظرف سرو ریخته و از گردو و تکه‌های انبه برای تزئین آن استفاده کنید. معجون طلایی با نارگیل شما آماده است. نوش جان!

کلام آخر

نارگیل یکی از میوه‌های بسیار پرخاصیت است که متأسفانه کمتر از سایر میوه‌ها در بین مردم استفاده می‌شود. یکی از راه‌حل‌های این موضوع، گنجاندن نارگیل در انواع اسموتی، شیک و معجون است. معجون نارگیل یکی از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌ها با نارگیل است. با تهیه این معجون از خواص بی‌نظیر این ماده غذایی مفید به‌عنوان میان‌وعده استفاده می‌شود که همین امر می‌تواند استفاده از خوراکی‌های مضر به‌عنوان میان‌وعده را کاهش دهد. در این مقاله ۵ دستور تهیه معجون با نارگیل قرار داده شد که هرکدام از آن‌ها خواص زیادی برای بدن دارند و می‌توانید آن‌ها را متناسب با ذائقه و مواد اولیه در دسترس خود تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

سؤالات متداول

آیا مصرف معجون نارگیل برای ورزشکاران و کودکان مفید است؟

بله، زیرا این معجون دارای مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی است. از طرفی به دلیل استفاده از شیر و بستنی در کنار نارگیل، میزان پروتئین و کلسیم موجود در آن به شکل قابل‌توجهی بالاتر از سایر معجون‌ها است. از طرفی این معجون آنتی‌اکسیدان و فیبر بالایی هم دارد که این 2 مورد هم برای کودکان و هم برای ورزشکاران بسیار مفید است.

آیا افراد گیاه‌خوار هم می‌توانند معجون نارگیل را تهیه کنند؟

بله، معجون نارگیل مناسب افراد گیاه‌خوار نیز است. این افراد می‌توانند با جایگزین‌کردن انواع شیر و بستنی گیاهی با شیر و بستنی معمولی، این معجون را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرند. فقط باید به این نکته توجه داشت که بهتر است از شیر نارگیل در تهیه این معجون‌ها استفاده نشود. زیرا نارگیل و آب نارگیل یکی از مواد اصلی برای تهیه این معجون است و درصورتی‌که از شیر نارگیل هم در این معجون استفاده شود، ممکن است طعم نارگیل بیش ‌از ‌حد غالب شود.

آیا زمان آماده‌سازی معجون نارگیل زیاد است؟

خیر، زمان آماده‌سازی این معجون خیلی کوتاه بوده و بسیار راحت است. در بیشترین حالت تهیه این معجون‌ها ۱۵ دقیقه از شما زمان می‌گیرد.

 

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis