برای روزهای گرم تابستان، هیچ چیزی جز یک خوراکی خوشمزه، نمیتواند جگر آدم را حال بیاورد! حال فرقی ندارد که بستنی باشد یا نوشیدنی خنک، تنها چیزی که مهم است، همان خنک بودن است. اما فکر کنید، اگر این بستنی و نوشیدنی را با هم مخلوط کنیم چه خواهد شد؟ بله! درست حدس زدید؛ نتیجه، همان معجون است! معجونهای ایرانی انواع و اقسام مختلفی دارند، اما تابهحال اسم معجون انار به گوشتان خورده است؟
در این مقاله، ما قصد داریم تا طرز تهیه معجون انار را به شما آموزش دهیم. در این مقاله، ابتدا مواد اولیه این معجون را به شما معرفی میکنیم و سپس مرحلهبهمرحله، طرز تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد. اما قبل از آن که به سر اصل مطلب برویم، بد نیست نگاهی به مقاله طرز تهیه انواع نوشیدنی با بستنی بیندازید.
در طرز تهیه معجون انار، شما به مواد اولیه چندانی نیاز ندارید. هر موقع از سال که به انار دسترسی داشتید، بهراحتی میتوانید این معجون خوشمزه و مقوی را تهیه کنید. توجه کنید که مواد اولیه مذکور، برای 2 لیوان معجون است. اگر میخواهید مقدار بیشتری درست کنید، تنها کافی است که مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید.
مواد لازم در طرز تهیه معجون انار، به شرح زیر هستند:
طرز تهیه معجون انار بسیار ساده است؛ بهعلاوه، هیچگونه دردسر و کثیفکاری نیز به همراه ندارد. اگر مهارت آشپزی اندکی دارید، این معجون را بهراحتی میتوانید تهیه کنید و هیچ مشکلی هم نخواهید داشت.
این معجون در عرض کمتر از 15دقیقه حاضر میشود و همین سرعت تهیه، باعث شده که بسیار محبوب و برای میهمانیهای سرزده، ایدهال باشد. اگر عاشق انار هستید و همیشه با تلخشدن آن مشکل دارید، توصیه میکنیم مقاله چرا آب انار تلخ میشود را مطالعه کنید.
در طرز تهیه معجون انار، لازم است که مطابق با مراحل زیر پیش بروید:
ابتدا شیر را به مدت یک شب، در فریزر قرار دهید. البته این کار اجباری نیست. میتوانید از شیر معمولی نیز استفاده کنید. استفاده از شیر یخزده، تنها برای این است که معجون خنکتری داشته باشید. بعد از یک شب، شیر را از فریزر بیرون بیاورید و اجازه دهید که اندکی نرم شده و به دمای محیط برسد.
حال باید انار را دانه کنید. اگر مقداری از قسمتهای سفید انار به دانهها چسبید، هیچ ایرادی ندارد. میتوانید همانگونه از انارها استفاده کنید. سپس انار دانه شده را داخل مخلوطکن بریزید و شیر یخزده را نیز به آن اضافه کنید. سپس مخلوطکن را روشن کنید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا تمام مواد، به خورد هم بروند. توجه کنید که در صورت استفاده از دانه انار، دانههای آن ممکن است زیر دندان بیاید. اگر این موضوع را دوست ندارید، میتوانید از 1 تا 1.5 پیمانه آب انار استفاده کنید.
بعد از اینکه شیر و انار را بهخوبی هم زدید، نوبت آن است که بستنی وانیلی را به آن اضافه کنید. بستنی را نیز بهتر است مدتی در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. در این صورت، راحتتر میتوانید آن را در مخلوطکن، مخلوط کنید. در نهایت، عسل را نیز به مواد داخل میکسر اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر دوست داشتید، بسته به سلیقه خود میتوانید انواع مغزها، موز، کنجد و پودر نارگیل نیز اضافه کنید.
در مرحله آخر، اگر حس کردید که معجون انار شما بهاندازه کافی خنک نیست، میتوانید مقداری یخ را کوبیده و سپس به مخلوطکن اضافه کنید. حال معجون شما آماده است. آن را در لیوانهای بزرگ سرو کنید. میتوانید رویش را با دانههای انار و یک اسکوپ بستنی وانیلی، تزیین کنید. نوش جان!
بنا بهرسم همیشگی، ما سعی کردیم که کاملترین طرز تهیه معجون انار را در اختیار شما بگذاریم. اما اگر دوست دارید که معجون شما از این هم بهتر، باکیفیتتر و البته خوشمزهتر شود، میتوانید از نکات زیر استفاده کنید:
در این مقاله، ما در کنار طرز تهیه معجون انار را مرور کردیم و روش تهیه آن را یاد گرفتیم. برای روزهای گرم تابستانی که هیچکس حوصله بیرون رفتن از خانه را ندارد، این معجون انار میتواند بهترین گزینه باشد. برای همین، بهشدت توصیه میکنیم که همین امروز این معجون را تهیه کنید و در کنار دوستان و عزیزان، از خوردنش لذت ببرید. اگر عاشق معجون و نوشیدنیهای خنک هستید، شاید بدتان نیاید که طرز تهیه معجون توتفرنگی را هم یاد بگیرید!
طرز تهیه معجون انار چقدر طول میکشد؟
این معجون بسیار سریع است. برای تهیه آن، تنها به کمتر از 15 دقیقه زمان نیاز دارید.
آیا بهجای دانه انار در طرز تهیه معجون انار، میتوان از آب انار استفاده کرد؟
بله، اگر دوست ندارید که دانه انار زیر دندانتان بیاید، میتوانید از آب انار هم استفاده کنید.
برای تهیه معجون انار ترش باید چه کنیم؟
برای تهیه معجون انار ترش، تنها کافی است که از آب انار ترش، گلپر و بستنی وانیلی استفاده کنید. هر شیرینکننده دیگری باید حذف شود.