همهی ما این باور را داریم که انسان بدون غذا تا یک ماه دوام میآورد اما بدون آب تنها 3 روز میتواند دوام بیاورد. در حقیقت تمام موجودات زنده به کمک آب میتوانند به حیات خود ادامه دهند.
در حال حاضر آبی که در دسترس ماست، از جمله آب لولهکشی شهری، از کیفیت بالایی برخوردار نیست و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تأمین نمیکند.
وقتی آب معدنی وارد بازار شد، از آن به شکل ویژهای استقبال شد، چون انسانها با نوشیدن آن از آلودگیهای موجود در آب آشامیدنی دور میشدند و مواد معدنی مورد نیاز بدن هم تأمین میشد.
از طرفی مصرف زیاد آب معدنی هم به دلیل املاح زیاد موجود در آن به صلاح نیست. به همین علت ما در این مقاله بهطور کامل به بهترین میزان مصرف آب معدنی میپردازیم. همراه ما باشید.
همانطور که همه میدانیم آب معدنی برای حفظ سلامت بدن بسیار ضرورت دارد اما مصرف آن برای افراد در سنین و شرایط متفاوت، مختلف است.
بر اساس مطالعات، نیاز بدن به آب معدنی به عوامل مختلفی وابسته است، از جمله: وضعیت جسمانی، رژیم غذایی، میزان فعالیت بدنی در طول روز، منطقه و موقعیت زمانی.
هر یک از شرایط فوق لازم است سنجیده شوند تا نیاز بدن به آب معدنی شناسایی شود. یکی از راههای تشخیص میزان نیاز بدن به آب معدنی، این است که انرژی بدنتان را تحلیل کنید.
با تحلیل انرژی، این موضوع برای شما شفاف میشود که آیا با مصرف همیشگی آب معدنی، بدنتان آب کافی برای اجرای عملکردهای طبیعی را دریافت میکند یا خیر.
اگر شما آب کافی به بدنتان نرسانید، صدمات جبران ناپذیری سلامت بدن شما را تهدید میکند. بنابراین لازم است الگویی در مصرف آب معدنی داشته باشید تا پاسخگوی نیاز شما به آب معدنی باشد.
در طول روز شما در اثر تنفس، تعریق و ادرار و بسته به مزاجتان، آب بدنتان را از دست میدهید. بهعلاوه برای انجام امورات روزانه نیاز دارید که ذخایر آبی بدنتان را با مصرف مایعات تجدید کنید.
یکی از راههای تشخیص نیازهای تقریبی بدن به آب معدنی به طور متوسط برای بزرگسال، رژیم غذایی آنهاست.
اگر بزرگسالان دچار اضافه وزن باشند، معمولا رژیم لاغری دارند و اگر وزن مناسبی داشته باشند، رژیم غذایی معمولی را دارند و میزان مصرف آب معدنی برای این افراد بر اساس نیاز و تشنگی است.
متخصصان تغذیه معمولا این توصیه را دارند که برای کاهش وزن روزانه حداقل 7 تا 8 لیوان آب بنوشید.
این 7 تا 8 لیوان بهتر است آب معدنی باشد تا مواد معدنی مورد نیاز بدن هم تأمین شود و از آلودگیها و مضرات آب لولهکشی در امان باشید.
پیش از مصرف آب معدنی حتما باید حساسیت و بیماریهایی که داریم را شناسایی کنیم. ممکن است بی آنکه بدانیم، نسبت به آب معدنی حساسیت داشته باشیم و با مصرف آن صدمات جبران ناپذیری بر ما وارد شوند.
از طرفی به دلیل اهمیت مصرف آب در طول روز باید دلایل حساسیت به آب معدنی را بشناسیم تا به روش دیگری پاسخگوی نیاز بدن به آب باشیم.
افرادیکه اضافه وزن دارند از آنجا که زود گرسنه و تشنه میشوند، نمیتوانند درست تشخیص دهند که چه اندازه به نوشیدن آب معدنی نیاز دارند. در نهایت این افراد از مصرف آب زیاد برای جلوگیری از پراشتهایی دچار مشکلات گوارشی میشوند.
مصرف بی رویه آب معدنی یا جایگزین کردن آب معدنی به جای وعدههای غذایی به عنوان آب درمانی غیرمنطقی است و به مرور زمان مشکلات کلیوی شما بروز میکند.
اگر بدن شما به میزان مناسب از مصرف آب معدنی بهرهمند شود، از بیماریهایی که به دلیل کمبود مصرف آب معدنی به وجود میآیند، دور میشوید.
یکی از بیماریهای شایع و پرخطر که با مصرف آب معدنی به بهبودی آن بسیار کمک میکنید، سنگ کلیه است. تاثیر آب معدنی بر دفع سنگ کلیه بسیار زیاد است، بهطوریکه متخصصان برای دفع سنگ کلیه، مصرف مایعات را بهترین درمان میدانند.
همانطور که دیدید آب معدنی خواص زیادی برای بدن دارد و با مصرف آن از تهدیدها و آسیبهایی که به دلیل کمبود مصرف آب معدنی به وجود میآیند، دور میشوید.
امیدواریم با خواندن این مقاله به میزان لازم و بر اساس شرایطی که دارید، آب معدنی بنوشید و به دوستان و نزدیکان خود، برای حفظ سلامتیشان مصرف آب معدنی را توصیه کنید.
نظر خود را بنویسید