آشپزی و ترکیبکردن مواد مختلف با هم و خلق یک طعم و عطر جدید، شبیه به ساخت هنرمندانه یک اثر است! در میان همه انواع مواد غذایی که بسیار خوشمزه و پرطرفدارند، سیبزمینی جایگاه ویژهای دارد. کمتر کسی را پیدا میکنید که عاشق رسپی غذا با سیب زمینی نباشد و از مزهمزه کردن این خوراکی بینظیر لذت نبرد.
این مطلب از مجله نوشیدنی عالیس را به رسپی غذا با سیب زمینی اختصاص دادیم و قرار است بهترین غذاهایی را که با سیبزمینی درست میشوند به شما معرفی کنیم. اگر شما هم طرفدار رسپی غذا با سیب زمینی هستید، با ما همراه باشید.
اجازه بدهید قبل از اینکه رسپی غذا با سیب زمینی را به شما معرفی کنیم و دهانمان از وصف غذاهای خوشمزه آب بیفتد، کمی درباره خواص سیب زمینی صحبت کنیم.
سیب زمینی یکی از انواع سبزیجات بسیار مقوی و دارای خواص بینظیر است. همچنین حجم زیادی از مواد مغذی را درون خودش جای داده است. پتاسیم و ویتامین سی در سیب زمینی بسیار زیاد است و میتوان با مصرف سیب زمینی پخته و جای دادن آن در سبد غذایی، این مواد مغذی را در بدن تامین کرد.
سیب زمینی به عنوان چهارمین غذای پرمصرف در جهان بعد از برنج، گندم و ذرت شناخته میشود و نشاسته موجود در آن، انرژی مورد نیاز بدن را برای کار و فعالیت تامین میکند.
به همین دلیل سیب زمینی یکی از جذابترین خوراکیها در میان انواع غذا است و عده زیادی در سراسر جهان، آن را دوست دارند.
حالا وقت آن تا به سراغ طرز تهیه غذا با سیب زمینی برویم و از این لیست هیجانانگیز محبوبترین گزینهها را انتخاب کنیم.
سیب زمینی با سیر و پنیر از آن دسته غذاهایی است که اگر رسپی آن را یاد بگیرید و آماده کنید، هیچگاه از طعم لذیذ آن سیر نخواهید شد.
این غذا به دلیل وجود سیر در آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است و ترکیب سیب زمینی و پنیر در آن، طعم منحصربهفردی را خلق میکند.
علاوه بر سیب زمینی بادمجان هم یکی از صیفیجات محبوبی است که با آن غذاهای متنوعی میتوان آماده کرد. رسپی غذا با بادمجان بسیار متنوع است و برای هر ذائقهای مناسب است.
پیش از شروع کار فر را روشن کرده و آن را روی ۲۱۸ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا زمانی که به مرحله پخت رسیدید، فر به حد کافی گرم باشد.
سیب زمینیها را همراه با کمی نمک آبپز کنید. سپس آنها را درون سینی فر بچینید و کره آب شده، سیر و آویشن را روی آنها بریزید. به کمک گوشتکوب یا ته استکان، سیب زمینیها را به حالت صاف درآورید.
سپس نمک و فلفل و پنیر پارمزان را روی آن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که پنیر به خوبی آب شد و رنگ سیب زمینیها طلایی شد، میتوانید این غذای بینظیر را نوش جان کنید.
اگر ذائقهی شما با انواع پاستا و پیتزا سازگار است، باید بگوییم تهیه غذاهای ایتالیایی یک پیشنهاد ویژه به شما است. پارمسان مرغ و پیتزای ناپولیتن جزو بهترین رسپی غذاهای ایتالیایی هستند که شما میتوانید هر یک از این غذاها را در خانه درست کنید.
یکی از پرطرفدارترین رسپی غذا با سیب زمینی کیک پوره سیب زمینی است. این غذا انتخاب بسیار خوبی برای زمانهایی است که وقت کمی برای پخت غذا دارید یا از پیشغذاهای تکراری خسته شدهاید.
اول سیبزمینیها را همراه با کمی نمک آبپز کنید و سپس آن را با صورت پوره درآورید. اگر سیب زمینیها داغ هستند، مدتی آن را درون یخچال بگذارید تا کمی خنک شوند.
سپس تخم مرغ، پنیر چدار، سیر و پیازچه خرد شده را به پوره اضافه کنید و بهخوبی هم بزنید تا یکدست شوند. پس از آن، گلولههای کوچکی از پوره را بردارید و به کمک دست آن را گرد کرده و سپس از وسط فشار دهید تا به شکل صاف درآیند.
هر یک از گلولهها را درون نشاسته ذرت بغلتانید و درون روغن سرخ کنید تا طلاییرنگ شود. غذا خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان.
کسانی که عاشق رسپی غذا با سیب زمینی هستند قطعا از خوردن این سالاد بینظیر آلمانی لذت میبرند. فراموش نکنید این غذا باید به صورت گرم خورده شود.
سیب زمینیها را همراه با کمی نمک آبپز کنید و پس از آنکه بهطور کامل پخته شد، آنها را درون یک ظرف بریزید. بیکنها را در یک تابه جداگانه سرخ کنید. یادتان باشد برای سرخ کردن بیکن نیازی به روغن ندارید و بهتر است اجازه دهید بیکنها با چربی خودشان سرخ شوند.
اگر به بیکن دسترسی ندارید، میتوانید از ژامبون گوشت استفاده کنید و آن را با کمی روغن تفت دهید.
پس از بیکن، نوبت به پیازها میرسد. آنها را درون تابه ریخته و تفت دهید. سپس سرکه سیب، آب، روغن زیتون، سس خردل تند و شکر را به آن اضافه کنید و بهخوبی تفت دهید. در آخر، پیازچه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مایع بهدست آمده را روی سیب زمینی بریزید.
سالاد آلمانی گرم و خوشمزه شما آماده نوش جان کردن است.
اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم سیب زمینی با خامه را دوست دارید، حتما یکی از طرفداران پروپاقرص این غذا خواهید شد.
سالاد سیب زمینی خامهای از آن دسته رسپی غذا با سیب زمینی است که حتی از شنیدن ترکیبات و طرز تهیه آن، دهانتان آب میافتد.
اگر به کاهش وزن خود فکر میکنید و دغدغهی لاغر شدن دارید، رسپی غذاهای کمکالری به شما کمک میکنند تا سریعتر به وزن دلخواه خود برسید.
سیب زمینیها را همراه با نمک آبپز کنید و پس از پختن، آنها را قطعه قطعه کرده و درون ظرف بریزید.
سپس سس مایونز، شیر، شکر، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و نیمی از این ترکیب را به سیبزمینیها اضافه کنید و اجازه دهید خنک شوند.
سپس کرفس خردشده را همراه با نیم دیگر سس به سیب زمینی اضافه کرده و بهخوبی آن را به هم بزنید. جعفری و پیازچه را درون سالاد بریزید و از عطر فوقالعاده آن مست شوید.
غذای خوشمزهتان آماده است. میتوانید آن را طبق ذائقه خود، بهصورت گرم نوش جان کنید و یا پس از چند ساعت ماندن در یخچال، آن را به شکل سرد مصرف کنید.
در کنار رسپیهای غذا با سیب زمینی به شما پیشنهاد میکنیم که سری به رسپی غذا با مرغ هم بزنید.
طرفداران رسپی غذا با سیب زمینی حتما باید این املت بینظیر را امتحان کنند. پس همین حالا برای تهیه یک غذای خارجی با دستور بسیار آسان، آماده شوید.
تخم مرغها را با مقداری نمک در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و هم بزنید. سیب زمینی را با برشهای ضخیم آماده کنید و کمی نمک روی آن بپاشید. سپس سیب زمینیها را در مقدار کمی روغن بپزید. مراقب باشید که قطعههای سیب زمینی از هم جدا نشوند. پس از پخت سیبزمینیها، آنها را به آرامی به ظرف دیگری منتقل کنید و پیازها را درون تابه بریزید. سپس پیازها را به سیبزمینی اضافه کنید و بعد از آن تخم مرغها را روی آن بریزید و به آرامی هم بزنید.
مواد را درون تابه ریخته و با شعله کم آن را بپزید. پس از آنکه ترکیب یکدست طلایی رنگی بهوجود آمد، آن را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
املت اسپانیایی شما آماده است. میتوانید جعفری را روی آن بریزید و نوش جان کنید.
برای آشنایی با خوراکیهای اسپانیایی، حتما مقاله نوشیدنی های اسپانیایی را بخوانید.
رسپی غذا با سیب زمینی یکی از پرطرفدارترین و متنوعترین انواع رسپی است که تقریبا همه افراد آن را دوست دارند. میتوانید این رسپیها را برای عزیزانتان درست کنید و از دور هم بودن لذت ببرید.
آیا سیب زمینی ارزش غذایی دارد؟
بله، سیب زمینی از آن دسته سبزیجاتی است که انواع مواد مغذی مانند پتاسیم، نشاسته و ویتامین سی را درون خودش جای داده است و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
آیا برای تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی میتوان به جای بیکن از ژامبون استفاده کرد؟
بله، اگر به بیکن دسترسی ندارید یا میخواهید در هزینهها صرفهجویی کنید، میتوانید ژامبون گوشت را جایگزین آن کنید.
آیا میتوان سالاد سیب زمینی خامهای را بهصورت سرد سرو کرد؟
بله، سالاد سیبزمینی خامهای کاملا بسته به سلیقه شما، هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشود و محدودیتی ندارد.