اگر علاقهمند هستید که با فضای کافیشاپها بیشتر آشنا شده و در مورد اصطلاحات کافیشاپها که مدام این روزها سر زبانهاست بدانید. شما را درک میکنیم که در این خصوص جستجو کنید و به دنبال یک راهنما و مقاله کامل باشید.
این اماکن علاوه بر ارائه خدمات، بستری برای ایجاد ارتباطات اجتماعی و فرصتهای شبکهسازی نیز فراهم میکنند. کلمات، جملات، عبارات و همینطور مخففهای زیادی وجود دارد که این روزها در کافهها و یا کافیشاپها مورد استفاده قرار میگیرد که قصد داریم در مورد آنها دقیقتر در ادامه صحبت کنیم.
اصطلاحات کافیشاپ بسیار متنوع و گسترده است، شاید گفتن در مورد تمام آنها نیاز به بررسی کل کشورها، شهرها و منوهای کافیشاپها دارد. ازاینرو لازم میدانیم که در مورد کلیدیترین، محبوبترین و پرطرفدارترینها صحبت کنیم که بیشترین موارد کاربرد و استفاده را دارند.
گلاسه یکی از اصطلاحاتی است که در دنیای کافیشاپها استفاده میشود و بهطورکلی به معنای “شفاف” یا “براق” است. وقتی که در مورد نوشیدنیهای گرم یا سرد در کافیشاپ صحبت میشود، این اصطلاح ممکن است به نحوهای که نوشیدنی ظاهر میشود یا شکلی که بر روی آن ایجاد میشود، اشاره کند.
برای مثال، وقتی اسپرسو یا نوشیدنی دیگری به شکلی درست و زیبا توسط باریستایی حرفهای تهیه میشود و بر روی آن لایههایی از کرم یا شیر ایجاد میشود که بهصورت براق و شفافیتی نمایان شود، میتوان آن را بهعنوان “گلاسه” توصیف کرد. این اصطلاح به معنای توانایی باریستا در ایجاد زیبایی و دقت در ظاهر نوشیدنی استفاده میشود که بهوضوح نشاندهنده مهارت و توانایی آنها در ارائه نوشیدنیهایی با کیفیت و ظاهری زیباست.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه میلک شیک وانیلی
در ادامه شرح اصطلاحات کافیشاپها، قهوهترک یک نوشیدنی سنتی و محبوب در کشورهای خاورمیانه و مناطقی از آسیا و اروپا است که از قهوه خرد شده و آب جوشیده ساخته میشود. فرآیند تهیه قهوهترک به طور معمول در یک قوری کوچک به نام “cezve” انجام میشود. در این روش، قهوه خرد شده به همراه آب در قوری قرار میگیرد و بر روی حرارت قرار میگیرد تا به جوش بیاید.
یکی از ویژگیهای قهوهترک این است که بعد از جوشآمدن، بر روی آن کفی از کرم یا کفی از حبابهای قهوه به شکل ترکیبی از جوش زده و خمیری شکل میگیرد که به آن “کاهو” یا “کاهوگلی” نیز گفته میشود. سپس قهوهترک از قوری کوچک به فنجان منتقل شده و به همراه کاهو برای لذتبردن از طعم و عطر قهوه مینوشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه ترک
اصطلاح “قهوه فرانسه” در کافیشاپها به چندین شیوه تهیه یک محصول اشاره خواهد داشت که در ایران نیز مدام استفاده میشود. اغلب این اصطلاح به سبک یا روش تهیه قهوه در قالبهای خاصی از نوشیدنیها اشاره دارد که معمولاً با محصولات و روشهای قهوهسازی فرانسوی در ارتباط است.
“قهوه فرانسه” ممکن است به “کافه او له” یا “کافه فرانسه” اشاره داشته باشد که نوعی روش ساخت قهوه است. در این روش، از دستگاهی به نام فرانسوی پرس (French Press) یا بهاختصار فرانسوی استفاده میشود. قهوه ترکیبی از قهوه خرد شده و آب جوشیده درون این دستگاه قرار میگیرد و سپس با استفاده از فشار، قهوه مدنظر را به خود میکشد و پس از مدت زمان مشخص، صاف و آماده برای سروشدن میشود.
بیشتر بخوانید: چگونه قهوه فرانسه درست کنیم؟
اگر در عبارت و اصطلاحات کافیشاپها را میشنوید؛ اما نمیخواهید در مورد آنها بپرسید، باید بدانید که کاپوچینو یکی از نوشیدنیهای محبوب در کافیشاپها است که از ترکیب قهوه، شیر و کرم یا کاکائو تهیه میشود. این نوشیدنی اغلب در فنجانهای کوچک و عمیق سرو میشود و دارای سهلایه متمایز است که از جمله زمینهای از قهوه اسپرسو، لایهای از شیر بخاری و لایهای نیز از کرم یا کاکائو بر روی آن قرار میگیرد.
برای تهیه کاپوچینو، ابتدا یک اسپرسو قوی و کوتاه تهیه میشود و سپس بهآرامی شیر بخاری به آن افزوده میشود تا لایهای از شیر بر روی اسپرسو ایجاد شود. در نهایت، با افزودن کرم یا کاکائو روی فنجان، ظاهر زیبا و متمایزی برای این نوشیدنی به وجود میآید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپوچینو با شیر
اسپرسو یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین نوشیدنیهای قهوهای است که از طریق عبور آب جوشیده به فشار بالا از قهوه خردشده تهیه میشود. این روش تهیه قهوه، اساساً از قهوه گرانولهای خردشده استفاده میکند که تحتفشار و دمای بالا، آب جوشیده را از طریق قهوه عبور میدهد تا قهوه مرغوب و غنی به دست آید.
لازم به ذکر است که اسپرسو به دلیل طعم قوی، غنی و متمایزش موردتوجه زیادی قرار گرفته است. این نوشیدنی به طور معمول در فنجانهای کوچک و محدود سرو میشود و مقدار آن کمتر از دیگر نوشیدنیهای قهوه است.
اسپرسو نهتنها یک نوشیدنی است، بلکه بهعنوان یک پایه برای بسیاری از نوشیدنیهای قهوهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد؛ مانند کاپوچینو، لاته و موکا.
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه قهوه اسپرسو درست کنیم؟
اصطلاحات کافیشاپها روزبهروز در حال سخت و پیچیدهتر شدن است و به شما حق میدهیم در این خصوص از یک راهنما کمک بگیرید. لاته یا لته، یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است که از ترکیب اسپرسو و شیر گرم تهیه میشود. این نوشیدنی اصلیترین و محبوبترین نوع قهوه در ایتالیا است و در سراسر جهان نیز شناخته شده است. دقت کنید که تلفظ صحیح آن نیز همان “لاته” است.
برای تهیه لاته، ابتدا یک اسپرسو تهیه میشود و سپس شیر گرم بهآرامی روی اسپرسو ریخته میشود تا لایهای از کرم شیر بر روی قهوه ایجاد شود. نسبت شیر به اسپرسو در تهیه لاته بسیار مهم است و معمولاً برای هر اسپرسو، مقدار بیشتری از شیر استفاده میشود.
بیشتر بخوانید: فرق موکا با لاته
آیس لاته یک نوشیدنی خنک و لذیذ است که از ترکیب قهوه اسپرسو یا قهوه فرانسوی با شیر سرد و یخ تهیه میشود. برای درستکردن آیس لاته، ابتدا اسپرسو را میسازند و سپس آن را با شیر سرد و یخ مخلوط میکنند.
نسبت اسپرسو به شیر در این نوشیدنی نیز میتواند متفاوت باشد، اما عموماً برای هر دانه اسپرسو مقدار بیشتری از شیر سرد استفاده میشود. آیس لاته به دلیل ترکیب عالی اسپرسو و شیر سرد، طعمی ملایم و خوشمزه دارد که در فصلهای گرم سال بسیار محبوب است. با لایههای متمایز قهوه و شیر، ظاهر زیبا و طعمی دلچسب را در یک نوشیدنی خنک و مطبوع ارائه میدهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آیس لته
همینطور در گستره اصطلاحات کافیشاپها، آیس کافه یک نوشیدنی خوشمزه و خنک است که از ترکیب قهوه اسپرسو یا قهوه فرانسوی با یخ و مواد افزودنی مختلف مانند شکلات، شیر یا نوشیدنیهای دیگر تهیه میشود. این نوشیدنی اغلب در قالبهای مختلفی مانند آیس کافه لاته یا آیس کافه موکا عرضه میشود.
برای تهیه آیس کافه، ابتدا یک قهوه اسپرسو یا فرانسوی تهیه میشود و سپس با افزودن یخ و مواد افزودنی مانند شکلات، شکر، شیر یا اسانسهای مختلف، نوشیدنی خنک و خوشمزهای به دست میآید. طعم و تنوع آیس کافهها بهوسیله ترکیبات مختلف و همچنین تزییناتی که بر روی آن اضافه میشوند، تغییر میکند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آیس پک
ضمن توضیحات ذکر شده تا به اینجا در مجله عالیس، قهوه موکا یا موکاپات، یک نوع قهوه فرانسوی است که با استفاده از موکاپات یا یک قهوهساز سنتی تهیه میشود. این نوع قهوه از ترکیب قهوه اسپرسو، شکلات و شیر تهیه میشود. فرآیند تهیه قهوه موکا به این صورت است که ابتدا شیر گرم مخلوط با شکلات را درون قوری یا موکاپات قرار میدهند.
سپس اسپرسو تهیه شده را بهآرامی به این مخلوط اضافه کرده و در نهایت قهوه موکا را در فنجان سرو میکنند. این نوشیدنی با ترکیب عالی از طعم شیرین شکلات و ملایمی از قهوه اسپرسو، برای علاقهمندان به ترکیبات شیرین و قهوهای، یک گزینه بسیار دلپذیر است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آیس موکا
کافی آمریکانو یک نوشیدنی قهوهای ساده ولی محبوب است که از ترکیب اسپرسو و آب گرم تشکیل شده است. بر خلاف بسیاری از نوشیدنیهای قهوه دیگر که با ترکیبات مختلف یا شیر طعمدهی میشوند، کافی آمریکانو تنها از اسپرسو و آب تشکیل شده و به دلیل سادگی ترکیبش، طرفداران زیادی دارد.
برای تهیه کافی آمریکانو، یک اسپرسو تهیه شده را با آب گرم تقسیم میکنند، بهطوریکه نسبت آب به قهوه بیشتر از دیگر نوشیدنیهای قهوه است. این نوشیدنی با طعم ملایم قهوه اسپرسو و اضافهکردن آب گرم، برای افرادی که میپسندند طعم اصلی قهوه را حفظ کنند و درعینحال یک نوشیدنی خنک و کمتر مرکبات را تجربه کنند، گزینه عالیای است.
کمی اصطلاحات کافیشاپها از این به بعد تخصصیتر میشود و شاید مواردی باشد که کمتر با آنها مواجه شده باشید ماکیاتو نیز در این گستره و دنیای بزرگ، در جهان و ایران نوشیدنی قهوه خوشمزه است که از ترکیب اسپرسو و شیر بهصورت ساده و لذیذ تهیه میشود. این نوشیدنی از عناصر اصلی شامل اسپرسو، یک قاشق چایخوری شکر و یک لیوان کوچک شیر تشکیل شده است.
در تهیه ماکیاتو، ابتدا اسپرسو در یک لیوان کوچک سرو میشود و سپس شیر بخاری بهآرامی به آن اضافه میشود تا یک لایه نرم و کرمی از شیر بر روی اسپرسو ایجاد شود. این نوشیدنی معمولاً در لیوانهای کوچک و شفاف سرو میشود و از دیدن لایههای مختلف اسپرسو و شیر لذت برده میشود. طعم شیر با عطر و مزه تلخ اسپرسو در ماکیاتو ترکیبی دلپذیر از مزههای قهوهای به وجود میآورد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آیس کارامل ماکیاتو با شیرنارگیل عالیس
اجازه دهید که کمی از فضای قهوه و کافی فاصله بگیریم و در مورد اصطلاحات کافیشاپها در دنیای چای محبوب صحبت کنیم. چای ماسالا یک نوع چای معطر و متمایز است که از ترکیبی از چای سیاه (در بعضی موارد چای سبز) و مخلوطی از ادویههای گیاهی مانند دارچین، هل، زنجبیل، دانه فلفل سیاه و برخی ادویههای دیگر تهیه میشود.
این نوشیدنی در اصل از منطقه کشمیر در هند برخاسته و بهمرورزمان به شکل موردعلاقهی بسیاری از طرفداران چای در سراسر جهان تبدیل شده است. فرآیند تهیه چای ماسالا شامل گرفتن چای سیاه تازه و خشک، مخلوطکردن آن با ادویههای گیاهی مختلف و سپس برخوردار کردن از یک طعم گرم و تند در نهایت است. چای ماسالا به دلیل مزه معطر، گرم و اغواکنندهاش، علیرغم تنوع ادویهها، محبوبیت زیادی در بین علاقهمندان به چای دارد و برای بسیاری از افراد یک تجربه نوشیدنی منحصربهفرد است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا هندی
شکلات داغ یا هاتچاکلت یک نوشیدنی دلپذیر و آرامبخش است که از ترکیب شکلات و شیر تهیه میشود. برای تهیه این نوشیدنی، قطعات شکلات را در شیر گرم یا آب جوشانده و مخلوط میکنند تا شکلات ذوب شود و مزه خامهای و خامهای به نوشیدنی ببخشد.
گاهی اوقات ادویههایی مانند وانیل، دارچین یا فلفل قرمز هم به این مخلوط اضافه میشود تا طعم و احساس گرمایی بیشتری به شکلات داغ ببخشد. این نوشیدنی به دلیل طعم دلپذیر، رایحه آرامشبخش و امکان اضافهکردن انواع مختلف ادویهها و طعمدهندهها، یک گزینه محبوب در فصلهای سرد سال است و برای بسیاری از افراد احساس دلنشینی و راحتی ایجاد میکند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه هات چاکلت غلیظ کافی شاپی
علاوه بر موارد قبلی ذکر شده در چکلیست اصطلاحات کافیشاپها، اسموتی یک نوشیدنی خوشمزه و سالم است که از ترکیب میوهها، شیر، یخ و گاهی اوقات ادویهها یا مواد تقویتکننده برای ارتقای ارزش غذایی ساخته میشود. معمولاً در تهیه اسموتی از میوههای تازه یا میوههای منجمد مثل توتفرنگی، موز، انبه، توتفرنگی، آووکادو و یا میوههای دیگر استفاده میشود.
سپس مواد میوهای به همراه شیر و یخ در میکسر یا آسیاب قرار میگیرند و میکس میشوند تا به یک مخلوط کرمی و یکدست تبدیل شوند. اسموتی به دلیل ترکیب میوههای طبیعی خود و مواد غذایی سالم، یک گزینه عالی برای تأمین ویتامینها، مواد مغذی و انرژی است و میتواند بهعنوان یک وعدهغذایی سرشار از انرژی یا یک پیشغذا مناسب برای صبحانه یا پس از ورزش باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوشمزهترین اسموتیها
در کنار مواردی که ذکر کردیم، شیک (Shake) یکی از محبوبترین و خوشمزهترین نوشیدنیهایی است که در کافیشاپها عرضه میشود. این نوشیدنی از ترکیب مختلفی از بستنی، شیر، میوه، شکلات، و اوقات مواد دیگر مثل مغزهای خشک، تازه یا یخزده تهیه میشود. ازآنجاییکه امکان ترکیبات متنوع در شیک وجود دارد، افراد معمولاً انتخابهای مختلفی دارند که به سلیقه و ترجیحات شخصی آنها مرتبط است.
این نوشیدنی خنک، خوشمزه و اغواکننده است و گاهی اوقات با تزیینهای مختلف مانند کرم، شکلات ریز، مغزهای خشک یا تزیینات میوهای سرو میشود تا ظاهری جذاب و زیبا داشته باشد. با وجود تنوع مواد و طعمها، شیک بهعنوان یک گزینه محبوب برای لذتبردن از یک نوشیدنی خوشمزه و خنک در فصلهای گرم یا حتی برای لذتبردن از یک لحظه شیرین در هر زمان دیگری شناخته میشود.
بیشتر بخوانید: انواع میلک شیک و خواص آن
کوکتل یک نوشیدنی مخلوط و گازدار است که از ترکیب مواد مختلف از جمله نوشیدنیهای خاص، آبمیوهها، شیرینیها، عصارهها یا ادویهها تهیه میشود. این نوشیدنی معمولاً بهصورت مخلوط و یا شیک و مزهدار سرو میشود و میتواند در سبکها و طعمهای مختلفی موجود باشد.
گاهی اوقات کوکتلها بر اساس دستورالعملها و نسبتهای خاص ترکیب مواد تهیه میشوند تا طعم و رایحههای منحصربهفردی ایجاد شود. این نوشیدنی بهعنوان یک گزینه محبوب در مهمانیها، رستورانها یا بارها شناخته میشود و به دلیل تنوع بیشتر طعمها و مواد استفاده شده، موردپسند بسیاری از افراد قرار میگیرد. ترکیبات متنوع و تخصصی در تهیه کوکتلها این امکان را فراهم میکند که هر کوکتل، یک تجربه ذائقهای منحصربهفرد را برای مصرفکننده به ارمغان آورد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکتل میوه
در جریان معرفی و توضیح در مورد لیست کامل اصطلاحات کافیشاپها، اصطلاح “پانچ” (Punch) در دنیای کافیشاپها معمولاً به معنای یک نوشیدنی مخلوط و متنوع از مواد مختلف، معمولاً بدون الکل، با طعمها و رایحههای متنوع اشاره دارد.
پانچ معمولاً شامل آبمیوهها، نوشیدنیهای گازدار مثل تونیک یا سودا، آبمیوه، عصارههای مختلف میوه، گاهی هم ادویهها و مواد تزیینی مثل میوههای تازه، برگهای گیاهی یا حتی یخ است. این نوشیدنی به دلیل تنوع مواد استفاده شده و طعمهای متفاوتش، یک گزینه محبوب و خوشمزه برای افرادی است که به دنبال یک نوشیدنی خنک، متفاوت و خوشطعم هستند.
اصطلاحات کافیشاپها، صرفاً مرتبط با قهوه و چای و نوشیدنی نیست. آلفردو یک نوع سس معروف در آشپزی است که معمولاً با غذاهای پاستا مورد استفاده قرار میگیرد. اصلیترین ترکیبات آلفردو شیر، کره، پنیر پارمسان رنده شده و اغلب مواد مزیت دهنده مثل سیر و فلفل سیاه است. این سس به دلیل طعم غنی و کرمی که از ترکیب کره و پنیر به دست میآید، بسیار محبوب است.
عموماً سس آلفردو روی پاستاهای مختلف مانند فتوچینی و غذاهایی که از ماهی، مرغ یا سبزیها تشکیل شدهاند، سرو میشود.
قهوه کلد برو یک روش خاص برای تهیه قهوه است که در آن از قهوهسازهای خاصی بهره میگیرند. این نوع قهوه از دانههای قهوه که قبلاً روی آنها یک فرایند خاص و کلیدی به نام “تخمیر” انجام شده است، تهیه میشود. در این فرایند، دانههای قهوه بهصورت طبیعی در معرض هوا و نور قرار داده میشوند تا در اثر اکسیداسیون و تغییرات شیمیایی، طعم و آرومای قهوه تغییر کند.
سپس این دانهها بهمنظور تهیه قهوه کلد برو در قهوهسازهای ویژه استفاده میشوند. این روش تولید، قهوهای با طعمی متفاوت و منحصربهفرد ترسیم میکند که در آن عطر و طعمهای مختلف و گاهی تازهتر و شیرینتر به نتیجه میانجامد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه کلد برو
در گستره اصطلاحات کافیشاپها، آفوگاتو نوشیدنی خوشمزه است که از ترکیب اسپرسو یا قهوه، شیر یا بستنی و عموماً طعمدهنده یا محصولات دیگر تهیه میشود. این نوشیدنی معمولاً در لیوانهای سرد و شیشهای سرو میشود. اساساً آفوگاتو از اسپرسو یا قهوهای قوی به همراه یخ یا بستنی تهیه میشود.
معمولاً بر روی آفوگاتو ممکن است کرم خامه، پودر کاکائو، شکلات ریز یا حتی ترکیبات دیگر برای تزیین استفاده شود. آفوگاتو به دلیل ترکیب منحصربهفرد قهوه یا اسپرسو با المانهای خاص و لذیذ، یک گزینه دلپذیر برای لذتبردن از طعمی مخصوص و البته انرژیبخش محسوب میشود.
فراپه یک نوشیدنی محبوب و خوشمزه در دنیای کافههاست که از ترکیب بستنی، شیر و مواد افزودنی مثل قهوه، شکلات، میوه یا ادویههای مختلف تهیه میشود. این نوشیدنی در بسیاری از موارد بهعنوان یک نوشیدنی خنک و خوشمزه سرو میشود. بستنی به همراه مواد انتخابی مثل قهوه یا شکلات در میکسر یا بلندر مخلوط میشود تا یک مخلوط یکدست و خوشمزه به وجود آید. این نوشیدنی به دلیل تنوع در طعم و انواع مختلفش، از جمله فراپههای قهوهای یا شکلاتی، میوهای یا حتی ترکیبات دیگر، بسیار محبوب است و امکان سفارش با طعم و اندازهی مختلف آن در کافهها و رستورانها وجود دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فراپه قهوه
همینطور موهیتو یک نوشیدنی خنککننده و خوشمزه است که از ترکیب آبهویج، آبلیمو یا نارنگی، شکر و گاهی اوقات ادویههایی مثل زیره لیمو یا زنجبیل به دست میآید. این نوشیدنی معمولاً بهصورت خنک و مخلوطی از آبهویج، آبلیمو و یخ سرو میشود. طعم مطبوع و ملایم هویج در کنار ترشی و تازگی آبلیمو یا نارنگی، یک ترکیب تازه و منحصربهفرد را به وجود میآورد. این نوشیدنی به دلیل طعم تازه و مخصوص خود و همچنین خواص مفید هویج برای سلامتی، جزو نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار در فصلهای گرم محسوب میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موهیتو در خانه
بهعنوان یکی از ناشناختهترین اصطلاحات کافیشاپها، نوشیدنی دتاکس یک نوشیدنی معروف در جریان رژیمهای غذایی است. اصلیترین مواد آن شامل آبلیمو، آب، فلفل قرمز و گاهی اوقات عناصری مثل عسل یا زنجبیل است.
این نوشیدنی اغلب در فرایندهایی که به تمیزکاری بدن یا کاهش وزن مرتبط هستند، استفاده میشود. این فرآورده بهعنوان یک مکمل جهت حذف سموم بدن و یا کاهش وزن مصرف میشود. دتاکس بهعنوان یک نوشیدنی با خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی شناخته شده و میتواند کمک کند تا بدن از آبادی بیشتری برخوردار شود.
در این مقاله و راهنما در خصوص اصطلاحات کافیشاپها صحبت کردیم. عبارات بسیار زیاد و گاه توضیحات آنها کمی پیچیده است.
بههرحال چه بخواهیم و چه نخواهیم، کافیشاپها بخش مهمی از روزمره ما هستند. این اماکن نهتنها بهعنوان مکانی برای دیدار با دوستان یا کار از راه دور شناخته شدهاند، بلکه بهعنوان مکانی برای گذراندن وقت آرام در میان شلوغی روزمره شهری هم مورد استقبال قرار میگیرند. ازاینرو، کافیشاپها علاوه بر ارائه خدمات، فرصتهای مناسبی را برای برقراری ارتباطات اجتماعی فراهم میکنند.
قهوه اسپرسو چیست؟
اسپرسو نوعی قهوه فشرده و غلیظ است که با استفاده از فشار بالا و آب گرم تهیه میشود.
موکا چیست؟
موکا یک نوع قهوه است که از ترکیب قهوه اسپرسو و شکلات یا شیرینی تهیه میشود.
آیس لاته چیست؟
آیس لاته نوعی قهوه لاته است که با اضافهکردن یخ به شیر گرم و قهوه اسپرسو تهیه میشود.
آیس کاپوچینو چیست؟
آیس کاپوچینو یک نوشیدنی سرد است که از ترکیب شیر، قهوه اسپرسو و یخ تهیه میشود.
نظر خود را بنویسید
نظرات